Website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een opfrisser?
Maak dan kennis met SEO vrienden!
Voor professionele websites in Zaandam en omgeving.
Neem nu contact op

Website laten maken

Je online aanwezigheid is van cruciaal belang in het huidige tijdperk. Een goed werkende website voor jouw bedrijf kan dus niet ontbreken. SEO vrienden helpt jou graag met het ontwerpen van een gloednieuwe website. Wij kijken naar jouw wensen en behoeftes en gaan hiermee aan de slag!

Met het internet kun je heel veel bereiken. Een goed werkende website is om die reden erg belangrijk. Maar je wilt natuurlijk niet zomaar een website… Je wilt een website die goed converteert en er mooi en verzorgd uitziet. SEO vrienden voorziet je van een kwalitatief hoogstaande website die volledig is geoptimaliseerd.

Met een professionele website kun je meer dan alleen je online aanwezigheid vergroten. Het doel van een website is namelijk om resultaten te boeken! Heel leuk een mooie website, maar als niemand je website bezoekt heb je er alsnog niks aan. SEO vrienden zorgt ervoor dat de website de juiste attributen bevat om een online succes te garanderen!

Maar wanneer levert een website of webshop nou daadwerkelijk resultaten op? Hieronder lichten we toe hoe wij een website maken en wat ons onderscheidt van andere, ook maken we duidelijk wat onze werkzaamheden zijn en hoe deze effect hebben op je website of webshop!

Website laten maken

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA, social media of ben je toe aan een nieuwe website? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

Hoe maakt SEO vrienden websites?

Websites worden veelal gemaakt via WordPress. WordPress is een van de meest gebruikte open-source software programma. Binnen WordPress kun je werken met thema’s en plugins. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en dat maakt het voor velen lastig om zelf een website te maken.

We gaan kijken naar wat jouw wensen en behoeftes zijn voor een nieuw gethematiseerde website. We houden ons bezig met zowel de technische kant van een website, als de inhoudelijke kant. Technisch wordt al gauw ingewikkeld en er zal vooral gekeken worden naar de structuur en opbouw van een website. Inhoudelijke zaken hebben vooral te maken met de content. We gaan onder andere landingspagina’s aanmaken, een linkstructuur aanleggen, jouw diensten of producten van juiste metadata voorzien en nog veel meer. Op die manier zorgen we er direct voor dat jouw website goed scoort in de zoekmachines!

WordPress logo

Er zijn ongeveer 200 punten waarop zoekmachines een website/webpagina beoordelen. Naast een verzorgde website is het doel om een functionele website te hebben. Dit betekent dat je hoog in de zoekmachines zult eindigen. Het optimaliseren van je website voor de zoekmachine noemt men ook wel SEO (Search Engine Optimization).

Dat komt goed uit! SEO vrienden is namelijk niet alleen gespecialiseerd in het maken van websites, maar ook specialist in het vindbaar maken van je website, oftewel SEO.

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

SEO vrienden begrijpt hoe websites werken

Online marketing bureau SEO vrienden snapt dat een website meer nodig heeft dan aantrekkelijke visuals. Ook de technische kant van een website is erg belangrijk. We zijn SEO specialist en zorgen ervoor dat je website goed gevonden wordt.

SEO

Bij de techniek van een website (technische SEO) wordt er gekeken naar de structuur en opbouw van je website. Als de website logisch is opgebouwd, dan is de website makkelijker te ‘lezen’ door de zoekmachines.

SEO vrienden heeft veel ervaring op dit gebied en weet precies welke technieken goed werken. Bijvoorbeeld: gebruikerservaring is erg belangrijk om hoger te ranken in zoekmachines, maar waarom?

Content

Ook het beheren van content is onderdeel van SEO. Content bepaalt echter ook hoe je website eruit ziet, jij bepaalt namelijk zelf wat voor content op je website terecht komt.

Bij content gaat het hoofdzakelijk om de tekstuele inhoud van een website. Sluit de content van een website aan op de door jouw gekozen zoektermen en doelgroep? Relevante content is zeer belangrijk om goed te scoren in de zoekmachines.

Mobielvriendelijk

Je kunt een website bezoeken op meer dan alleen je laptop of pc. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een telefoon of tablet. Er bestaan genoeg websites waarbij geen rekening gehouden is met mobiele gebruikers. Dit is zonde. Afhankelijk van in welke branche of niche je bedrijf zich bevindt, mogen de mobiele gebruikers niet onderschat worden. Gemiddeld gezien zitten mensen namelijk meer op hun telefoon, als achter hun laptop of pc.

Ons vriendenteam:

Waarom website laten maken door SEO vrienden?

Ieder zijn of haar vak. Websites maken en optimaliseren, dat is ons vak!

Heb je zelf niet de benodigde kennis van websites en zoekmachine optimalisatie, of heb je simpelweg geen tijd om een website te bouwen? Dan is SEO vrienden jouw ideale SEO partner. Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt!

We nemen deze werkzaamheden over zodat jij meer tijd overhoudt om te ondernemen. Samen kijken we naar jouw behoeftes en voorkeuren. Wij gaan dan tot uitvoering over waarbij we je regelmatig op de hoogte gehouden wordt over de voortgang!

SEO vrienden is dé specialist in het maken van websites. We helpen je graag bij alles op gebied van websites bouwen en online marketing. Denk hierbij aan SEO, content creatie en strategieën, zodat jij boven jouw concurrenten uit stijgt. Daarbij kunnen we je ook assisteren met SEA (online adverteren) en social media. Je bent bij ons aan het juiste adres voor al je online marketing wensen!

Ben je gevestigd in Noord-Holland en op zoek naar een nieuwe website? Wil je een nieuwe website laten maken of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! We helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

Website laten maken bij jou in de buurt:

Comments are closed.