SEO specialist Wormerveer

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Wormerveer?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Wormerveer en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Wormerveer!

Je verkoopt diensten, runt een lokale winkel in Wormerveer of beheert een online winkel. Hoewel het bedrijf een goede ontwikkeling doormaakt, verwelkomt het altijd meer klanten. SEO vrienden kan je helpen jouw website te optimaliseren voor zoekmachines (SEO), zodat jij het meeste uit je website of online winkel kunt halen.

Jij kent jouw product of dienst, en SEO vrienden kent SEO heel goed. Samen bepalen we de beste SEO-strategie! We werken samen aan een stappenplan. Dit stappenplan tilt jouw website of webshop naar een hoger niveau!

SEO vrienden laat graag iedereen begrijpen wat we doen als we een website optimaliseren. De terminologie die we gebruiken is heel eenvoudig en we zullen geen onnodig moeilijke online marketingtermen gebruiken. We hopen dat je ons werk begrijpt. Wanneer je SEO uitbesteedt aan SEO vrienden, nemen we persoonlijk contact zeer serieus. Maandelijks ontvang je een overzicht van afgeronde werkzaamheden.

online marketing bureau wormerveer
De huidige webshop kon wel een nieuw design gebruiken. SEO vrienden heeft ons geholpen met design en realisatie van een nieuwe Woocommerce webshop.
hallo D.
hallo D.
09:48 23 Nov 21
Leveren mooie website in WordPress
Herman B.
Herman B.
13:16 18 Oct 21
Fijn Online Marketing bureau, werken hard en tegen een eerlijk prijs.
Frits
Frits
14:04 28 Sep 21
Fijn marketing bureau. Hebben oog voor detail en komen met eigen ideeen.
Alex S.
Alex S.
09:38 27 Sep 21
Zorgen voor onze maandelijkse zoekmachine marketing. Komt met goede ideeën op eigen initiatief
Barbara van D.
Barbara van D.
09:27 24 Sep 21
Uitstekende service en grote kennis van online marketing
Hessel de G.
Hessel de G.
09:12 24 Sep 21
"Onderhouden maandelijkse onze Google Ads campagne. Erg tevreden over de werkwijze en communicatie"
Erik Van C.
Erik Van C.
07:37 23 Sep 21
Het grootste pluspunt is de snelle en nauwkeurige terug koppeling.Ze denken mee en tonen enorm eigen initiatief. Dat was vóór onze samenwerking met Seo vrienden wel even anders. Wij stonden zelfs erg wantrouwend om met een nieuw bureau in zee te gaan omdat je niet weet hoe serieus zij jouw opdracht vinden. Wij zijn heel erg blij dat we toch de stap hebben genomen. We hebben met Seo vrienden er een betrouwbare en professionele partner bij!
Suntex
Suntex
08:16 13 Sep 21
Aanrader! Heel kundig in wat zij doen en kunnen bedrijven écht helpen bij het verbeteren van online marketing, iets dat heel waardevol is voor een bedrijf. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Romke K.
Romke K.
10:41 19 Aug 21
Onze nieuwe website hebben wij door SEO vrienden laten ontwikkelen en we zijn hier onwijs blij mee. De website past precies bij wie wij zijn en wat wij willen uitstralen en daar zijn wij SEO vrienden heel dankbaar voor. Het contact met Jesse en collega's is heel prettig: zij reageren snel, denken goed mee en luisteren écht naar wat de klant wilt! Hele fijne samenwerking dus.
Panthera Personal T.
Panthera Personal T.
10:37 19 Aug 21
Hans-Peter H.
Hans-Peter H.
06:39 06 Jul 21
Top service! Maken internet marketing super inzichtelijk en zijn erg duidelijk in wat ze allemaal voor je doen en kunnen betekenen. Wordt bijgestaan door Jesse, echt een toffe behulpzame gast!
Max Vd L.
Max Vd L.
12:18 12 Mar 21
