Online marketing bureau Haarlem

Ben jij ondernemer in Haarlem en zoek jij een SEO specialist? Bij SEO vrienden ben je op de juiste plek! Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop gevonden wordt door je doelgroep. Wil jij meer bezoekers en ben je op zoek naar een SEO partner in de regio van Haarlem? Besteed dan je SEO uit aan SEO vrienden!

Wapen Haarlem

Word SEO vriend in Haarlem!

In Wormer vind je SEO vrienden, gespecialiseerd in SEO. Al jaren runnen wij verschillende internationale succesvolle webshops. In deze jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan, waarmee wij nu andere ondernemers willen helpen bij het vindbaar worden in de zoekresultaten van Google.

Het optimaliseren van jouw website is een van de dingen waarbij we je kunnen helpen. Dit doen we door onder andere zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie van je website en het plaatsen van de juiste content, wat ervoor zorgt dat je goed gevonden wordt door je doelgroep.

Online vindbaarheid verbeteren in Haarlem !

Wat houdt SEO in?

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, ofwel zoekmachine optimalisatie. Daarbij gaat het om het optimaliseren van je website, waardoor je hoge posities scoort in Google. In tegenstelling tot de betaalde advertenties binnen Google (Google Ads), betaal je geen geld voor de bezoekers die je met SEO binnenhaalt.  Met behulp van Google Ads kun je er voor zorgen dat je altijd bovenaan staat in Google, je betaalt echter per klik.

SEO gaat dus om het verkrijgen van onbetaalde bezoekers via de zoekresultaten in Google. Om dit goed voor elkaar te krijgen, moet er veel tijd in online marketing gestoken worden. Zo moet je zorgen dat je pagina geoptimaliseerd is voor betaalde zoektermen en moet je zorgen dat je website technisch goed staat. SEO uitbesteden kan nu ook bij SEO vrienden. Wij houden online marketing graag laagdrempelig en houden van persoonlijk contact.

SEO uitbesteden bij jou in de buurt:

Hoe gaat SEO vrienden te werk?

Wil jij je SEO uitbesteden bij SEO vrienden? Dan beginnen we eerst met een vrijblijvend intakegesprek waarbij we samen jouw online doelstellingen in kaart brengen. Daarna komen je doelgroep en je product of dienst aan bod. Vervolgens voeren we een zoekwoordenonderzoek uit, zodat we weten welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jou.

Na het zoekwoordenonderzoek kunnen we écht aan de slag. We optimaliseren je website, zowel technisch als taalkundig, en maken samen een plan voor de komende tijd. SEO is namelijk niet een kwestie van één handeling, je kunt het zien als een woning. Je woning is nooit af…

En ohja, we werken sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! ?

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT