SEO specialist Castricum

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Castricum?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Castricum en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Castricum!

Je verkoopt een dienst, runt een lokale winkel in Castricum of beheert een webshop. Ook al gaan de zaken goed, meer klanten zijn altijd welkom. SEO vrienden kan je helpen op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat je het maximale uit je website of webshop haalt.

Jij hebt kennis van je eigen product of dienst, SEO vrienden heeft expertise over SEO. Samen gaan we de optimale SEO strategie bepalen! We stippelen gezamenlijk een stappenplan uit, zodat we je website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

SEO vrienden houdt website optimalisatie graag begrijpelijk en inzichtelijk. Wij gebruiken geen onnodig moeilijke termen, wij willen graag dat je begrijpt wat we doen. Wanneer je SEO uitbesteedt aan SEO vrienden, hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Je ontvangt regelmatig een overzicht van de verrichte werkzaamheden.

Wapen Castricum
De huidige webshop kon wel een nieuw design gebruiken. SEO vrienden heeft ons geholpen met design en realisatie van een nieuwe Woocommerce webshop.
hallo D.
hallo D.
09:48 23 Nov 21
Leveren mooie website in WordPress
Herman B.
Herman B.
13:16 18 Oct 21
Fijn Online Marketing bureau, werken hard en tegen een eerlijk prijs.
Frits
Frits
14:04 28 Sep 21
Fijn marketing bureau. Hebben oog voor detail en komen met eigen ideeen.
Alex S.
Alex S.
09:38 27 Sep 21
Zorgen voor onze maandelijkse zoekmachine marketing. Komt met goede ideeën op eigen initiatief
Barbara van D.
Barbara van D.
09:27 24 Sep 21
Uitstekende service en grote kennis van online marketing
Hessel de G.
Hessel de G.
09:12 24 Sep 21
"Onderhouden maandelijkse onze Google Ads campagne. Erg tevreden over de werkwijze en communicatie"
Erik Van C.
Erik Van C.
07:37 23 Sep 21
Het grootste pluspunt is de snelle en nauwkeurige terug koppeling.Ze denken mee en tonen enorm eigen initiatief. Dat was vóór onze samenwerking met Seo vrienden wel even anders. Wij stonden zelfs erg wantrouwend om met een nieuw bureau in zee te gaan omdat je niet weet hoe serieus zij jouw opdracht vinden. Wij zijn heel erg blij dat we toch de stap hebben genomen. We hebben met Seo vrienden er een betrouwbare en professionele partner bij!
Suntex
Suntex
08:16 13 Sep 21
Aanrader! Heel kundig in wat zij doen en kunnen bedrijven écht helpen bij het verbeteren van online marketing, iets dat heel waardevol is voor een bedrijf. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Romke K.
Romke K.
10:41 19 Aug 21
Onze nieuwe website hebben wij door SEO vrienden laten ontwikkelen en we zijn hier onwijs blij mee. De website past precies bij wie wij zijn en wat wij willen uitstralen en daar zijn wij SEO vrienden heel dankbaar voor. Het contact met Jesse en collega's is heel prettig: zij reageren snel, denken goed mee en luisteren écht naar wat de klant wilt! Hele fijne samenwerking dus.
Panthera Personal T.
Panthera Personal T.
10:37 19 Aug 21
Hans-Peter H.
Hans-Peter H.
06:39 06 Jul 21
Top service! Maken internet marketing super inzichtelijk en zijn erg duidelijk in wat ze allemaal voor je doen en kunnen betekenen. Wordt bijgestaan door Jesse, echt een toffe behulpzame gast!
Max Vd L.
Max Vd L.
12:18 12 Mar 21
Hele fijn en professioneel internet marketing bedrijf. Samenwerking tussen onze organisaties verloopt zeer goed!
Jordy J.
Jordy J.
16:34 17 Dec 20
Ik ben op gesprek geweest en ervaarde ik het heel professioneel.Goede uitleg en geen moielijke worden.
murat T.
murat T.
12:10 17 Dec 20
Mark E.
Mark E.
16:14 24 Nov 20
Aanrader, goede ervaring met SEO website en vermeldingen. Klantvriendelijk, kennis en service is erg hoog. Ik kan dit iedereen aanraden!
Michel S.
Michel S.
16:28 21 Sep 20
Fijn om met jullie samengewerkt te hebben! Wie weet tot de volgende keer!
Daan van M.
Daan van M.
20:17 02 Mar 20
Blij met het eindresultaat. Van begin tot eind goed geholpen en er werd voortdurend naar mijn wensen geluisterd. Zeker aan te bevelen!
Markus D.
Markus D.
15:22 02 Mar 20
Duidelijk informatie en geweldig geholpen. Jesse weet waar hij het over heeft en kan ik iedereen aanraden!
Laurens J.
Laurens J.
18:56 01 Mar 20
Prima Online Marketing bureau, persoonlijk en kundig. Goede uitleg wat en hoe ze de campagne opzetten. Een Online Marketing bedrijf wat echt meedenkt!
Reinier M.
Reinier M.
10:14 19 Feb 20
Jesse van SEO Vrienden was uiterst behulpzaam en proffesioneel. SEO Vrienden is aan te raden voor elke webshop om meer traffic te genereren en dus hogere potentiële omzet!
Stephan J.
Stephan J.
12:13 21 Nov 19
SEO vrienden heeft mijn website en addwords campagne aangepakt. Vrijwel direct werd mijn bedrijf Lipdubfilm beter gevonden en kwamen er meer aanvragen. Een hele zinvolle investering, die zichzelf terugbetaald.Jesse neemt de tijd om zich te verdiepen mijn doelgroep en de concurrentie. De eerste lidpubs voor bedrijfsuitjes staan alweer in de agenda en hopelijk volgen er nog veel meer.
Anouska C.
Anouska C.
15:33 15 Nov 19
Ben blij verrast met de praktische tips, de kennis èn de positieve en frisse benadering. Nèt dat stapje extra willen zetten om mijn bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Top. Dank Jesse!
Amber H.
Amber H.
08:28 31 Oct 19
Toppers zijn het. Bedankt voor jullie hulp.
RJ D.
RJ D.
05:11 25 Oct 19
Fijne mensen om mee te werken. Je merkt aan alles dat ze bij SEO vrienden veel ervaring hebben met online marketing.
Tim B.
Tim B.
14:42 23 Oct 19
SEO vrienden was erg behulpzaam en wist razendsnel onze website om te toveren om beter vindbaar te zijn. Ook achter de schermen functioneert deze nu veel beter. Een echte aanrader voor bedrijven die beter gevonden willen worden!
Startup S.
Startup S.
17:20 21 Oct 19
Bij Seovrienden kun je terecht voor een goed SEO en SEA advies. Het concept vrienden past perfect bij de persoonlijke werkwijze! Succes jongens.
Michel H.
Michel H.
14:02 09 Oct 19
Al enkele jaren worden onze websites onderhouden door dit bedrijf. Wij zijn erg tevreden.
Vakantiehuis K.
Vakantiehuis K.
09:37 12 Sep 19
Goede ervaring met deze SEO jongens. Hebben verstand van zaken. No nonsens. Begrijpbare taal in hun plan van aanpak. Dankzij hun hulp wordt onze website beter bezocht en is het aantal aanvragen behoorlijk gestegen.
ZVI-OOZ
ZVI-OOZ
09:24 12 Sep 19
js_loader

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, in het Nederlands noemen we dit zoekmachine optimalisatie. Door je website te optimaliseren voor de zoekmachine, kom je hoger in de zoekresultaten van relevante zoekwoorden. Je betaalt geen geld voor bezoekers die je binnenhaalt doormiddel van goed SEO werk. In tegenstelling tot online adverteren (SEA), haal je bij SEO de bezoekers ‘organisch’ binnen.

SEO heeft dus als doel om ervoor te zorgen dat het aantal organische bezoekers via de zoekresultaten in zoekmachines vergroot wordt. SEO is echter een proces wat veel tijd vergt, je staat niet zomaar bovenaan. Er zal veel tijd zitten in het optimaliseren van je website. Een website dient technisch op orde te zijn en de pagina’s moeten geoptimaliseerd worden naar relevante zoekwoorden. SEO valt binnen online marketing en we optimaliseren graag je website. We waarderen een persoonlijke connectie en zorgen ervoor dat je begrijpt wat SEO inhoudt.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO bestaat uit drie belangrijke onderdelen; content, techniek en autoriteit. Al de onderdelen dragen bij aan het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachine. Een hogere positie in de zoekmachine betekent vaak meer bezoekers en hoger aantal conversies. We voeren een concurrentieanalyse uit en doen uitgebreid onderzoek naar de relevante zoekwoorden. We zorgen ervoor dat jouw website hoger in de zoekmachine terechtkomt.

De zoekmachines zijn altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen. Denk aan nieuwe regels, algoritmes, nieuwe technieken of een verandering in de functionaliteiten. Mede hierom leren we bij SEO vrienden dagelijks bij. Onze methodes zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de specifieke SEO technieken die ervoor zorgen dat jouw website ene hogere positie aanneemt én daar blijft!

 

Website optimalisatie

SEO valt onder online marketing. Het optimaliseren van je website voor de zoekmachine is een essentieel onderdeel van online marketing. Dit kunnen we onderverdelen in technische- en inhoudelijke SEO. Daarbij moet ook nog gekeken worden naar de gebruikersvriendelijkheid en de ervaring van de bezoeker. Kan de bezoeker je website makkelijk navigeren? Zijn de algemene voorwaarden of contactgegevens makkelijk te vinden? Is de inhoud van je website wel relevant voor de bezoeker? Dit zijn de vragen waar we bij website optimalisatie naar kijken.

 

Content creatie

Gevonden worden op relevante zoekwoorden is belangrijk, content creatie draagt hier sterk aan bij. Door onder andere gebruik te maken van landingspagina’s en het posten van blogartikelen, zorg je ervoor dat je website relevant is en blijft. SEO vrienden kan deze zorg voor je wegnemen en landingspagina’s voor je schrijven en opzetten. Ook als je een internationale website beheert of een internationaal campagne aan wil gaan, helpen we je graag. Onze native speakers uit diverse landen staan klaar voor succes in het buitenland!

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons vak!

Als ondernemer wil je ondernemen en je bedrijf laten groeien. Heb je zelf niet de benodigde kennis van zoekmachine optimalisatie, heb je geen tijd of simpelweg geen zin? Dan is SEO vrienden jouw ideale SEO partner. Wij hebben van onze hobby (SEO) ons werk gemaakt!

We nemen online marketing werkzaamheden graag van je over, zodat jij tijd overhoudt om je onderneming te runnen. Wellicht bezit je zelf namelijk niet de juiste kennis of heb je geen tijd. SEO vrienden staat voor je klaar! We werken samen en maken een strategie en stappenplan. Wij voeren deze vervolgens uit. Uiteraard stellen we je regelmatig op de hoogte van de resultaten en voortgang.

SEO vrienden is dé SEO specialist van Castricum en omgeving. We doen alles om ervoor te zorgen dat je boven de concurrent uitstijgt, linkbuilding, content creatie of het bedenken van logische strategieën. Daarbij kunnen we je ook helpen met zaken als SEA (online adverteren) of het bouwen van een nieuwe website. Bij ons ben je, voor al je online marketing wensen, aan het juiste adres!

Ben je gevestigd in Castricum of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden castricum – seo castricum – seo specialist castricum – seo-specialisten castricum – seo specialisten castricum – zoekmachine optimalisatie castricum – seo bureau castricum –  zoekmachine optimalisatie bureau castricum – zoekmachine marketing castricum – seo optimalisatie castricum

Comments are closed.

BEL DIRECT
× Whatsapp ons