Hele fijn en professioneel internet marketing bedrijf. Samenwerking tussen onze organisaties verloopt zeer goed!
Jordy J.
Jordy J.
16:34 17 Dec 20
Ik ben op gesprek geweest en ervaarde ik het heel professioneel.Goede uitleg en geen moielijke worden.
murat T.
murat T.
12:10 17 Dec 20
Mark E.
Mark E.
16:14 24 Nov 20
Aanrader, goede ervaring met SEO website en vermeldingen. Klantvriendelijk, kennis en service is erg hoog. Ik kan dit iedereen aanraden!
Michel S.
Michel S.
16:28 21 Sep 20
Fijn om met jullie samengewerkt te hebben! Wie weet tot de volgende keer!
Daan van M.
Daan van M.
20:17 02 Mar 20
Blij met het eindresultaat. Van begin tot eind goed geholpen en er werd voortdurend naar mijn wensen geluisterd. Zeker aan te bevelen!
Markus D.
Markus D.
15:22 02 Mar 20
Duidelijk informatie en geweldig geholpen. Jesse weet waar hij het over heeft en kan ik iedereen aanraden!
Laurens J.
Laurens J.
18:56 01 Mar 20
Prima Online Marketing bureau, persoonlijk en kundig. Goede uitleg wat en hoe ze de campagne opzetten. Een Online Marketing bedrijf wat echt meedenkt!
Reinier M.
Reinier M.
10:14 19 Feb 20
Jesse van SEO Vrienden was uiterst behulpzaam en proffesioneel. SEO Vrienden is aan te raden voor elke webshop om meer traffic te genereren en dus hogere potentiële omzet!
Stephan J.
Stephan J.
12:13 21 Nov 19
SEO vrienden heeft mijn website en addwords campagne aangepakt. Vrijwel direct werd mijn bedrijf Lipdubfilm beter gevonden en kwamen er meer aanvragen. Een hele zinvolle investering, die zichzelf terugbetaald.Jesse neemt de tijd om zich te verdiepen mijn doelgroep en de concurrentie. De eerste lidpubs voor bedrijfsuitjes staan alweer in de agenda en hopelijk volgen er nog veel meer.
Anouska C.
Anouska C.
15:33 15 Nov 19
Ben blij verrast met de praktische tips, de kennis èn de positieve en frisse benadering. Nèt dat stapje extra willen zetten om mijn bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Top. Dank Jesse!
Amber H.
Amber H.
08:28 31 Oct 19
Toppers zijn het. Bedankt voor jullie hulp.
RJ D.
RJ D.
05:11 25 Oct 19
Fijne mensen om mee te werken. Je merkt aan alles dat ze bij SEO vrienden veel ervaring hebben met online marketing.
Tim B.
Tim B.
14:42 23 Oct 19
SEO vrienden was erg behulpzaam en wist razendsnel onze website om te toveren om beter vindbaar te zijn. Ook achter de schermen functioneert deze nu veel beter. Een echte aanrader voor bedrijven die beter gevonden willen worden!
Startup S.
Startup S.
17:20 21 Oct 19
Bij Seovrienden kun je terecht voor een goed SEO en SEA advies. Het concept vrienden past perfect bij de persoonlijke werkwijze! Succes jongens.
Michel H.
Michel H.
14:02 09 Oct 19
Al enkele jaren worden onze websites onderhouden door dit bedrijf. Wij zijn erg tevreden.
Vakantiehuis K.
Vakantiehuis K.
09:37 12 Sep 19
Goede ervaring met deze SEO jongens. Hebben verstand van zaken. No nonsens. Begrijpbare taal in hun plan van aanpak. Dankzij hun hulp wordt onze website beter bezocht en is het aantal aanvragen behoorlijk gestegen.
ZVI-OOZ
ZVI-OOZ
09:24 12 Sep 19
js_loader

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

De afkorting “SEO” is misschien bekend en staat in het Nederlands voor “zoekmachine optimalisatie”. Het gaat om het optimaliseren van een website om ervoor te zorgen dat deze hoger scoort in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. In tegenstelling tot betaald adverteren (Google Ads-SEA) binnen Google, hoef je niets te betalen voor een unieke bezoeker die je krijgt.

Daarom is het doel van SEO om bezoekers aan te trekken via zoekresultaten in zoekmachines, waarvoor je niet hoeft te betalen. SEO is een proces dat veel tijd en moeite kost. Niet zomaar verschijnt een website bovenaan de zoekmachines, het kost ook veel tijd om te investeren in het optimalisatieproces. Een website moet technisch en inhoudelijk goed georganiseerd zijn. De pagina moet worden geoptimaliseerd voor relevante zoekwoorden. SEO kan worden uitbesteed aan online marketing bureau en SEO expert SEO vrienden. Wij geven de voorkeur aan persoonlijk contact en duurzame relaties.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

We verdelen SEO in drie belangrijke delen; inhoud, techniek en autoriteit. Samen vormen deze drie componenten een hoge positie in zoekmachines. Hoe hoger de positie van de website in zoekmachines, hoe beter vindbaar en hoe meer bezoekers. Goed zoekwoordenonderzoek is de basis van het SEO-proces. Het is ook belangrijk om concurrenten te analyseren. Al met al zorgen we ervoor dat je stijgt in de rankings van zoekmachines.

Zoekmachines verbeteren en ontwikkelen zichzelf voortdurend. Denk eens aan nieuwe regels, algoritmen, technieken en functies. Daarom leren we elke dag nieuwe dingen over SEO, SEA en online marketing. Wij zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van nieuwe en specifieke SEO technieken om de opkomst van jouw website te verzekeren!

 

Website optimalisatie

SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het optimaliseren van jouw website of webwinkel is een belangrijk aspect van SEO, zowel technisch als inhoudelijk (content). Ook aan de gebruiksvriendelijkheid moet gedacht worden. Kan jouw (potentiële) klant vinden wat hij of zij zoekt? Zijn de contactgegevens makkelijk te vinden? Zijn alle functies van de website effectief? Zijn er foutmeldingen? Website optimalisatie richt zich op deze problemen en houdt er rekening mee om ervoor te zorgen dat websitebezoeken tot conversies leiden.

 

Content creatie

Contentcreatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat relevante zoekwoorden gevonden worden. Door landingspagina’s en blogposts te gebruiken, zorg je ervoor dat je website relevant blijft. Wij kunnen deze pagina’s voor jou schrijven, ordenen, en als deze pagina’s niet goed geïndexeerd zijn, kunnen we aanpassingen doorvoeren. Ook voor internationale websites en webshops leveren we graag onze SEO-diensten.

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons vak!

Als ondernemer wil je ondernemen en je bedrijf laten groeien. Heb je zelf niet de benodigde kennis van zoekmachine optimalisatie, heb je geen tijd of simpelweg geen zin? Dan is SEO vrienden jouw ideale SEO partner. Wij hebben van onze hobby (SEO) ons werk gemaakt!

Als je hulp zoekt bij het optimaliseren van je website, neem dan contact met ons op. Wij nemen graag jouw zorgen over website optimalisatie uit handen en gaan de uitdaging aan! Zo groeit je bedrijf en heb je tijd om met andere onderdelen van het bedrijf om te gaan. Wij nemen al jouw online marketingtaken uit handen en ontwikkelen een passend stappenplan. Uiteraard nemen we regelmatig contact met je op over voortgang, resultaten en meer!

Wij bij SEO vrienden zijn SEO experts in Wormerveer en de omgeving. We helpen je graag bij alle aspecten van SEO, zoals linkbuilding, contentcreatie en overige strategieën om beter te presteren dan concurrenten. Ook kunnen we je helpen met SEA (online advertising) en social media. Verder behoort het ontwerpen en maken van websites ook tot ons vakgebied. Je bent hier aan het juiste adres om aan al jouw online marketingbehoeften te voldoen!

Ben je gevestigd in Wormerveer of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden wormerveer – seo wormerveer – seo specialist wormerveer – seo-specialisten wormerveer – seo specialisten wormerveer – zoekmachine optimalisatie wormerveer – seo bureau wormerveer –  zoekmachine optimalisatie bureau wormerveer – zoekmachine marketing wormerveer – seo optimalisatie wormerveer

Comments are closed.

BEL DIRECT
× Whatsapp ons