SEO specialist Hoorn

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Hoorn?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Hoorn en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Hoorn!

Of je nou een dienst verkoopt, een lokale winkel in Hoorn runt of een webshop beheert, nieuwe klanten zijn altijd welkom, hoe goed de zaken ook verlopen. SEO vrienden kan je hierbij helpen door je online vindbaarheid te verbeteren aan de hand van zoekmachine optimalisatie (SEO). Samen halen we het maximale uit je website of webshop.

Samen gaan we een optimaal SEO strategie maken! Jij bezit namelijk alle kennis van je bedrijf, product of dienst en wij bezitten alle kennis van online marketing en zoekmachine optimalisatie! We stippelen een plan uit, zodat je website of webshop een hoger niveau bereikt.

SEO vrienden doet er alles aan om website optimalisatie voor jou begrijpelijk te houden. We zullen in de communicatie geen lastige termen gebruiken, vaak contact opnemen en makkelijk bereikbaar zijn. Wanneer je de SEO werkzaamheden aan SEO vrienden uitbesteedt, zal je merken dat waarde hechten aan persoonlijk contact. Je krijgt op een maandelijkse basis een overzicht van de werkzaamheden die wij in die maand voor je verricht hebben!

Wapen Hoorn

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

SEO gaat over het optimaliseren van je website voor de zoekmachine, zodat je hoger in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google komt te staan. SEO is een afkorting en staat voor ‘Search Engine Optimization’, oftewel zoekmachine optimalisatie. Je hoeft geen geld te betalen voor bezoekers die binnenkomen aan de hand van SEO, in tegenstelling tot betaalde advertenties, waarbij je per bezoeker geld betaald.

SEO kan dus worden ingezet om meer onbetaalde (organische) bezoekers via de zoekresultaten van zoekmachines te bereiken. Om dit te bereiken moet je ervoor zorgen dat je website technisch goed staat en de webpagina’s dienen geoptimaliseerd te zijn voor relevante zoekwoorden. SEO is een traject wat veel tijd vergt, een website moet goed zijn best doen en veel tijd investeren om bovenaan de zoekmachine te verschijnen. Zo kun je SEO uitbesteden bij SEO vrienden. We houden website optimalisatie graag simpel en we zullen je dan ook regelmatig op de hoogte stellen over de voortgang.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO bestaat uit drie belangrijke onderdelen; content, techniek en autoriteit. Het heeft alles te maken met de vindbaarheid van jouw website of webshop in de zoekmachines. Des te hoger de website staat in de zoekmachine ranking, des te meer bezoekers en conversies. Door een goed zoekwoordenonderzoek uit te voeren en jouw online concurrenten te analyseren, zorgen we ervoor dat jij stijgt in de ranglijsten.

Om ervoor te zorgen dat je website hoog in de zoekmachine staat en daar blijft, zorgen we ervoor dat we altijd weten welke specifieke SEO technieken we kunnen toepassen. Wij van SEO vrienden leren namelijk dagelijks bij. Door continu op de hoogte te zijn van de updates van zoekmachines, zorgen we ervoor dat we leren over nieuwe technieken, algoritmes, regelgevingen en functionaliteiten.

 

Website optimalisatie

Kan de bezoeker vinden waar hij of zij naar zoekt? Kunnen ze contact met je opnemen? Worden alle pagina’s geïndexeerd? Wat is de laadsnelheid van de website? Dat soort vragen is waar we bij website optimalisatie rekening mee houden. Er moet onder andere gekeken worden naar de technische, inhoudelijke (content) en gebruikersvriendelijke kant van een website. SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing, het optimaliseren van je website staat hier centraal.

 

Content creatie

Om ervoor te zorgen dat je gevonden wordt op relevante zoekwoorden, is content creatie van belang. Door gebruik van onder andere landingspagina’s en blogartikelen, wordt ervoor gezorgd dat jouw website relevant is en blijft. Wij kunnen deze pagina’s voor je schrijven en opzetten en we kunnen aanpassingen maken zodra de pagina toch niet goed geïndexeerd wordt. Ook voor internationale websites en webshops bieden wij graag onze SEO diensten aan. Met onze native speakers in diverse talen helpen we je graag om succesvol te worden in het buitenland!

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons vak!

Wij hebben van onze hobby (SEO) ons werk gemaakt! Wil jij als zelfstandige je onderneming laten groeien? Online marketing is een goede stap om je online aanwezigheid en vindbaarheid te vergroten. Heb je zelf geen kennis van online marketing? Of heb je er geen tijd voor? Dan zijn wij je nieuwe ideale online marketing partner!

We gaan samen een strategie bedenken. Vervolgens maken wij een SEO stappenplan en gaan over tot uitvoering. We waarderen persoonlijk contact en zullen dus regelmatig contact met je opnemen over de voortgang. We ontnemen de zorg voor online marketing van je af, zodat jij tijd overhoudt om te ondernemen.

SEO vrienden is dé SEO specialist van Hoofddorp en omgeving. Wij helpen je graag bij alles op gebied van SEO, zoals linkbuilding, content creatie en strategieën om boven jouw concurrenten uit te stijgen. Daarbij kunnen we je ook assisteren met SEA (online adverteren) en social media. Het ontwerpen en bouwen van websites valt ook binnen onze expertise. Je bent bij ons aan het juiste adres voor al je online marketing wensen!

Ben je gevestigd in Hoofddorp of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden hoorn – seo hoorn – seo specialist hoorn – seo-specialisten hoorn – seo specialisten hoorn – zoekmachine optimalisatie hoorn – seo bureau hoorn –  zoekmachine optimalisatie bureau hoorn – zoekmachine marketing hoorn – seo optimalisatie hoorn

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT