SEO specialist Haarlem

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Haarlem ?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Haarlem en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Haarlem!

Je verkoopt een dienst, runt een lokale winkel in Haarlem of beheert een webshop. Ook al gaan de zaken goed, meer klanten zijn altijd welkom. SEO vrienden kan je helpen op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat je het maximale uit je website of webshop haalt.

Jij hebt kennis van je eigen product of dienst, SEO vrienden heeft expertise over SEO. Samen gaan we de optimale SEO strategie bepalen! We stippelen gezamenlijk een stappenplan uit, zodat we je website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

SEO vrienden houdt website optimalisatie graag begrijpelijk en inzichtelijk. Wij gebruiken geen onnodig moeilijke termen, wij willen graag dat je begrijpt wat we doen. Wanneer je SEO uitbesteedt aan SEO vrienden, hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Je ontvangt regelmatig een overzicht van de verrichte werkzaamheden.

Wapen Haarlem

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

Search engine optimization, kort voor SEO, betekent in het Nederlands ‘zoekmachine optimalisatie’. SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, ofwel zoekmachine optimalisatie. Dit gaat over het optimaliseren van je website om deze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google te krijgen. In tegenstelling tot betaalde advertenties binnen Google, hoef je niets te betalen voor het aantrekken van bezoekers.

Het doel van SEO is dus om onbetaalde bezoekers aan te trekken via zoekresultaten in zoekmachines. SEO is een proces van lange duur. Je website eindigt niet zomaar bovenaan de zoekmachines, je moet veel tijd besteden aan website optimalisatie. Er moet bijvoorbeeld ervoor gezorgd worden dat je website technisch in orde is en de pagina’s zijn geoptimaliseerd voor relevante zoektermen. SEO kan worden uitbesteed aan ons, SEO vrienden. We houden van persoonlijke connecties en willen SEO toegankelijk houden.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO bestaat uit drie belangrijke onderdelen; content, techniek en autoriteit. SEO heeft te maken met de vindbaarheid van je website of webwinkel in zoekmachines, dus ook deze drie onderdelen. Hoe hoger de positie van een website in zoekmachines, hoe meer bezoekers en conversies deze website zal ervaren. Door uitstekende trefwoordonderzoeken uit te voeren en uw online concurrenten te analyseren, kunnen we ervoor zorgen dat uw ranking binnen de zoekmachine stijgt.

Zoekmachines zullen regelmatig updates uitbrengen. Nieuwe regels, algoritmen, technieken en functies. Daarom leren we elke dag wat meer bij SEO vrienden. Op deze manier zorgen we ervoor dat we altijd weten welke specifieke SEO-technieken belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat jouw website of webwinkel een hoog bezoekpercentage heeft.

 

Website optimalisatie

SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing. Of het nu technisch of inhoudelijk (inhoud) is, het optimaliseren van je website of webwinkel is de essentie van SEO. Daarnaast moet er aandacht worden besteed aan gebruiksvriendelijkheid. Kunnen (potentiële) klanten vinden wat ze nodig hebben? Zijn contactgegevens gemakkelijk te vinden? Zijn alle betalingsmethoden geldig en te gebruiken? Bij het kijken naar website optimalisatie wordt hier ook rekening mee gehouden om ervoor te zorgen dat websitebezoeken sneller tot conversies leiden.

 

Content creatie

Contentcreatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat je website op relevante zoekwoorden wordt gevonden. Door gebruik te maken van landingspagina’s, blogposts en andere methoden, kan je ervoor zorgen dat je website relevant is en dat blijft. We kunnen deze pagina’s voor je schrijven en opzetten, en als de pagina-index niet klopt, kunnen we aanpassingen maken. We bieden onze SEO diensten ook graag aan voor internationale websites en online winkels. We hebben meertalige native speakers en helpen je graag verder in het buitenland!

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons vak!

Een ondernemer zoekt altijd manieren om zijn onderneming te laten groeien. Heb je zelf geen noodzakelijk kennis van zoekmachineoptimalisatie, geen tijd of bevalt het je simpelweg niet? Dan is het tijd om onze nieuwe SEO vriend te worden. Wellicht zijn wij je nieuwe ideale online marketing en SEO partner.

Als je niet de tijd of expertise hebt om uw website of webwinkel te optimaliseren, neem dan contact met ons op. Wij nemen deze werkzaamheden over zodat je meer tijd hebt om zaken te doen. We ontwikkelen samen strategieën en ontwikkelen een stappenplan voor SEO. Daarna gaan we door met de uitvoering, uiteraard ontvang je regelmatig notificaties over de voortgang!

SEO vrienden is SEO expert in Haarlem en de omgeving. We voorzien je graag van hulp met alle diensten omtrent SEO, zoals linkbuilding, contentcreatie en strategieën om de concurrentie te kunnen overtreffen. Ook doormiddel van SEO (online adverteren) en de inzet van social media kunnen we je helpen. Ook het ontwerpen en bouwen van website valt binnen onze expertises. Voor al je online marketingbehoeften ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben je gevestigd in Haarlem of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden haarlem – seo haarlem – seo specialist haarlem – seo-specialisten haarlem – seo specialisten haarlem – zoekmachine optimalisatie haarlem – seo bureau haarlem –  zoekmachine optimalisatie bureau haarlem – zoekmachine marketing haarlem – seo optimalisatie haarlem

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT