SEO specialist Heerhugowaard

SEO uitbesteden in Heerhugowaard? Dat kan bij SEO vrienden! Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop gevonden wordt door je doelgroep. Wil jij organisch stijgen en ben je op zoek naar een SEO partner in de regio van Heerhugowaard? Besteed dan je SEO uit aan SEO vrienden!

wapen heerhugowaard

Word SEO vriend in Heerhugowaard!

SEO vrienden is een SEO specialist, gevestigd in Wormer. Wij runnen al jaren verschillende internationale succesvolle webshops. Na jaren kennis opgedaan te hebben, willen wij nu andere ondernemers helpen bij het vindbaar worden in de zoekresultaten van Google.

We kunnen je helpen bij het optimaliseren van jouw website, zodat je goed gevonden wordt door je doelgroep. Dit doen we door onder andere zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie van je website en het plaatsen van de juiste content.

Online vindbaarheid verbeteren in Heerhugowaard !

Wat houdt SEO in?

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, ofwel zoekmachine optimalisatie. Daarbij gaat het om het optimaliseren van je website, waardoor je hoge posities scoort in Google. Je betaalt geen geld voor de bezoekers die je hiermee binnenhaalt, in tegenstelling tot de betaalde advertenties binnen Google. Met behulp van Google Ads kun je er voor zorgen dat je altijd bovenaan staat in Google, je betaalt echter per klik.

SEO gaat dus om het verkrijgen van onbetaalde bezoekers via de zoekresultaten in Google. Om dit voor elkaar te krijgen, zul je een hoop tijd in online marketing moeten steken. Zo moet je zorgen dat je pagina geoptimaliseerd is voor betaalde zoektermen en moet je zorgen dat je website technisch goed staat. SEO uitbesteden kan nu ook bij SEO vrienden. Wij houden online marketing graag laagdrempelig en houden van persoonlijk contact.

SEO uitbesteden bij jou in de buurt:

Hoe gaat SEO vrienden te werk?

Wil jij je SEO uitbesteden bij SEO vrienden? Dan beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek waarbij we jouw online doelstellingen in kaart brengen. We bespreken je doelgroep en je product of dienst. Vervolgens voeren we een zoekwoordenonderzoek uit, zodat we weten welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jou.

Na het zoekwoordenonderzoek kunnen we écht aan de slag. We optimaliseren je website, zowel technisch als taalkundig, en maken samen een plan voor de komende tijd. SEO is namelijk niet een kwestie van één handeling, je kunt het zien als een woning. Je woning is nooit af…

En ohja, we werken sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! ?

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT