Online marketing bureau Hoofddorp

Ben je op zoek naar een SEO specialist in Hoofddorp? Dan ben je bij SEO vrienden aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop gevonden wordt door je doelgroep. Wil jij organisch stijgen en ben je op zoek naar een SEO partner in de regio van Hoofddorp? Besteed dan je SEO uit aan SEO vrienden!

Wapen Haarlemmermeer

Word SEO vriend in Hoofddorp!

SEO vrienden is een SEO specialist, gevestigd in Wormer. Al jaren beheren wij een aantal internationale succesvolle webshops, waarbij wij veel kennis en ervaring hebben opgedaan. Hiermee willen wij nu andere ondernemers helpen bij het vindbaar worden in de zoekresultaten van Google.

Als SEO specialist kunnen wij je helpen bij het optimaliseren van jouw website, zodat je goed gevonden wordt door je doelgroep. Dit doen we door onder andere zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie van je website en het plaatsen van de juiste content.

Online vindbaarheid verbeteren in Hoofddorp !

Wat houdt SEO in?

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, ofwel zoekmachine optimalisatie. Het gaat hierbij om het optimaliseren van je website, zodat je hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan. De bezoekers die je hiermee binnenhaalt kosten geen geld, in tegenstelling tot de betaalde advertenties binnen Google (Google Ads). Met behulp van Google Ads kun je er voor zorgen dat je altijd bovenaan staat in Google, echter betaal je wel per klik.

SEO gaat dus om het verkrijgen van onbetaalde bezoekers via de zoekresultaten in Google. Om dit goed voor elkaar te krijgen, zul je een hoop tijd in online marketing moeten steken. Zo moet je zorgen dat je pagina geoptimaliseerd is voor betaalde zoektermen en moet je zorgen dat je website technisch goed staat. SEO uitbesteden kan nu ook bij SEO vrienden. Wij houden online marketing graag laagdrempelig en houden van persoonlijk contact.

SEO uitbesteden bij jou in de buurt:

Hoe gaat SEO vrienden te werk?

Wil jij je SEO uitbesteden bij SEO vrienden? Dan beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek waarbij we jouw online doelstellingen in kaart brengen. We bespreken je doelgroep en je product of dienst. Vervolgens voeren we een zoekwoordenonderzoek uit, zodat we weten welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jou.

Na het zoekwoordenonderzoek kunnen we écht aan de slag. We optimaliseren je website, zowel technisch als taalkundig, en maken samen een plan voor de komende tijd. SEO is namelijk niet een kwestie van één handeling, je kunt het zien als een woning. Je woning is nooit af…

En ohja, we werken sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! ?

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT