SEO specialist Koog aan de Zaan

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Koog aan de Zaan?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Koog aan de Zaan en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Koog aan de Zaan!

Een lokale winkel in Koog aan de Zaan, een bedrijf dat diensten verkoopt of de beheerder van een webshop, alle streven naar groei in het aantal klanten. SEO vrienden kan je hierbij helpen door aan de hand van SEO (zoekmachine optimalisatie) het maximale uit je website te halen.

Jij bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen je bedrijf en van je product en dienst, wij weten alles van SEO. We bedenken samen het ultieme SEO strategie. SEO vrienden is SEO specialist. We bedenken een strategie en brengen aan de hand hiervan je website of webshop naar een nieuw level.

Bij SEO vrienden houden we onze SEO werkzaamheden begrijpelijk en zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in wat we doen. We gebruiken daarbij geen onnodig lastige vaktermen, we willen namelijk dat je begrijpt wat we doen. Ook hechten we veel waarde aan een persoonlijke connectie met onze SEO vrienden. Maandelijks ontvang je een overzicht van de verrichte werkzaamheden.

online marketing bureau koog aan de zaan

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachine optimalisatie. Je website optimaliseren zodat deze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines als Google eindigt. In tegenstelling tot online adverteren (SEA), waarbij je wel betaald per verkregen bezoeker, betaal je bij SEO niet voor elke bezoeker die je binnenhaalt. Je verkrijgt op een organische manier bezoekers.

Het doel van SEO is dus om meer organische bezoekers via zoekmachines te bereiken. SEO is een proces wat veel tijd vergt, het is niet makkelijk om bovenaan zoekmachines te komen. Je moet zorgen voor een website die technisch goed staat en pagina’s dienen geoptimaliseerd naar relevante zoektermen te zijn. Je kunt er dus voor kiezen om SEO uit te besteden bij SEO vrienden. We ontvangen je met open armen, we houden van persoonlijk contact en houden website optimalisatie toegankelijk.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

We verdelen zoekmachine optimalisatie onder in drie verschillende delen; autoriteit, content en techniek. De drie onderdelen dragen bij aan het vindbaar maken van je website in de zoekmachine. Immers geldt: hoe hoger je website in de zoekmachine staat, hoe meer bezoekers en conversies. Een goed zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse vormen de basis van een nieuw SEO stappenplan. Wij zorgen ervoor dat jouw website in de ranglijsten stijgt.

Vaak worden de zoekmachines bijgewerkt en aangepast. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe regels, algoritmes, technieken en functionaliteiten. Daarom leren we bij SEO vrienden elke dag bij. Op die manier zorgen we ervoor dat we altijd weten welke specifieke SEO technieken van belang zijn om er verzekerd van te zijn dat jouw website of webshop hoog staat én daar blijft.

 

Website optimalisatie

SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het optimaliseren van een website of webshop is van groot belang bij SEO, zowel technisch als inhoudelijk (content). Daarnaast moet er ook gelet worden op de gebruikerservaring. Kan de bezoeker goed uit de voeten op je website? Zijn de contactgegevens goed vindbaar? Werken alle beschikbare betaalopties? Website optimalisatie draait ook om deze belangrijke vragen, om ervoor te zorgen dat websitebezoek leidt tot een conversie.

 

Content creatie

Om ervoor te zorgen dat je gevonden wordt op relevante zoekwoorden, is content creatie van belang. Door gebruik van onder andere landingspagina’s en blogartikelen, wordt ervoor gezorgd dat jouw website relevant is en blijft. Wij kunnen deze pagina’s voor je schrijven en opzetten en we kunnen aanpassingen maken zodra de pagina toch niet goed geïndexeerd wordt. Ook voor internationale websites en webshops bieden wij graag onze SEO diensten aan. Met onze native speakers in diverse talen helpen we je graag om succesvol te worden in het buitenland!

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Een ondernemer wil zijn ding doen en zijn of haar onderneming laten groeien. Ben je zelf niet in het bezit van de benodigde kennis van zoekmachine optimalisatie? Dan raden wij je aan zoekmachine optimalisatie uit te besteden bij SEO vrienden. We hebben van ons werk onze hobby gemaakt!

Wanneer je geen tijd of kennis bezit om je eigen website of webshop te optimaliseren, wordt het tijd om contact met ons op te nemen. Wij nemen deze werkzaamheden over zodat jij meer tijd overhoudt om te ondernemen. We worden je nieuwe online marketing partner en SEO vriend. Wij gaan dan tot uitvoering over waarbij je uiteraard regelmatig op de hoogte gehouden wordt over de voortgang!

SEO vrienden is dé SEO specialist van Koog aan de Zaan en omgeving. Wij helpen je graag bij alles op gebied van SEO, zoals linkbuilding, content creatie en strategieën om boven jouw concurrenten uit te stijgen. Daarbij kunnen we je ook assisteren met SEA (online adverteren) en social media. Het ontwerpen en bouwen van websites valt ook binnen onze expertise. Je bent bij ons aan het juiste adres voor al je online marketing wensen!

Ben je gevestigd in Koog aan de Zaan of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden koog aan de zaan – seo koog aan de zaan – seo specialist koog aan de zaan – seo-specialisten koog aan de zaan – seo specialisten koog aan de zaan – zoekmachine optimalisatie koog aan de zaan – seo bureau koog aan de zaan –  zoekmachine optimalisatie bureau koog aan de zaan – zoekmachine marketing koog aan de zaan – seo optimalisatie koog aan de zaan

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT