SEO specialist Zaandijk

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Zaandijk?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Zaandijk en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Zaandijk!

Je verkoopt een dienst of product, bent de eigenaar van een lokale winkel in Zaandijk of je beheert een webshop. Zaken kunnen goed gaan, toch zijn meer klanten altijd welkom. SEO vrienden kan je onderneming helpen groeien op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Met ons haal je het maximale uit je website of webshop.

Jij hebt kennis van je eigen product of dienst, SEO vrienden heeft expertise over SEO. Samen gaan we de optimale SEO strategie bepalen! We stippelen gezamenlijk een stappenplan uit, zodat we je website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bij SEO vrienden proberen we website optimalisatie voor onze vrienden toegankelijk te houden. We gebruiken geen lastige termen en zullen zowel begrijpelijk als inzichtelijk zijn. Wanneer je SEO uitbesteedt bij SEO vrienden zal je erachter komen dat we willen dat je begrijpt wat we doen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en zullen je maandelijks een overzicht van de verrichte werkzaamheden sturen.

online marketing bureau zaandijk
De huidige webshop kon wel een nieuw design gebruiken. SEO vrienden heeft ons geholpen met design en realisatie van een nieuwe Woocommerce webshop.
hallo D.
hallo D.
09:48 23 Nov 21
Leveren mooie website in WordPress
Herman B.
Herman B.
13:16 18 Oct 21
Fijn Online Marketing bureau, werken hard en tegen een eerlijk prijs.
Frits
Frits
14:04 28 Sep 21
Fijn marketing bureau. Hebben oog voor detail en komen met eigen ideeen.
Alex S.
Alex S.
09:38 27 Sep 21
Zorgen voor onze maandelijkse zoekmachine marketing. Komt met goede ideeën op eigen initiatief
Barbara van D.
Barbara van D.
09:27 24 Sep 21
Uitstekende service en grote kennis van online marketing
Hessel de G.
Hessel de G.
09:12 24 Sep 21
"Onderhouden maandelijkse onze Google Ads campagne. Erg tevreden over de werkwijze en communicatie"
Erik Van C.
Erik Van C.
07:37 23 Sep 21
Het grootste pluspunt is de snelle en nauwkeurige terug koppeling.Ze denken mee en tonen enorm eigen initiatief. Dat was vóór onze samenwerking met Seo vrienden wel even anders. Wij stonden zelfs erg wantrouwend om met een nieuw bureau in zee te gaan omdat je niet weet hoe serieus zij jouw opdracht vinden. Wij zijn heel erg blij dat we toch de stap hebben genomen. We hebben met Seo vrienden er een betrouwbare en professionele partner bij!
Suntex
Suntex
08:16 13 Sep 21
Aanrader! Heel kundig in wat zij doen en kunnen bedrijven écht helpen bij het verbeteren van online marketing, iets dat heel waardevol is voor een bedrijf. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Romke K.
Romke K.
10:41 19 Aug 21
Onze nieuwe website hebben wij door SEO vrienden laten ontwikkelen en we zijn hier onwijs blij mee. De website past precies bij wie wij zijn en wat wij willen uitstralen en daar zijn wij SEO vrienden heel dankbaar voor. Het contact met Jesse en collega's is heel prettig: zij reageren snel, denken goed mee en luisteren écht naar wat de klant wilt! Hele fijne samenwerking dus.
Panthera Personal T.
Panthera Personal T.
10:37 19 Aug 21
Hans-Peter H.
Hans-Peter H.
06:39 06 Jul 21
Top service! Maken internet marketing super inzichtelijk en zijn erg duidelijk in wat ze allemaal voor je doen en kunnen betekenen. Wordt bijgestaan door Jesse, echt een toffe behulpzame gast!
Max Vd L.
Max Vd L.
12:18 12 Mar 21
Hele fijn en professioneel internet marketing bedrijf. Samenwerking tussen onze organisaties verloopt zeer goed!
Jordy J.
Jordy J.
16:34 17 Dec 20
Ik ben op gesprek geweest en ervaarde ik het heel professioneel.Goede uitleg en geen moielijke worden.
murat T.
murat T.
12:10 17 Dec 20
Mark E.
Mark E.
16:14 24 Nov 20
Aanrader, goede ervaring met SEO website en vermeldingen. Klantvriendelijk, kennis en service is erg hoog. Ik kan dit iedereen aanraden!
Michel S.
Michel S.
16:28 21 Sep 20
Fijn om met jullie samengewerkt te hebben! Wie weet tot de volgende keer!
Daan van M.
Daan van M.
20:17 02 Mar 20
Blij met het eindresultaat. Van begin tot eind goed geholpen en er werd voortdurend naar mijn wensen geluisterd. Zeker aan te bevelen!
Markus D.
Markus D.
15:22 02 Mar 20
Duidelijk informatie en geweldig geholpen. Jesse weet waar hij het over heeft en kan ik iedereen aanraden!
Laurens J.
Laurens J.
18:56 01 Mar 20
Prima Online Marketing bureau, persoonlijk en kundig. Goede uitleg wat en hoe ze de campagne opzetten. Een Online Marketing bedrijf wat echt meedenkt!
Reinier M.
Reinier M.
10:14 19 Feb 20
Jesse van SEO Vrienden was uiterst behulpzaam en proffesioneel. SEO Vrienden is aan te raden voor elke webshop om meer traffic te genereren en dus hogere potentiële omzet!
Stephan J.
Stephan J.
12:13 21 Nov 19
SEO vrienden heeft mijn website en addwords campagne aangepakt. Vrijwel direct werd mijn bedrijf Lipdubfilm beter gevonden en kwamen er meer aanvragen. Een hele zinvolle investering, die zichzelf terugbetaald.Jesse neemt de tijd om zich te verdiepen mijn doelgroep en de concurrentie. De eerste lidpubs voor bedrijfsuitjes staan alweer in de agenda en hopelijk volgen er nog veel meer.
Anouska C.
Anouska C.
15:33 15 Nov 19
Ben blij verrast met de praktische tips, de kennis èn de positieve en frisse benadering. Nèt dat stapje extra willen zetten om mijn bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Top. Dank Jesse!
Amber H.
Amber H.
08:28 31 Oct 19
Toppers zijn het. Bedankt voor jullie hulp.
RJ D.
RJ D.
05:11 25 Oct 19
Fijne mensen om mee te werken. Je merkt aan alles dat ze bij SEO vrienden veel ervaring hebben met online marketing.
Tim B.
Tim B.
14:42 23 Oct 19
SEO vrienden was erg behulpzaam en wist razendsnel onze website om te toveren om beter vindbaar te zijn. Ook achter de schermen functioneert deze nu veel beter. Een echte aanrader voor bedrijven die beter gevonden willen worden!
Startup S.
Startup S.
17:20 21 Oct 19
Bij Seovrienden kun je terecht voor een goed SEO en SEA advies. Het concept vrienden past perfect bij de persoonlijke werkwijze! Succes jongens.
Michel H.
Michel H.
14:02 09 Oct 19
Al enkele jaren worden onze websites onderhouden door dit bedrijf. Wij zijn erg tevreden.
Vakantiehuis K.
Vakantiehuis K.
09:37 12 Sep 19
Goede ervaring met deze SEO jongens. Hebben verstand van zaken. No nonsens. Begrijpbare taal in hun plan van aanpak. Dankzij hun hulp wordt onze website beter bezocht en is het aantal aanvragen behoorlijk gestegen.
ZVI-OOZ
ZVI-OOZ
09:24 12 Sep 19
js_loader

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, ofwel zoekmachine optimalisatie. Het optimaliseren van je website heeft als doel om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te komen. Website optimalisatie hoeft, in tegenstelling tot SEA (Google Ads), geen geld voor elke bezoeker die je binnen haalt te kosten.

SEO vrienden streeft ernaar om zoveel mogelijk organische (onbetaalde) website bezoekers via jouw zoekresultaten binnen zoekmachines te krijgen. SEO vergt veel tijd en moeite en een website komt niet zomaar bovenaan de zoekresultaten te staan. Een hoop tijd zal geïnvesteerd moeten worden in de technische en inhoudelijke kant van een website. Pagina’s dienen geoptimaliseerd te zijn voor relevante zoekwoorden en technisch hoort alles zo efficiënt als mogelijk te werken. SEO vrienden bezit veel kennis op dit vakgebied en neemt deze werkzaamheden graag van je over. We houden van persoonlijk contact en houden zoekmachine optimalisatie laagdrempelig.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO kan onderverdeeld worden in drie belangrijke pilaren; content, techniek en autoriteit. De combinatie van deze drie pilaren vormen de basis voor een website die online goed gevonden wordt. Een online goed gevonden website krijgt meer conversies en meer bezoekers. Voorafgaand aan een campagne wordt een zoekwoordenonderzoek en een concurrentieanalyse uitgevoerd. Wat hierna volgt is een stijging in de ranglijsten van zoekmachines.

Zoekmachines zijn altijd opzoek naar manieren om te ontwikkelen. Algoritmes, technieken, regels en functionaliteiten worden regelmatig aangepast en geüpdatet. Mede hierdoor leren wij van SEO vrienden dagelijks nieuwe technieken. Door onszelf te blijven ontwikkelen zijn we altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en technieken binnen het vakgebied.

 

Website optimalisatie

SEO is één van de belangrijkste onderdelen binnen online marketing. Wil je met online marketing slagen, is het essentieel dat je website geoptimaliseerd is, zowel technisch als inhoudelijk. Daarbij dient er ook gekeken te worden naar zaken als de gebruiksvriendelijkheid. In hoeverre is een bezoekers tevreden? Kan de bezoeker vinden waar hij of zij naar op zoek is? Werken alle functies van de website? Zijn er foutmeldingen of ‘broken links’? Wij zijn bij website optimalisatie erg attent op dit soort problemen en zorgen ervoor dat een websitebezoek leidt tot een conversie.

 

Content creatie

Gevonden worden op relevante zoekwoorden wordt gedaan doormiddel van content creatie. Content vormt de basis voor een website die online goed gevonden wil worden. Landingspagina’s en blogartikelen zijn voorbeelden van content creatie. Aan de hand van content laat je aan zoekmachines zien dat jouw website relevant is en dat blijft. SEO vrienden kan deze pagina’s voor je opzetten en schrijven. Ook maken we, waar nodig, aanpassingen op pagina’s die wellicht niet (goed) geïndexeerd worden. Ook als het aankomt op websites die in het buitenland succesvol dienen te worden kunnen we je helpen. We hebben native speaker collega’s tot onze beschikking en zij helpen graag voor een succes in het buitenland!

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons vak!

Een echte ondernemer zoekt naar manieren om zijn of haar bedrijf te laten groeien. Online marketing kan een serieuze groei voor iedere onderneming betekenen. Heb je zelf niet de benodigde kennis van online marketing of website optimalisatie? Neem dan eens contact op met SEO vrienden. Wij worden graag jouw nieuwe online marketing partner.

Wanneer je geen tijd of expertise hebt om je eigen website of webshop te optimaliseren, wordt het tijd om contact met ons op te nemen. Wij nemen deze werkzaamheden over zodat jij meer tijd overhoudt om te ondernemen. Samen bedenken we een strategie en maken we een SEO stappenplan. Wij gaan dan tot uitvoering over waarbij je uiteraard regelmatig op de hoogte gehouden wordt over de voortgang!

SEO vrienden wordt dé SEO specialist van Zaandijk en omgeving genoemd. Wij helpen je graag bij alles op gebied van SEO, zoals linkbuilding, content creatie en strategieën om boven jouw concurrenten uit te stijgen. Overigens kunnen we je ook assisteren met SEA (online adverteren – Google Ads), social media en we bouwen websites. Het ontwerpen en maken van websites valt ook binnen onze expertise en het is iets waar we heel goed in zijn geworden. Online marketing wensen? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Ben je gevestigd in Zaandijk of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden zaandijk – seo zaandijk – seo specialist zaandijk – seo-specialisten zaandijk – seo specialisten zaandijk – zoekmachine optimalisatie zaandijk – seo bureau zaandijk –  zoekmachine optimalisatie bureau zaandijk – zoekmachine marketing zaandijk – seo optimalisatie zaandijk

Comments are closed.

BEL DIRECT
× Whatsapp ons