Online marketing bureau Beverwijk

Ben jij op zoek naar een SEO specialist in Beverwijk? Dan ben je bij SEO vrienden op het juiste adres! Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw website of webshop goed gevonden wordt door je doelgroep, zodat je meer aanvragen krijgt of meer verkoopt. Wil jij organisch stijgen en ben je op zoek naar een SEO partner in de regio van Beverwijk? Dan biedt SEO vrienden uitkomst!

Wapen Beverwijk

Word SEO vriend in Beverwijk!

SEO vrienden is een SEO specialist, gevestigd in Wormer. Al jaren beheren wij verschillende internationale succesvolle webshops. In deze jaren is veel kennis opgedaan die wij willen inzetten om andere ondernemers te helpen bij het vindbaar worden in de zoekresultaten van Google.

Door middel van zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie van je website en het plaatsen van de juiste content, zorgen wij ervoor dat je website geoptimaliseerd wordt, en dat je goed gevonden wordt door je doelgroep.

Online vindbaarheid verbeteren in Beverwijk !

Wat houdt SEO in?

Bij SEO (Search Engine Optimization) gaat het om het optimaliseren van je website, waardoor je hoger in de zoekresultaten van Google terecht komt. Je betaalt geen geld voor de bezoekers die je hiermee binnenhaalt, in tegenstelling tot de betaalde advertenties binnen Google. Je kunt met behulp van Google Ads ervoor zorgen dat je altijd bovenaan staat in Google, maar je betaalt wel per klik.

SEO gaat dus om het verkrijgen van onbetaalde bezoekers via de zoekresultaten in Google. Als je dit goed voor elkaar wilt krijgen, kost dat veel tijd. Zo moet je zorgen dat je pagina geoptimaliseerd is voor betaalde zoektermen en moet je zorgen dat je website technisch goed staat. SEO uitbesteden kan nu ook bij SEO vrienden. Wij houden online marketing graag laagdrempelig en houden van persoonlijk contact.

SEO uitbesteden bij jou in de buurt:

Hoe gaat SEO vrienden te werk?

Wil jij je SEO uitbesteden bij SEO vrienden? Dan starten we met een vrijblijvend intakegesprek waarbij we jouw online doelstellingen samen vaststellen. Ook bespreken we je doelgroep en je product of dienst. Vervolgens voeren we een zoekwoordenonderzoek uit, zodat we weten welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jou.

Zodra het zoekwoordenonderzoek is gedaan kunnen we verder aan de slag. Je website wordt zowel technisch als taalkundig geoptimaliseerd, en we maken samen een plan voor de komende periode. SEO is namelijk niet een kwestie van één handeling, je kunt het zien als een woning. Je woning is nooit af…

En ohja, we werken sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! ?

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT