SEO specialist Purmerend

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Purmerend?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Purmerend en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Purmerend!

Je verkoopt services, runt een plaatselijke buurtwinkel in Purmerend of beheert een webwinkel. Hoezeer het bedrijf zich ook voorspoedig ontwikkelt, zijn meer klanten ten alle tijden gewenst. SEO vrienden kan je bijstaan met zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat je het maximale uit je website of webshop kunt halen.

Jij bent bekend met jouw product en wij zijn bekend met alles wat gaat over SEO. Gezamenlijk stellen we de beste SEO-strategie op! Samen hebben we een stappenplan ontwikkeld zodat we jouw website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

SEO vrienden maakt websiteoptimalisatie begrijpelijk en inzichtelijk. Wanneer je SEO werkzaamheden aan ons uitbesteedt, zorgen er ervoor dat we veel persoonlijk contact hebben, we nemen dit erg serieus. Ook zullen we gedurende onze samenwerking geen lastige vaktermen gebruiken. Je ontvangt regulair een samenvatting van de uitgevoerde werkzaamheden.

online marketing bureau purmerend

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, ook bekend als zoekmachine optimalisatie. In contrast tot de betaalde advertenties binnen Google (Google Ads), betaal je voor de bezoekers die je hiermee binnenhaalt geen geld. Zoekmachine optimalisatie gaat over het optimaliseren van je website, waardoor je op een organische (onbetaalde) manier hoger in de zoekresultaten van zoekmachines als Google komt.

Het proces van SEO heeft dus als doel om meer gratis bezoekers binnen te halen via de zoekresultaten van zoekmachines. SEO kan maanden duren en is een langlopend project. Een website komt niet zomaar bovenaan de zoekmachines te staan. Dit vergt een hoop tijd en energie. Websites dienen technisch helemaal in orde te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een snelle laadtijd. Ook horen webpagina’s geoptimaliseerd te zijn voor relevante zoekwoorden. Deze werkzaamheden en nog vele andere kun je aan SEO vrienden uitbesteden. We houden persoonlijk contact en zorgen voor toegankelijke website optimalisatie.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO bestaat uit drie belangrijke onderdelen; content, techniek en autoriteit. Het heeft alles te maken met de vindbaarheid van jouw website of webshop in de zoekmachines. Des te hoger de website staat in de zoekmachine ranking, des te meer bezoekers en conversies. Door een goed zoekwoordenonderzoek uit te voeren en jouw online concurrenten te analyseren, zorgen we ervoor dat jij stijgt in de ranglijsten.

Er vinden regelmatig updates van zoekmachines plaats. Denk daarbij aan nieuwe regels, algoritmes, technieken en functionaliteiten. Daarom leren we bij SEO vrienden elke dag bij. Op die manier zorgen we ervoor dat we altijd weten welke specifieke SEO technieken van belang zijn om er verzekerd van te zijn dat jouw website of webshop hoog staat én daar blijft.

 

Website optimalisatie

SEO is een significant aspect binnen online marketing. Een website of webshop optimaliseren voor relevante zoekwoorden is essentieel. Dit geldt zowel technisch als inhoudelijk. Ook is het belangrijk om oog te houden op de gebruikerservaring. Is jouw website makkelijk te navigeren? Werken alle opties? Staan er contactgegevens op je website? Hoe lang blijft een bezoeker gemiddeld op je website? Dit soort vragen en meer kunnen wij voor je beantwoorden. Website optimalisatie draait allemaal om het omzetten van een bezoek tot een conversie.

 

Content creatie

Klanten komen op websites terecht door relevante zoektermen in te vullen. Om ervoor te zorgen dat ook jij gevonden wordt op deze relevante zoektermen, is het creëren van content belangrijk. Landingspagina’s en blogartikelen dragen bij aan het feit dat je website gevonden kan worden op de gekozen zoekwoorden. Wij kunnen deze pagina’s voor je opzetten en schrijven. Ook maken we aanpassingen aan de bestaande content, zodat deze geoptimaliseerd is en beter gevonden wordt. Ook als je een website of webshop hebt die internationaal handelt, staan we je graag bij. Onze native speakers in diverse talen helpen graag. Samen voor een succes!

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons vak!

Een entrepreneur wil actie ondernemen en zijn of haar bedrijf zien groeien. Beschik je zelf niet over de broodnodige kennis om je website te optimaliseren voor de zoekmachine? Heb je geen tijd? of vind je het eigenlijk niet zo leuk? Dan worden wij graag je nieuwe online marketing partner. Onze hobby (SEO) is ons werk geworden!

Als je niet de tijd of expertise bezit om je website of webshop te optimaliseren, is het tijd om contact met ons op te nemen. Wij nemen dit werk van u over, zodat u meer tijd heeft voor uw zaken. We gaan de samenwerking aan en ontwikkelen samen strategieën. Ook produceren we een stappenplan voor al het SEO gerelateerde werk. Tot slot gaan wij door met het uitvoeren, uiteraard word je regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang!

SEO vrienden zijn SEO experts in Purmerend en omstreken. We helpen je graag vrijwel alles wat valt binnen SEO, denk aan het creëren van een linkstructuur, creëren van content en het bedenken van strategieën. Alles om te garanderen dat jij beter presteert dan je concurrenten! Zo helpen we je ook graag met SEA (online advertising) en social media. Ook het ontwerpen en bouwen van websites behoort tot ons vakgebied.

Ben je gevestigd in Purmerend of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden purmerend – seo purmerend – seo specialist purmerend – seo-specialisten purmerend – seo specialisten purmerend – zoekmachine optimalisatie purmerend – seo bureau purmerend –  zoekmachine optimalisatie bureau purmerend – zoekmachine marketing purmerend – seo optimalisatie purmerend

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT