Online marketing bureau Assendelft

SEO uitbesteden in Assendelft? Bij SEO vrienden kan dat! Wij zorgen dat jouw doelgroep bij jouw website of webshop terechtkomt. Wil jij organisch stijgen en ben je op zoek naar een SEO partner in de regio van Assendelft? Besteed dan je SEO uit aan SEO vrienden!

Wapen Assendelft

Word SEO vriend in Assendelft!

SEO vrienden is een SEO specialist, gevestigd in Wormer. Wij beheren al jaren zelf verschillende succesvolle webshops, zowel binnen Nederland als internationaal. In deze jaren is veel kennis opgedaan, waarmee wij nu andere ondernemers willen helpen bij het vindbaar worden in de zoekresultaten van Google.

Een van de dingen waar wij je bij kunnen helpen, is het optimaliseren van jouw website, wat ervoor zorgt dat je goed gevonden wordt door je doelgroep. Dit doen we door onder andere zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie van je website en het plaatsen van de juiste content.

Online vindbaarheid verbeteren in Assendelft !

Wat houdt SEO in?

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, ofwel zoekmachine optimalisatie. Het gaat hierbij om het optimaliseren van je website, waardoor je hoge posities scoort in Google. In tegenstelling tot de betaalde advertenties binnen Google (Google Ads), betaal je geen geld voor bezoekers die je met SEO binnenhaalt.  Met behulp van Google Ads kun je er echter voor zorgen dat je altijd bovenaan staat in Google, maar hierbij betaal je wel per klik.

SEO gaat dus om het verkrijgen van onbetaalde bezoekers via de zoekresultaten in Google. Om dit goed voor elkaar te krijgen vergt dat veel tijd. Je pagina moet bijvoorbeeld geoptimaliseerd zijn voor betaalde zoektermen en technisch moet je website goed staan. SEO uitbesteden kan nu ook bij SEO vrienden. Wij houden online marketing graag laagdrempelig en houden van persoonlijk contact.

SEO uitbesteden bij jou in de buurt:

Hoe gaat SEO vrienden te werk?

Wil jij je SEO uitbesteden bij SEO vrienden? We beginnen dan eerst met een vrijblijvend intakegesprek, waarbij we samen jouw online doelstellingen in kaart brengen. Vervolgens komen je doelgroep en product of dienst aan bod. Daarna voeren wij een zoekwoordenonderzoek uit, waardoor wij weten welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jou.

Na het zoekwoordenonderzoek kunnen we écht aan de slag. We optimaliseren je website, zowel technisch als taalkundig, en maken samen een plan voor de komende tijd. SEO is namelijk niet een kwestie van één handeling, je kunt het zien als een woning. Je woning is nooit af…

En ohja, we werken sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! ?

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT