SEO specialist Zaanstad

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Zaanstad?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Zaanstad en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Zaanstad!

Je verkoopt een dienst, runt een lokale winkel in Zaandijk of beheert een webshop. Ook al gaan de zaken goed, meer klanten zijn altijd welkom. SEO vrienden kan je helpen op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat je het maximale uit je website of webshop haalt.

Een samenwerking tussen jouw kennis en onze kennis over SEO kan veel bereiken. We bedenken samen de optimale SEO strategie voor jouw website. We stippelen een stappenplan uit en wij gaan over tot uitvoering. We bezorgen je website of webshop een nieuw niveau!

SEO vrienden neemt haar vrienden serieus en hoopt dat zij begrijpen wat we doen. We houden online marketing graag inzichtelijk en begripvol. We zullen niet onnodig lastige vaktermen gebruiken en houden het begrijpelijk. Als je SEO uitbesteedt bij ons, zal je merken dat we hechten waarde aan persoonlijk contact, we zijn immers vrienden. Maandelijks tref je een overzicht van de verrichte werkzaamheden in je mailbox.

online marketing bureau zaanstad
De huidige webshop kon wel een nieuw design gebruiken. SEO vrienden heeft ons geholpen met design en realisatie van een nieuwe Woocommerce webshop.
hallo D.
hallo D.
09:48 23 Nov 21
Leveren mooie website in WordPress
Herman B.
Herman B.
13:16 18 Oct 21
Fijn Online Marketing bureau, werken hard en tegen een eerlijk prijs.
Frits
Frits
14:04 28 Sep 21
Fijn marketing bureau. Hebben oog voor detail en komen met eigen ideeen.
Alex S.
Alex S.
09:38 27 Sep 21
Zorgen voor onze maandelijkse zoekmachine marketing. Komt met goede ideeën op eigen initiatief
Barbara van D.
Barbara van D.
09:27 24 Sep 21
Uitstekende service en grote kennis van online marketing
Hessel de G.
Hessel de G.
09:12 24 Sep 21
"Onderhouden maandelijkse onze Google Ads campagne. Erg tevreden over de werkwijze en communicatie"
Erik Van C.
Erik Van C.
07:37 23 Sep 21
Het grootste pluspunt is de snelle en nauwkeurige terug koppeling.Ze denken mee en tonen enorm eigen initiatief. Dat was vóór onze samenwerking met Seo vrienden wel even anders. Wij stonden zelfs erg wantrouwend om met een nieuw bureau in zee te gaan omdat je niet weet hoe serieus zij jouw opdracht vinden. Wij zijn heel erg blij dat we toch de stap hebben genomen. We hebben met Seo vrienden er een betrouwbare en professionele partner bij!
Suntex
Suntex
08:16 13 Sep 21
Aanrader! Heel kundig in wat zij doen en kunnen bedrijven écht helpen bij het verbeteren van online marketing, iets dat heel waardevol is voor een bedrijf. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Romke K.
Romke K.
10:41 19 Aug 21
Onze nieuwe website hebben wij door SEO vrienden laten ontwikkelen en we zijn hier onwijs blij mee. De website past precies bij wie wij zijn en wat wij willen uitstralen en daar zijn wij SEO vrienden heel dankbaar voor. Het contact met Jesse en collega's is heel prettig: zij reageren snel, denken goed mee en luisteren écht naar wat de klant wilt! Hele fijne samenwerking dus.
Panthera Personal T.
Panthera Personal T.
10:37 19 Aug 21
Hans-Peter H.
Hans-Peter H.
06:39 06 Jul 21
Top service! Maken internet marketing super inzichtelijk en zijn erg duidelijk in wat ze allemaal voor je doen en kunnen betekenen. Wordt bijgestaan door Jesse, echt een toffe behulpzame gast!
Max Vd L.
Max Vd L.
12:18 12 Mar 21
Hele fijn en professioneel internet marketing bedrijf. Samenwerking tussen onze organisaties verloopt zeer goed!
Jordy J.
Jordy J.
16:34 17 Dec 20
Ik ben op gesprek geweest en ervaarde ik het heel professioneel.Goede uitleg en geen moielijke worden.
murat T.
murat T.
12:10 17 Dec 20
Mark E.
Mark E.
16:14 24 Nov 20
Aanrader, goede ervaring met SEO website en vermeldingen. Klantvriendelijk, kennis en service is erg hoog. Ik kan dit iedereen aanraden!
Michel S.
Michel S.
16:28 21 Sep 20
Fijn om met jullie samengewerkt te hebben! Wie weet tot de volgende keer!
Daan van M.
Daan van M.
20:17 02 Mar 20
Blij met het eindresultaat. Van begin tot eind goed geholpen en er werd voortdurend naar mijn wensen geluisterd. Zeker aan te bevelen!
Markus D.
Markus D.
15:22 02 Mar 20
Duidelijk informatie en geweldig geholpen. Jesse weet waar hij het over heeft en kan ik iedereen aanraden!
Laurens J.
Laurens J.
18:56 01 Mar 20
Prima Online Marketing bureau, persoonlijk en kundig. Goede uitleg wat en hoe ze de campagne opzetten. Een Online Marketing bedrijf wat echt meedenkt!
Reinier M.
Reinier M.
10:14 19 Feb 20
Jesse van SEO Vrienden was uiterst behulpzaam en proffesioneel. SEO Vrienden is aan te raden voor elke webshop om meer traffic te genereren en dus hogere potentiële omzet!
Stephan J.
Stephan J.
12:13 21 Nov 19
SEO vrienden heeft mijn website en addwords campagne aangepakt. Vrijwel direct werd mijn bedrijf Lipdubfilm beter gevonden en kwamen er meer aanvragen. Een hele zinvolle investering, die zichzelf terugbetaald.Jesse neemt de tijd om zich te verdiepen mijn doelgroep en de concurrentie. De eerste lidpubs voor bedrijfsuitjes staan alweer in de agenda en hopelijk volgen er nog veel meer.
Anouska C.
Anouska C.
15:33 15 Nov 19
Ben blij verrast met de praktische tips, de kennis èn de positieve en frisse benadering. Nèt dat stapje extra willen zetten om mijn bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Top. Dank Jesse!
Amber H.
Amber H.
08:28 31 Oct 19
Toppers zijn het. Bedankt voor jullie hulp.
RJ D.
RJ D.
05:11 25 Oct 19
Fijne mensen om mee te werken. Je merkt aan alles dat ze bij SEO vrienden veel ervaring hebben met online marketing.
Tim B.
Tim B.
14:42 23 Oct 19
SEO vrienden was erg behulpzaam en wist razendsnel onze website om te toveren om beter vindbaar te zijn. Ook achter de schermen functioneert deze nu veel beter. Een echte aanrader voor bedrijven die beter gevonden willen worden!
Startup S.
Startup S.
17:20 21 Oct 19
Bij Seovrienden kun je terecht voor een goed SEO en SEA advies. Het concept vrienden past perfect bij de persoonlijke werkwijze! Succes jongens.
Michel H.
Michel H.
14:02 09 Oct 19
Al enkele jaren worden onze websites onderhouden door dit bedrijf. Wij zijn erg tevreden.
Vakantiehuis K.
Vakantiehuis K.
09:37 12 Sep 19
Goede ervaring met deze SEO jongens. Hebben verstand van zaken. No nonsens. Begrijpbare taal in hun plan van aanpak. Dankzij hun hulp wordt onze website beter bezocht en is het aantal aanvragen behoorlijk gestegen.
ZVI-OOZ
ZVI-OOZ
09:24 12 Sep 19
js_loader

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

Zoekmachine optimalisatie kan omschreven worden als het optimaliseren van je website, zodat deze hoger in zoekresultaten van zoekmachines komt te staan. De afkorting hiervoor is SEO. Binnen SEO hoef je voor iedere bezoeker niet te betalen, deze zijn organisch (onbetaald). Bij SEA (online adverteren) betaal je wel per bezoeker die je binnenhaalt.

SEO heeft dus als doel om organische bezoekers binnen te halen via relevante zoekresultaten binnen zoekmachines. Een website komt echter niet zomaar bovenaan de zoekresultaten te staan. Dit traject kost veel tijd en moeite. Er zal een hoop tijd gestoken moeten worden in zaken van website optimalisatie, zoals het technische en inhoudelijk aspect. Je kunt de keuze maken om dit aan ons over te laten. Wij houden van persoonlijk contact en houden zoekmachine optimalisatie voor elke vriend toegankelijk.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO bestaat uit drie belangrijke onderdelen; content, techniek en autoriteit. Het heeft alles te maken met de vindbaarheid van jouw website of webshop in de zoekmachines. Des te hoger de website staat in de zoekmachine ranking, des te meer bezoekers en conversies. Door een goed zoekwoordenonderzoek uit te voeren en jouw online concurrenten te analyseren, zorgen we ervoor dat jij stijgt in de ranglijsten.

Er vinden regelmatig updates van zoekmachines plaats. Denk daarbij aan nieuwe regels, algoritmes, technieken en functionaliteiten. Daarom leren we bij SEO vrienden elke dag bij. Op die manier zorgen we ervoor dat we altijd weten welke specifieke SEO technieken van belang zijn om er verzekerd van te zijn dat jouw website of webshop hoog staat én daar blijft.

 

Website optimalisatie

Online marketing kan onderverdeeld worden in een aantal belangrijke delen. SEO is misschien wel hét belangrijkste onderdeel binnen online marketing. Een website optimaliseren voor de zoekmachine draagt enorm bij aan het online gevonden worden. Zowel technisch als inhoudelijk dient een website en pagina’s geoptimaliseerd te zijn voor relevante zoekwoorden en de zoekmachine. Er moet ten alle tijden ook rekening gehouden worden met de gebruikerservaring. Wat is de pagespeed? Zijn de gegevens goed bereikbaar? Werken alle opties? Website optimalisatie staat centraal en zorgt ervoor dat een websitebezoek tot meer leidt.

 

Content creatie

Een website die online gevonden wil worden heeft veel baat bij het creëren van content gebaseerd op relevante zoekwoorden. Het schrijven van een blogartikel, het opzetten van een landingspagina en zelfs het optimaliseren van content draagt allemaal sterk bij aan je online vindbaarheid. SEO vrienden kan content voor je beheren en aanpassen waar nodig. Ook websites die internationaal een stap durven te maken kunnen wij helpen. Collega’s zijn native speakers in diverse talen en staan klaar om je te helpen voor een succes in het buitenland!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons vak!

Een onderneming zoekt altijd naar manieren om zichzelf te laten groeien. Zoekmachine optimalisatie draagt bij aan een groei in de online vindbaarheid. Heb je zelf niet de tijd, kennis of zin voor online marketing of website optimalisatie? Dan worden wij graag je nieuwe SEO partner.

Als blijkt dat je geen tijd, kennis of zin hebt om je eigen website of webshop te optimaliseren, wordt het tijd om contact met ons op te nemen. Met alle liefde nemen we deze werkzaamheden van je over. Overigens hou jij nu meer tijd over voor ondernemen en kan je je eigen focus binnen de onderneming elders leggen. Voorafgaand bedenken we samen een logische strategie en maken wij een SEO stappenplan. Vervolgens gaan wij dit stappenplan volgen en houden we je regelmatig op de hoogte van de voortgang.

SEO vrienden is dé SEO specialist van Zaandijk en omgeving. Wij helpen je graag bij alles op gebied van SEO, zoals linkbuilding, content creatie en strategieën om boven jouw concurrenten uit te stijgen. Daarbij kunnen we je ook assisteren met SEA (online adverteren) en social media. Het ontwerpen en maken van websites valt ook binnen onze expertise. Je bent bij ons aan het juiste adres voor al je online marketing wensen!

Zit jij met je bedrijf gevestigd in Zaandijk of omgeving en ben je op zoek naar een échte SEO specialist? Ben je klaar om SEO uit te besteden of een samenwerking aan te gaan met een online marketing bureau dat voor je klaar staat? SEO vrienden kan met trots zeggen dat we officieel Google Partner zijn! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden zaanstad – seo zaanstad – seo specialist zaanstad – seo-specialisten zaanstad – seo specialisten zaanstad – zoekmachine optimalisatie zaanstad – seo bureau zaanstad –  zoekmachine optimalisatie bureau zaanstad – zoekmachine marketing zaanstad – seo optimalisatie zaanstad

Comments are closed.

BEL DIRECT
× Whatsapp ons