SEO specialist Assendelft

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Assendelft?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Assendelft en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Assendelft!

Je verkoopt een dienst, runt een lokale winkel in Assendelft of beheert een webshop. Ook al gaan de zaken goed, meer klanten zijn altijd welkom. SEO vrienden kan je helpen op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat je het maximale uit je website of webshop haalt.

Jij hebt kennis van je eigen product of dienst, SEO vrienden heeft expertise over SEO. Samen gaan we de optimale SEO strategie bepalen! We stippelen gezamenlijk een stappenplan uit, zodat we je website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

SEO vrienden houdt website optimalisatie graag begrijpelijk en inzichtelijk. Wij gebruiken geen onnodig moeilijke termen, wij willen graag dat je begrijpt wat we doen. Wanneer je SEO uitbesteedt aan SEO vrienden, hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Je ontvangt regelmatig een overzicht van de verrichte werkzaamheden.

Wapen Assendelft
De huidige webshop kon wel een nieuw design gebruiken. SEO vrienden heeft ons geholpen met design en realisatie van een nieuwe Woocommerce webshop.
hallo D.
hallo D.
09:48 23 Nov 21
Leveren mooie website in WordPress
Herman B.
Herman B.
13:16 18 Oct 21
Fijn Online Marketing bureau, werken hard en tegen een eerlijk prijs.
Frits
Frits
14:04 28 Sep 21
Fijn marketing bureau. Hebben oog voor detail en komen met eigen ideeen.
Alex S.
Alex S.
09:38 27 Sep 21
Zorgen voor onze maandelijkse zoekmachine marketing. Komt met goede ideeën op eigen initiatief
Barbara van D.
Barbara van D.
09:27 24 Sep 21
Uitstekende service en grote kennis van online marketing
Hessel de G.
Hessel de G.
09:12 24 Sep 21
"Onderhouden maandelijkse onze Google Ads campagne. Erg tevreden over de werkwijze en communicatie"
Erik Van C.
Erik Van C.
07:37 23 Sep 21
Het grootste pluspunt is de snelle en nauwkeurige terug koppeling.Ze denken mee en tonen enorm eigen initiatief. Dat was vóór onze samenwerking met Seo vrienden wel even anders. Wij stonden zelfs erg wantrouwend om met een nieuw bureau in zee te gaan omdat je niet weet hoe serieus zij jouw opdracht vinden. Wij zijn heel erg blij dat we toch de stap hebben genomen. We hebben met Seo vrienden er een betrouwbare en professionele partner bij!
Suntex
Suntex
08:16 13 Sep 21
Aanrader! Heel kundig in wat zij doen en kunnen bedrijven écht helpen bij het verbeteren van online marketing, iets dat heel waardevol is voor een bedrijf. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Romke K.
Romke K.
10:41 19 Aug 21
Onze nieuwe website hebben wij door SEO vrienden laten ontwikkelen en we zijn hier onwijs blij mee. De website past precies bij wie wij zijn en wat wij willen uitstralen en daar zijn wij SEO vrienden heel dankbaar voor. Het contact met Jesse en collega's is heel prettig: zij reageren snel, denken goed mee en luisteren écht naar wat de klant wilt! Hele fijne samenwerking dus.
Panthera Personal T.
Panthera Personal T.
10:37 19 Aug 21
Hans-Peter H.
Hans-Peter H.
06:39 06 Jul 21
Top service! Maken internet marketing super inzichtelijk en zijn erg duidelijk in wat ze allemaal voor je doen en kunnen betekenen. Wordt bijgestaan door Jesse, echt een toffe behulpzame gast!
Max Vd L.
Max Vd L.
12:18 12 Mar 21
Hele fijn en professioneel internet marketing bedrijf. Samenwerking tussen onze organisaties verloopt zeer goed!
Jordy J.
Jordy J.
16:34 17 Dec 20
Ik ben op gesprek geweest en ervaarde ik het heel professioneel.Goede uitleg en geen moielijke worden.
murat T.
murat T.
12:10 17 Dec 20
Mark E.
Mark E.
16:14 24 Nov 20
Aanrader, goede ervaring met SEO website en vermeldingen. Klantvriendelijk, kennis en service is erg hoog. Ik kan dit iedereen aanraden!
Michel S.
Michel S.
16:28 21 Sep 20
Fijn om met jullie samengewerkt te hebben! Wie weet tot de volgende keer!
Daan van M.
Daan van M.
20:17 02 Mar 20
Blij met het eindresultaat. Van begin tot eind goed geholpen en er werd voortdurend naar mijn wensen geluisterd. Zeker aan te bevelen!
Markus D.
Markus D.
15:22 02 Mar 20
Duidelijk informatie en geweldig geholpen. Jesse weet waar hij het over heeft en kan ik iedereen aanraden!
Laurens J.
Laurens J.
18:56 01 Mar 20
Prima Online Marketing bureau, persoonlijk en kundig. Goede uitleg wat en hoe ze de campagne opzetten. Een Online Marketing bedrijf wat echt meedenkt!
Reinier M.
Reinier M.
10:14 19 Feb 20
Jesse van SEO Vrienden was uiterst behulpzaam en proffesioneel. SEO Vrienden is aan te raden voor elke webshop om meer traffic te genereren en dus hogere potentiële omzet!
Stephan J.
Stephan J.
12:13 21 Nov 19
SEO vrienden heeft mijn website en addwords campagne aangepakt. Vrijwel direct werd mijn bedrijf Lipdubfilm beter gevonden en kwamen er meer aanvragen. Een hele zinvolle investering, die zichzelf terugbetaald.Jesse neemt de tijd om zich te verdiepen mijn doelgroep en de concurrentie. De eerste lidpubs voor bedrijfsuitjes staan alweer in de agenda en hopelijk volgen er nog veel meer.
Anouska C.
Anouska C.
15:33 15 Nov 19
Ben blij verrast met de praktische tips, de kennis èn de positieve en frisse benadering. Nèt dat stapje extra willen zetten om mijn bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Top. Dank Jesse!
Amber H.
Amber H.
08:28 31 Oct 19
Toppers zijn het. Bedankt voor jullie hulp.
RJ D.
RJ D.
05:11 25 Oct 19
Fijne mensen om mee te werken. Je merkt aan alles dat ze bij SEO vrienden veel ervaring hebben met online marketing.
Tim B.
Tim B.
14:42 23 Oct 19
SEO vrienden was erg behulpzaam en wist razendsnel onze website om te toveren om beter vindbaar te zijn. Ook achter de schermen functioneert deze nu veel beter. Een echte aanrader voor bedrijven die beter gevonden willen worden!
Startup S.
Startup S.
17:20 21 Oct 19
Bij Seovrienden kun je terecht voor een goed SEO en SEA advies. Het concept vrienden past perfect bij de persoonlijke werkwijze! Succes jongens.
Michel H.
Michel H.
14:02 09 Oct 19
Al enkele jaren worden onze websites onderhouden door dit bedrijf. Wij zijn erg tevreden.
Vakantiehuis K.
Vakantiehuis K.
09:37 12 Sep 19
Goede ervaring met deze SEO jongens. Hebben verstand van zaken. No nonsens. Begrijpbare taal in hun plan van aanpak. Dankzij hun hulp wordt onze website beter bezocht en is het aantal aanvragen behoorlijk gestegen.
ZVI-OOZ
ZVI-OOZ
09:24 12 Sep 19
js_loader

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

Het draait bij SEO allemaal om het optimaliseren van je website, zodat deze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google staat. SEO staat voor ‘Search Engine Optimazation’, in het Nederlands betekent dit zoekmachine optimalisatie. Voor elke bezoeker die binnenkomt door middel van goed SEO werk, betaal je geen geld. Bij betaald adverteren (SEA) daarentegen, betaal je wel per bezoeker die je binnenhaalt.

SEO heeft dus als doel om onbetaald bezoekers via de zoekresultaten van zoekmachines zien te verkrijgen. SEO werk zul je niet direct merken, het heeft tijd nodig. Je website komt niet zomaar bovenaan de zoekmachine te staan, een hoop tijd zal gaan in het optimaliseren van je website. Je moet ervoor zorgen dat je website technisch in orde is en dat je pagina’s geoptimaliseerd zijn voor de juiste zoekwoorden. SEO vrienden waardeert persoonlijk contact en houdt SEO graag laagdrempelig. Gevestigd in Assendelft of omgeving? we nemen graag de SEO werkzaamheden van je over!

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

We kunnen SEO onderverdelen in drie delen; techniek, content en autoriteit. Zoekmachine optimalisatie draait allemaal om het vindbaar maken van je website of webshop in de zoekmachines. Een hoge ranking op relevante zoekwoorden staat gelijk aan het verkrijgen van meer bezoekers en hogere conversies. We voeren een zoekwoordenonderzoek voor je uit en analyseren de concurrenten. Mede hierdoor zorgen we ervoor dat jij stijgt in de zoekmachine.

We zorgen ervoor dat we altijd weten welke specifieke SEO technieken effectief zijn en welke we voor jouw website kunnen gebruiken. Bij SEO vrienden leren we namelijk dagelijks nieuwe dingen bij. Er vinden namelijk regelmatig updates van zoekmachines plaats. Denk daarbij aan nieuwe regels, algoritmes, technieken en functionaliteiten.

 

Website optimalisatie

Online marketing kan gesplitst worden in aantal onderdelen, SEO is één van deze onderdelen en is erg belangrijk binnen online marketing. Het zowel technisch als inhoudelijk optimaliseren van je website is essentieel. Hoe gebruikersvriendelijk is je website? Kan de klant vinden wat hij of zij zoekt? Werken alle functies? Zijn er pagina’s met een foutmelding? Dit zijn de vragen waar je rekening mee moet houden als je kijkt naar website optimalisatie. Het uiteindelijke doel is om ervoor te zorgen dat een websitebezoek leidt tot een conversie.

 

Content creatie

Om ervoor te zorgen dat je gevonden wordt op relevante zoekwoorden, is content creatie van belang. Door gebruik van onder andere landingspagina’s en blogartikelen, wordt ervoor gezorgd dat jouw website relevant is en blijft. SEO vrienden helpt je hier graag bij en schrijft graag nieuwe content voor je. Ook maken we aanpassingen aan huidige pagina’s die wellicht niet goed geïndexeerd worden. We bieden ook graag onze SEO diensten aan voor internationale websites. Onze native speakers helpen je graag!

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons vak!

Een echte ondernemer wil zijn bedrijf naar een hoger niveau brengen. Bezit je zelf niet de juiste kennis voor online marketing, of heb je simpelweg geen tijd of zin? Dan is SEO vrienden jouw ideale online marketing partner. We hebben van onze hobby (SEO) ons werk gemaakt!

Samen bedenken we een strategie en maken we een SEO stappenplan. Wij zullen de SEO werkzaamheden van je overnemen, zodat jij tijd hebt voor andere zaken! Dus heb je geen tijd of expertise voor het optimaliseren van je eigen website? Neem contact met ons op. We gaan direct over tot uitvoering en houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang.

SEO vrienden is dé SEO specialist van Assendelft en omgeving. Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat je boven de concurrenten uit stijgt! We houden onze bezig met werkzaamheden als linkbuilding, content creatie en het bedenken van strategieën. Daarbij kunnen we je ook assisteren met SEA (online adverteren) en social media. Ook bieden we diverse opties aan voor het bouwen van een website. Jouw marketing wensen kun je vervullen bij ons!

Ben je gevestigd in Assendelft of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden assendelft – seo assendelft – seo specialist assendelft – seo-specialisten assendelft – seo specialisten assendelft – zoekmachine optimalisatie assendelft – seo bureau assendelft –  zoekmachine optimalisatie bureau assendelft – zoekmachine marketing assendelft – seo optimalisatie assendelft

Comments are closed.

BEL DIRECT
× Whatsapp ons