SEO specialist Oostzaan

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Oostzaan?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Oostzaan en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Oostzaan!

Je verkoopt een dienst, beheert een winkel in de buurt of exploiteert een online winkel. Ook als de zaken goed gaan, zijn meer klanten altijd welkom. SEO vrienden kan je helpen met zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat we het beste uit je website of winkel krijgen.

Jij hebt kennis van je eigen product of dienst, zoals SEO vrienden dat heeft van zoekmachine optimalisatie. Samen bepalen we de optimale SEO-strategie! Wij werken samen aan een stappenplan, zodat we jouw website of online naar een hoger niveau kunnen liften.

SEO vrienden houdt van begrijpelijke en inzichtelijke websiteoptimalisatie voor al onze partners. We gebruiken geen onnodig harde termen, we willen dat je begrijpt wat we doen. Wanneer je SEO uitbesteedt aan SEO vrienden, hechten we veel belang aan een stukje persoonlijk contact. Je krijgt regelmatig een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden.

online marketing bureau oostzaan
De huidige webshop kon wel een nieuw design gebruiken. SEO vrienden heeft ons geholpen met design en realisatie van een nieuwe Woocommerce webshop.
hallo D.
hallo D.
09:48 23 Nov 21
Leveren mooie website in WordPress
Herman B.
Herman B.
13:16 18 Oct 21
Fijn Online Marketing bureau, werken hard en tegen een eerlijk prijs.
Frits
Frits
14:04 28 Sep 21
Fijn marketing bureau. Hebben oog voor detail en komen met eigen ideeen.
Alex S.
Alex S.
09:38 27 Sep 21
Zorgen voor onze maandelijkse zoekmachine marketing. Komt met goede ideeën op eigen initiatief
Barbara van D.
Barbara van D.
09:27 24 Sep 21
Uitstekende service en grote kennis van online marketing
Hessel de G.
Hessel de G.
09:12 24 Sep 21
"Onderhouden maandelijkse onze Google Ads campagne. Erg tevreden over de werkwijze en communicatie"
Erik Van C.
Erik Van C.
07:37 23 Sep 21
Het grootste pluspunt is de snelle en nauwkeurige terug koppeling.Ze denken mee en tonen enorm eigen initiatief. Dat was vóór onze samenwerking met Seo vrienden wel even anders. Wij stonden zelfs erg wantrouwend om met een nieuw bureau in zee te gaan omdat je niet weet hoe serieus zij jouw opdracht vinden. Wij zijn heel erg blij dat we toch de stap hebben genomen. We hebben met Seo vrienden er een betrouwbare en professionele partner bij!
Suntex
Suntex
08:16 13 Sep 21
Aanrader! Heel kundig in wat zij doen en kunnen bedrijven écht helpen bij het verbeteren van online marketing, iets dat heel waardevol is voor een bedrijf. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Romke K.
Romke K.
10:41 19 Aug 21
Onze nieuwe website hebben wij door SEO vrienden laten ontwikkelen en we zijn hier onwijs blij mee. De website past precies bij wie wij zijn en wat wij willen uitstralen en daar zijn wij SEO vrienden heel dankbaar voor. Het contact met Jesse en collega's is heel prettig: zij reageren snel, denken goed mee en luisteren écht naar wat de klant wilt! Hele fijne samenwerking dus.
Panthera Personal T.
Panthera Personal T.
10:37 19 Aug 21
Hans-Peter H.
Hans-Peter H.
06:39 06 Jul 21
Top service! Maken internet marketing super inzichtelijk en zijn erg duidelijk in wat ze allemaal voor je doen en kunnen betekenen. Wordt bijgestaan door Jesse, echt een toffe behulpzame gast!
Max Vd L.
Max Vd L.
12:18 12 Mar 21
Hele fijn en professioneel internet marketing bedrijf. Samenwerking tussen onze organisaties verloopt zeer goed!
Jordy J.
Jordy J.
16:34 17 Dec 20
Ik ben op gesprek geweest en ervaarde ik het heel professioneel.Goede uitleg en geen moielijke worden.
murat T.
murat T.
12:10 17 Dec 20
Mark E.
Mark E.
16:14 24 Nov 20
Aanrader, goede ervaring met SEO website en vermeldingen. Klantvriendelijk, kennis en service is erg hoog. Ik kan dit iedereen aanraden!
Michel S.
Michel S.
16:28 21 Sep 20
Fijn om met jullie samengewerkt te hebben! Wie weet tot de volgende keer!
Daan van M.
Daan van M.
20:17 02 Mar 20
Blij met het eindresultaat. Van begin tot eind goed geholpen en er werd voortdurend naar mijn wensen geluisterd. Zeker aan te bevelen!
Markus D.
Markus D.
15:22 02 Mar 20
Duidelijk informatie en geweldig geholpen. Jesse weet waar hij het over heeft en kan ik iedereen aanraden!
Laurens J.
Laurens J.
18:56 01 Mar 20
Prima Online Marketing bureau, persoonlijk en kundig. Goede uitleg wat en hoe ze de campagne opzetten. Een Online Marketing bedrijf wat echt meedenkt!
Reinier M.
Reinier M.
10:14 19 Feb 20
Jesse van SEO Vrienden was uiterst behulpzaam en proffesioneel. SEO Vrienden is aan te raden voor elke webshop om meer traffic te genereren en dus hogere potentiële omzet!
Stephan J.
Stephan J.
12:13 21 Nov 19
SEO vrienden heeft mijn website en addwords campagne aangepakt. Vrijwel direct werd mijn bedrijf Lipdubfilm beter gevonden en kwamen er meer aanvragen. Een hele zinvolle investering, die zichzelf terugbetaald.Jesse neemt de tijd om zich te verdiepen mijn doelgroep en de concurrentie. De eerste lidpubs voor bedrijfsuitjes staan alweer in de agenda en hopelijk volgen er nog veel meer.
Anouska C.
Anouska C.
15:33 15 Nov 19
Ben blij verrast met de praktische tips, de kennis èn de positieve en frisse benadering. Nèt dat stapje extra willen zetten om mijn bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Top. Dank Jesse!
Amber H.
Amber H.
08:28 31 Oct 19
Toppers zijn het. Bedankt voor jullie hulp.
RJ D.
RJ D.
05:11 25 Oct 19
Fijne mensen om mee te werken. Je merkt aan alles dat ze bij SEO vrienden veel ervaring hebben met online marketing.
Tim B.
Tim B.
14:42 23 Oct 19
SEO vrienden was erg behulpzaam en wist razendsnel onze website om te toveren om beter vindbaar te zijn. Ook achter de schermen functioneert deze nu veel beter. Een echte aanrader voor bedrijven die beter gevonden willen worden!
Startup S.
Startup S.
17:20 21 Oct 19
Bij Seovrienden kun je terecht voor een goed SEO en SEA advies. Het concept vrienden past perfect bij de persoonlijke werkwijze! Succes jongens.
Michel H.
Michel H.
14:02 09 Oct 19
Al enkele jaren worden onze websites onderhouden door dit bedrijf. Wij zijn erg tevreden.
Vakantiehuis K.
Vakantiehuis K.
09:37 12 Sep 19
Goede ervaring met deze SEO jongens. Hebben verstand van zaken. No nonsens. Begrijpbare taal in hun plan van aanpak. Dankzij hun hulp wordt onze website beter bezocht en is het aantal aanvragen behoorlijk gestegen.
ZVI-OOZ
ZVI-OOZ
09:24 12 Sep 19
js_loader

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’. Dit houdt in dat je website wordt geoptimaliseerd, zodat deze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google scoort. Voor elke bezoeker betaal je geen kosten, in tegenstelling tot online adverteren, waarbij je vaak per click geld betaald.

Aan de hand van SEO wil je dus meer organische bezoekers via de zoekresultaten in zoekmachines verkrijgen. SEO is een proces van lange duur. Een website die bovenaan wil staan, zal een hoop tijd moeten investeren. Je website komt niet zonder reden bovenaan de zoekresultaten. Het technische aspect dient goed te staan, ook wordt er van je verwacht dat je landingspagina’s optimaliseert voor relevante zoektermen. SEO kan worden uitbesteed aan SEO vrienden. We houden van het persoonlijke contact en kiezen ervoor om zoekmachineoptimalisatie toegankelijk te houden.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO bestaat uit drie hoofdonderdelen; content, techniek en autoriteit. Dit heeft alles te maken met de mogelijkheid om je website of webwinkel in zoekmachines te laten staan en makkelijker vindbaar te maken. Hoe hoger de website in de zoekmachine rankings, hoe meer converterende bezoekers er zijn. Door een goed trefwoordonderzoek te doen en online je concurrenten te analyseren, zorgen we ervoor dat je hoger in de rankings komt.

Updates van de zoekmachines worden regelmatig uitgevoerd. Denk aan nieuwe regels, algoritmen, technieken en features. Dit is de reden waarom we bij SEO vrienden, elke dag leren over SEO. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we altijd de specifieke SEO-technieken weten die belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat de website of je online winkel hoog scoort.

 

Website optimalisatie

SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing. De optimalisatie van je website of webwinkel is een zwaarwegende factor van SEO, zowel technisch als inhoudelijk. Er moet ook gekeken worden naar de gebruiksvriendelijkheid van je website. Kan de klant vinden waar hij of zij op zoek naar is? Zijn de contactgegevens prima vindbaar? Werken alle functies binnen je website, zoals de betaalmogelijkheden? Bij websiteoptimalisatie wordt hiernaar gekeken en wordt er rekening mee gehouden, zodat websitebezoeken leiden tot conversie.

 

Content creatie

Om de kans te vergroten dat je website gevonden wordt op de juiste zoektermen, is content creatie van groot belang. Door onder andere landingspagina’s en blogposts in te zetten, zorg je ervoor dat je website relevant is en dat ook blijft. We kunnen deze pagina’s voor je schrijven en configureren, we kunnen aanpassingen maken als de pagina niet correct is geïndexeerd. We zijn ook bereid om onze SEO diensten aan te bieden voor internationale websites en online winkels. Met de collega’s die native speakers in verschillende talen zijn, helpen we je slagen in het buitenland!

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Iedereen heeft zijn beroep. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons vak!

Als ondernemer wil je ondernemen en je bedrijf laten groeien. Heb je zelf niet de benodigde kennis van zoekmachine optimalisatie, heb je geen tijd of simpelweg geen zin? Dan is SEO vrienden jouw ideale SEO partner. Wij hebben van onze hobby (SEO) ons werk gemaakt!

Heb je geen tijd of expertise voor je eigen website of webshop, neem dan contact met ons op. Wij nemen deze dienst graag op ons, zodat jij weer tijd overhoudt voor ondernemen. Samen bedenken we een logische strategie, op basis hiervan schrijven we een SEO stappenplan. Wij gaan vervolgens dit plan implementeren, hierbij stellen we je regelmatig op de hoogte van resultaten en werkzaamheden.

SEO vrienden is dé SEO specialist in Oostzaan en omstreken. We helpen je graag met alles wat met SEO te maken heeft, zoals linkbuilding, content ontwikkeling en strategieën om beter te presteren dan je concurrentie. Ook kunnen wij je helpen met SEA (online adverteren) en social media! Het ontwerpen en website bouwen behoort ook tot onze expertise. Je bent bij ons aan het juiste adres voor al je online marketingbehoeften!

Ben je gevestigd in Oostzaan of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden oostzaan – seo oostzaan – seo specialist oostzaan – seo-specialisten oostzaan – seo specialisten oostzaan – zoekmachine optimalisatie oostzaan – seo bureau oostzaan –  zoekmachine optimalisatie bureau oostzaan – zoekmachine marketing oostzaan – seo optimalisatie oostzaan

Comments are closed.

BEL DIRECT
× Whatsapp ons