SEO specialist Zaandam

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Zaandam?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Zaandam en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Zaandam!

Je verkoopt diensten, runt een lokale winkel in Zaandam of beheert een webwinkel. Ondanks dat het bedrijf zich goed ontwikkelt, heet het altijd meer klanten welkom. SEO vrienden kan daarbij helpen! Door uw website te optimaliseren voor zoekmachines (SEO), haalt u het meeste uit uw website of webshop.

Jij kent het product of dienst dat je verkoopt, en SEO vrienden kent onze dienst (SEO). Samen werken we een uitmuntende SEO-strategie uit! We bereiden een stappenplan voor, vervolgens gaan we over tot uitvoering en tillen we jouw website naar een hoger niveau!

We laten onze vrienden graag zien wat we doen en hoe websites optimaliseren. Termen en begrippen houden we eenvoudig, we gebruiken geen onnodig lastige vaktaal. We willen namelijk dat je begrijpt waar we mee bezig zijn. Als je website optimalisatie uitbesteedt aan SEO vrienden, zul je merken dat we waarde hechten aan persoonlijk contact. Maandelijks ontvang je een overzicht van de verrichte werkzaamheden.

online marketing bureau zaandam
De huidige webshop kon wel een nieuw design gebruiken. SEO vrienden heeft ons geholpen met design en realisatie van een nieuwe Woocommerce webshop.
hallo D.
hallo D.
09:48 23 Nov 21
Leveren mooie website in WordPress
Herman B.
Herman B.
13:16 18 Oct 21
Fijn Online Marketing bureau, werken hard en tegen een eerlijk prijs.
Frits
Frits
14:04 28 Sep 21
Fijn marketing bureau. Hebben oog voor detail en komen met eigen ideeen.
Alex S.
Alex S.
09:38 27 Sep 21
Zorgen voor onze maandelijkse zoekmachine marketing. Komt met goede ideeën op eigen initiatief
Barbara van D.
Barbara van D.
09:27 24 Sep 21
Uitstekende service en grote kennis van online marketing
Hessel de G.
Hessel de G.
09:12 24 Sep 21
"Onderhouden maandelijkse onze Google Ads campagne. Erg tevreden over de werkwijze en communicatie"
Erik Van C.
Erik Van C.
07:37 23 Sep 21
Het grootste pluspunt is de snelle en nauwkeurige terug koppeling.Ze denken mee en tonen enorm eigen initiatief. Dat was vóór onze samenwerking met Seo vrienden wel even anders. Wij stonden zelfs erg wantrouwend om met een nieuw bureau in zee te gaan omdat je niet weet hoe serieus zij jouw opdracht vinden. Wij zijn heel erg blij dat we toch de stap hebben genomen. We hebben met Seo vrienden er een betrouwbare en professionele partner bij!
Suntex
Suntex
08:16 13 Sep 21
Aanrader! Heel kundig in wat zij doen en kunnen bedrijven écht helpen bij het verbeteren van online marketing, iets dat heel waardevol is voor een bedrijf. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Romke K.
Romke K.
10:41 19 Aug 21
Onze nieuwe website hebben wij door SEO vrienden laten ontwikkelen en we zijn hier onwijs blij mee. De website past precies bij wie wij zijn en wat wij willen uitstralen en daar zijn wij SEO vrienden heel dankbaar voor. Het contact met Jesse en collega's is heel prettig: zij reageren snel, denken goed mee en luisteren écht naar wat de klant wilt! Hele fijne samenwerking dus.
Panthera Personal T.
Panthera Personal T.
10:37 19 Aug 21
Hans-Peter H.
Hans-Peter H.
06:39 06 Jul 21
Top service! Maken internet marketing super inzichtelijk en zijn erg duidelijk in wat ze allemaal voor je doen en kunnen betekenen. Wordt bijgestaan door Jesse, echt een toffe behulpzame gast!
Max Vd L.
Max Vd L.
12:18 12 Mar 21
Hele fijn en professioneel internet marketing bedrijf. Samenwerking tussen onze organisaties verloopt zeer goed!
Jordy J.
Jordy J.
16:34 17 Dec 20
Ik ben op gesprek geweest en ervaarde ik het heel professioneel.Goede uitleg en geen moielijke worden.
murat T.
murat T.
12:10 17 Dec 20
Mark E.
Mark E.
16:14 24 Nov 20
Aanrader, goede ervaring met SEO website en vermeldingen. Klantvriendelijk, kennis en service is erg hoog. Ik kan dit iedereen aanraden!
Michel S.
Michel S.
16:28 21 Sep 20
Fijn om met jullie samengewerkt te hebben! Wie weet tot de volgende keer!
Daan van M.
Daan van M.
20:17 02 Mar 20
Blij met het eindresultaat. Van begin tot eind goed geholpen en er werd voortdurend naar mijn wensen geluisterd. Zeker aan te bevelen!
Markus D.
Markus D.
15:22 02 Mar 20
Duidelijk informatie en geweldig geholpen. Jesse weet waar hij het over heeft en kan ik iedereen aanraden!
Laurens J.
Laurens J.
18:56 01 Mar 20
Prima Online Marketing bureau, persoonlijk en kundig. Goede uitleg wat en hoe ze de campagne opzetten. Een Online Marketing bedrijf wat echt meedenkt!
Reinier M.
Reinier M.
10:14 19 Feb 20
Jesse van SEO Vrienden was uiterst behulpzaam en proffesioneel. SEO Vrienden is aan te raden voor elke webshop om meer traffic te genereren en dus hogere potentiële omzet!
Stephan J.
Stephan J.
12:13 21 Nov 19
SEO vrienden heeft mijn website en addwords campagne aangepakt. Vrijwel direct werd mijn bedrijf Lipdubfilm beter gevonden en kwamen er meer aanvragen. Een hele zinvolle investering, die zichzelf terugbetaald.Jesse neemt de tijd om zich te verdiepen mijn doelgroep en de concurrentie. De eerste lidpubs voor bedrijfsuitjes staan alweer in de agenda en hopelijk volgen er nog veel meer.
Anouska C.
Anouska C.
15:33 15 Nov 19
Ben blij verrast met de praktische tips, de kennis èn de positieve en frisse benadering. Nèt dat stapje extra willen zetten om mijn bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Top. Dank Jesse!
Amber H.
Amber H.
08:28 31 Oct 19
Toppers zijn het. Bedankt voor jullie hulp.
RJ D.
RJ D.
05:11 25 Oct 19
Fijne mensen om mee te werken. Je merkt aan alles dat ze bij SEO vrienden veel ervaring hebben met online marketing.
Tim B.
Tim B.
14:42 23 Oct 19
SEO vrienden was erg behulpzaam en wist razendsnel onze website om te toveren om beter vindbaar te zijn. Ook achter de schermen functioneert deze nu veel beter. Een echte aanrader voor bedrijven die beter gevonden willen worden!
Startup S.
Startup S.
17:20 21 Oct 19
Bij Seovrienden kun je terecht voor een goed SEO en SEA advies. Het concept vrienden past perfect bij de persoonlijke werkwijze! Succes jongens.
Michel H.
Michel H.
14:02 09 Oct 19
Al enkele jaren worden onze websites onderhouden door dit bedrijf. Wij zijn erg tevreden.
Vakantiehuis K.
Vakantiehuis K.
09:37 12 Sep 19
Goede ervaring met deze SEO jongens. Hebben verstand van zaken. No nonsens. Begrijpbare taal in hun plan van aanpak. Dankzij hun hulp wordt onze website beter bezocht en is het aantal aanvragen behoorlijk gestegen.
ZVI-OOZ
ZVI-OOZ
09:24 12 Sep 19
js_loader

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

De afkorting “SEO” is je misschien niet bekend, maar het staat in het Nederlands voor ‘zoekmachineoptimalisatie’. Het gaat bij SEO om het optimaliseren van een website om ervoor te zorgen dat deze hoog in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google komt te staan. Er is ook een simpelere, maar duurdere manier om hoog in de zoekresultaten te komen. Dit noemen we SEA, Google Ads is een bekend programma. Bij SEA betaal je per bezoeker, bij SEO is dat niet het geval.

SEO heeft als doel om zoveel mogelijk bezoekers aan te trekken via de (organische) zoekresultaten van de zoekmachine. SEO is een proces wat lang duurt en veel tijd kost, je website komt niet zomaar bovenaan te staan. Een website zal zowel technisch als inhoudelijk op orde moeten zijn. Pagina’s en content dienen geoptimaliseerd te zijn naar relevante zoekwoorden. SEO vrienden kan onder meer deze zoekwoorden voor je bepalen en de pagina’s optimaliseren. Ook hechten we veel waarde aan persoonlijk contact, we zijn tenslotte vrienden.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO wordt over het algemeen vaak onderverdeeld in drie delen; inhoud, techniek en autoriteit. Deze drie delen samen vormen de basis van alle SEO successen! Hoe makkelijker een website via de zoekmachine te vinden is, hoe meer bezoekers en conversies deze zal hebben. Een goed zoekwoordenonderzoek is het begin van het SEO proces. Ook het analyseren van je (online) concurrenten is belangrijk. Wij zorgen dat je stijgt in de zoekresultaten!

De zoekmachines zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf te ontwikkelen. Denk aan nieuwe regels, algoritmen, technieken en functies. Daarom leren we elke dag nieuwe dingen over SEO, SEA en online marketing. Wij zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van nieuwe en specifieke SEO technieken om de opkomst van uw website te verzekeren!

 

Website optimalisatie

SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het optimaliseren van je website of webwinkel is hét aspect van SEO, zowel technisch als inhoudelijk (content). Ook aan de gebruiksvriendelijkheid moet gedacht worden. Is de website goed te navigeren? Zijn de contactgegevens makkelijk te vinden? Werkt alles naar behoren? Zijn er foutmeldingen? Hoe snel is de website? Website-optimalisatie lost deze problemen op en houdt er rekening mee om ervoor te zorgen dat websitebezoeken tot conversies leiden.

 

Content creatie

Contentcreatie is een manier om veel traffic naar je website te trekken, het is mede daarom belangrijk om relevante zoekwoorden te betrekken in je content. Door onder andere landingspagina’s en blogposts in te zetten kun je ervoor zorgen dat je meer bezoekers krijgt op je website. Wij kunnen deze pagina’s voor u creëren en schrijven. Ook huidige pagina’s kunnen wij aanpassen waar nodig. Ook internationale websites vallen binnen ons vakgebied! Onze collega’s zijn native speakers in diverse talen en helpen je graag!

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Iedereen heeft zijn eigen beroep. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie genoemd, is onze specialiteit!

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om je bedrijf te laten groeien. Heb je als ondernemer niet de nodige kennis van online marketing of zoekmachine optimalisatie? Of heb je helemaal geen tijd? Dan willen wij jouw nieuwe SEO partner zijn. We hebben van onze hobby ons werk gemaakt!

Ben je op zoek naar hulp bij het optimaliseren van je website of webshop? Neem dan contact met ons op. We zijn erg blij om het website-optimalisatie probleem voor je op te lossen en de uitdaging aan te gaan! Zo groeit je bedrijf en heb je tijd om andere onderdelen van het bedrijf in te richten. Wij nemen al je online marketing taken uit handen en maken een passend stappenplan. Uiteraard nemen wij regelmatig contact met je op, zodat je inzicht krijgt in de voortgang, resultaten etc.!

Wij bij SEO vrienden zijn SEO experts in Zaandam en de omgeving. We helpen je graag bij alle aspecten van SEO, zoals linkbuilding, contentcreatie en overige strategieën om beter te presteren dan concurrenten. Ook kunnen we je helpen met SEA (online advertising) en social media. Verder behoort het ontwerpen en maken van websites ook tot ons vakgebied. Je bent hier aan het juiste adres om aan al jouw online marketingbehoeften te voldoen!

Ben je gevestigd in Zaandam of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden zaamdam – seo zaamdam – seo specialist zaamdam – seo-specialisten zaamdam – seo specialisten zaamdam – zoekmachine optimalisatie zaamdam – seo bureau zaamdam –  zoekmachine optimalisatie bureau zaamdam – zoekmachine marketing zaamdam – seo optimalisatie zaamdam

Comments are closed.

BEL DIRECT
× Whatsapp ons