Online marketing bureau Castricum

Heb je een bedrijf in Castricum en ben je op zoek naar een SEO specialist? Dan ben je bij SEO vrienden aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop gevonden wordt door je doelgroep. Wil jij organisch stijgen en meer bezoekers krijgen op je website of webshop? Besteed dan je SEO uit aan SEO vrienden!

Wapen Castricum

Word SEO vriend in Castricum!

Je kunt SEO vrienden vinden in Wormer. Wij zijn gespecialiseerd in SEO en runnen al jaren verschillende internationale succesvolle webshops. Na jaren kennis opgedaan te hebben, willen wij nu andere ondernemers helpen bij het vindbaar worden in de zoekresultaten van Google.

Om goed gevonden te worden door je doelgroep, moet je website geoptimaliseerd worden. Hier biedt SEO vrienden uitkomst. Dit doen we door onder andere zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie van je website en het plaatsen van de juiste content.

Online vindbaarheid verbeteren in Castricum !

Wat houdt SEO in?

Bij SEO (zoekmachine optimalisatie) gaat het om het optimaliseren van je website, waardoor je een hogere positie inneemt in de zoekresultaten van Google. Je betaalt geen geld voor de bezoekers die je hiermee binnenhaalt, in tegenstelling tot de betaalde advertenties binnen Google. Door middel van Google Ads kun je er voor zorgen dat je altijd bovenaan staat in Google, je betaalt echter per klik.

Bij SEO gaat het er dus om om onbetaalde bezoekers te krijgen via de zoekresultaten in Google. Om dit voor elkaar te krijgen, zul je een hoop tijd in online marketing moeten steken. Zo moet je zorgen dat je pagina geoptimaliseerd is voor betaalde zoektermen en moet je zorgen dat je website technisch goed staat. SEO uitbesteden kan nu ook bij SEO vrienden. Wij houden online marketing graag makkelijk en houden van persoonlijk contact.

SEO uitbesteden bij jou in de buurt:

Hoe gaat SEO vrienden te werk?

Wil jij je SEO uitbesteden bij SEO vrienden? Dan beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek waarbij we jouw online doelstellingen in kaart brengen. We bespreken je doelgroep en je product of dienst. Vervolgens voeren we een zoekwoordenonderzoek uit, zodat we weten welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jou.

Na het zoekwoordenonderzoek kunnen we écht aan de slag. We optimaliseren je website, zowel technisch als taalkundig, en maken samen een plan voor de komende tijd. SEO is namelijk niet een kwestie van één handeling, je kunt het zien als een woning. Je woning is nooit af…

En ohja, we werken sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! ?

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT