SEO specialist Badhoevedorp

SEO uitbesteden in Badhoevedorp? Het is mogelijk bij SEO vrienden! Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop gevonden wordt door je doelgroep. Wil jij meer bezoekers en ben je op zoek naar een SEO partner in de regio van Badhoevedorp? Besteed dan je SEO uit aan SEO vrienden!

Wapen Haarlemmermeer

Word SEO vriend in Badhoevedorp!

SEO vrienden is een SEO specialist, gevestigd in Wormer. Wij beheren al jaren verschillende internationale succesvolle webshops. Met onze ervaring die is opgedaan in deze afgelopen jaren, willen wij nu andere ondernemers helpen bij het vindbaar worden in de zoekresultaten van Google.

We kunnen je helpen bij het optimaliseren van jouw website, zodat je goed gevonden wordt door je doelgroep. Dit doen we door onder andere zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie van je website en het plaatsen van de juiste content.

Online vindbaarheid verbeteren in Badhoevedorp !

Wat houdt SEO in?

SEO staat voor “Search Engine Optimization” of zoekmachine optimalisatie. Dit gaat over het optimaliseren van je website zodat je hoger gaat scoren in Google. In tegenstelling tot betaalde advertenties van Google, hoef je niet voor deze ‘organische’ bezoekers te betalen. Met Google Ads kun je ervoor zorgen dat je altijd bovenaan Google staat, maar je moet dan wel voor elke klik betalen.

Het doel van SEO is dus om onbetaalde bezoekers te krijgen via de zoekresultaten van Google. Om dit te doen, moet er veel tijd worden besteed aan online marketing. Je moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat je website technisch correct is en dat hij is geoptimaliseerd voor de juiste zoektermen. Het uitbesteden van SEO is nu ook mogelijk bij SEO vrienden! We houden online marketing graag makkelijk en begrijpbaar voor iedereen en daarnaast houden we van persoonlijk contact.

SEO uitbesteden bij jou in de buurt:

Hoe gaat SEO vrienden te werk?

Wil jij je SEO uitbesteden bij SEO vrienden? Dan beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek waarbij we jouw online doelstellingen in kaart brengen. We bespreken je doelgroep en je product of dienst. Vervolgens voeren we een zoekwoordenonderzoek uit, zodat we weten welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jou.

Na het zoekwoordenonderzoek kunnen we écht aan de slag. We optimaliseren je website, zowel technisch als taalkundig, en maken samen een plan voor de komende tijd. SEO is namelijk niet een kwestie van één handeling, je kunt het zien als een woning. Je woning is nooit af…

En ohja, we werken sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! ?

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT