SEO specialist IJmuiden

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van IJmuiden?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van IJmuiden en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in IJmuiden!

Je verkoopt een dienst, runt een lokale winkel in IJmuiden of beheert een webshop. Ook al gaan de zaken goed, meer klanten zijn altijd welkom. SEO vrienden kan je helpen op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat je het maximale uit je website of webshop haalt.

Niemand die meer kennis over jouw product of dienst heeft als jij en niemand die meer kennis over SEO heeft dan wij. SEO vrienden is zoekmachine optimalisatie (SEO) expert. Samen we bedenken we de optimale strategie om ervoor te zorgen dat jouw website een nieuw niveau bereikt.

We doen er alles aan om zoekmachine en website optimalisatie begrijpelijk te houden voor onze SEO vrienden. We doen niet aan lastig taalgebruik en willen dat je begrijpt waar we mee bezig zijn. Wanneer je SEO uitbesteedt bij ons, zul je veel opsteken van het persoonlijke contact. Regelmatig ontvang je een overzicht met daarin de verrichte werkzaamheden.

online marketing ijmuiden

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ en betekend ‘zoekmachine optimalisatie’. Het draait bij SEO om het hoger scoren in de zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Je optimaliseert je website, zodat je hoger komt in deze zoekmachines. Binnen Google Ads (online adverteren) betaal je geld per bezoeker die je binnenhaalt, bij SEO betaal je niet per bezoeker.

SEO komt dus neer op het verkrijgen van onbetaalde (organische) bezoekers via zoekresultaten in zoekmachines. SEO duurt lang, je website staat nou eenmaal niet zomaar bovenaan. Een hoop tijd zal moeten worden geïnvesteerd in het beter vindbaar maken van je website. Je website hoort technisch goed te werken en pagina’s horen geoptimaliseerd te zijn voor relevante zoekwoorden. SEO kun je uitbesteden bij ons, SEO vrienden. We houden van een persoonlijke aanpak en houden SEO en online marketing laagdrempelig.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO bestaat uit drie belangrijke onderdelen; content, techniek en autoriteit. Het heeft alles te maken met de vindbaarheid van jouw website of webshop in de zoekmachines. Des te hoger de website staat in de zoekmachine ranking, des te meer bezoekers en conversies. Door een goed zoekwoordenonderzoek uit te voeren en jouw online concurrenten te analyseren, zorgen we ervoor dat jij stijgt in de ranglijsten.

Vrij regelmatig wordt de zoekmachine geüpdatet. Denk aan nieuwe regels, algoritmes, technieken en functionaliteiten. Door de vele updates leren we bij SEO vrienden elke dag bij. We zorgen er op die manier voor dat we altijd weten welke specifieke SEO technieken van belang zijn. Hierdoor zijn we er verzekerd van dat jouw website of webshop hoog komt te staan én daar blijft.

 

Website optimalisatie

Een belangrijk onderdeel van online marketing is SEO. Het optimaal maken van je website of webshop voor zoekmachines en zoekresultaten, is een essentieel aspect van SEO, zowel op gebied van technische SEO als inhoudelijk (content). Daarbij moet er ook rekening gehouden worden met de gebruiksvriendelijkheid van een website. Kan jouw (potentiële) klant uit de voeten op jouw website? Zijn er contactgegevens en zijn deze makkelijk te vinden? Werken alle betaalopties? Bij website optimalisatie wordt hier ook rekening mee gehouden om ervoor te zorgen dat websitebezoek leidt tot conversie.

 

Content creatie

Gevonden worden op relevante zoektermen is belangrijk, om dit te bereiken is het belangrijk om je website te voorzien van goede content creatie. Landingspagina’s, blogs en nog veel meer zorgen ervoor dat jouw website relevant is. We kunnen content voor jou maken, landingspagina’s herschrijven en blogs optimaliseren en schrijven. Ook zorgen we ervoor dat we aanpassingen maken waar nodig en dat alle pagina’s geïndexeerd worden. Ook als je een internationale website beheert, helpen we je graag. Onze native speakers in diverse talen helpen graag! Onze SEO diensten helpen je met een succesverhaal in het buitenland.

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Ieder doet zijn of haar ding. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons ding!

Als ondernemer wil je ondernemen en je bedrijf laten groeien. Heb je zelf niet de benodigde kennis van zoekmachine optimalisatie, heb je geen tijd of simpelweg geen zin? Dan is SEO vrienden jouw ideale SEO partner. Wij hebben van onze hobby (SEO) ons werk gemaakt!

Wanneer je niet de tijd kunt vinden voor het optimaliseren van je website, creëren van content of al het overige wat valt binnen SEO, dan wordt het tijd om contact met ons op te nemen. We nemen graag deze werkzaamheden van je over, zodat jij je tijd elders kan investeren. We bedenken samen een plan en strategie, wij gaan vervolgens over op uitvoering. Zondermeer word je regelmatig op de hoogte gesteld van de voortgang.

SEO vrienden is dé SEO specialist van IJmuiden en omgeving. Wij helpen je graag bij alles op gebied van SEO, zoals linkbuilding, content creatie, strategieën en al het andere omtrent zoekmachine optimalisatie, om ervoor te zorgen dat jij boven jouw concurrenten uitstijgt. Overigens assisteren we ook graag met online adverteren (SEA) en het beheer van social media. Tot slot valt het ontwerpen en maken van websites ook binnen onze werkzaamheden en expertise. Voor al uw online marketing wensen zit je bij ons aan het goede adres!

Ben je gevestigd in IJmuiden of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden ijmuiden – seo ijmuiden – seo specialist ijmuiden – seo-specialisten ijmuiden – seo specialisten ijmuiden – zoekmachine optimalisatie ijmuiden – seo bureau ijmuiden –  zoekmachine optimalisatie bureau ijmuiden – zoekmachine marketing ijmuiden – seo optimalisatie ijmuiden

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT