SEO specialist Amsterdam

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Amsterdam?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Amsterdam en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Amsterdam!

Je verkoopt een dienst, runt een lokale winkel in Amsterdam of beheert een webshop. Ook al gaan de zaken goed, meer klanten zijn altijd welkom. SEO vrienden kan je helpen op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat je het maximale uit je website of webshop haalt.

Jij hebt kennis van je eigen product of dienst, SEO vrienden heeft expertise over SEO. Samen gaan we de optimale SEO strategie bepalen! We stippelen gezamenlijk een stappenplan uit, zodat we je website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

SEO vrienden houdt website optimalisatie graag begrijpelijk en inzichtelijk. Wij gebruiken geen onnodig moeilijke termen, wij willen graag dat je begrijpt wat we doen. Wanneer je SEO uitbesteedt aan SEO vrienden, hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Je ontvangt regelmatig een overzicht van de verrichte werkzaamheden.

wapen amsterdam

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

SEO is een afkorting en staat voor ‘Search Engine Optimization’. In het Nederlands betekent dit ‘zoekmachine optimalisatie’. Het gaat bij SEO om het optimaliseren van je website of webshop voor de zoekmachine. Zoekmachine optimalisatie zorgt er uiteindelijk voor dat je beter vindbaar bent in zoekmachines als Google. Je betaalt geen geld voor bezoeker die binnenkomen door SEO werk, in tegenstelling tot de betaalde advertenties (SEA), waarbij wel geld per bezoeker wordt gerekend.

Goed SEO werk resulteert in het verkrijgen van onbetaalde bezoekers via zoekresultaten in zoekmachines. SEO is een traject wat veel tijd vergt. Een website staat niet zomaar bovenaan in de zoekmachine, website optimalisatie kost nou eenmaal veel tijd. Je moet ervoor zorgen dat je website zowel technisch als inhoudelijk goed staat. Pagina’s moeten geoptimaliseerd zijn voor relevante zoekwoorden. SEO vrienden neemt graag SEO werkzaamheden van je over. We houden van persoonlijk contact en zorgen ervoor dat SEO duidelijk en begrijpelijk is.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie kan onderverdeeld worden in 3 delen; content, techniek en autoriteit. In bijna alle gevallen gaat het om het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website of webshop. Hoe hoger je in de zoekmachine staat, hoe meer bezoekers en conversies. Een goed zoekwoordenonderzoek uit voeren en jouw online concurrenten analyseren, is de basis. We zorgen ervoor dat jij in de ranglijsten zal stijgen.

Zoekmachines veranderen en er vinden veel updates plaats. Denk aan nieuwe regels, technieken, functionaliteiten of zelfs veranderingen in algoritmes. Mede hierdoor leren we bij SEO vrienden dagelijks bij. We zorgen ervoor dat we altijd weten wat de nieuwste SEO technieken zijn en hoe we deze effectief kunnen inzetten. We zijn erg verzekerd dat door onze methode ook jouw website of webshop hoog komt te staan én daar blijft.

 

Website optimalisatie

SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het optimaliseren van je website of webshop is een essentieel aspect van SEO, zowel technisch als inhoudelijk (content). Daarbij moet er ook een oog op gebruiksvriendelijkheid gehouden worden. Kan jouw (potentiële) klant vinden wat hij of zij zoekt? Zijn de contactgegevens eenvoudig te vinden? Werken alle betaalopties? Bij website optimalisatie wordt hier ook rekening mee gehouden om ervoor te zorgen dat websitebezoek leidt tot conversie.

 

Content creatie

Het creëeren van content rondom relevantie zoekwoorden is van groot belang, op deze manier verzeker je relevantie en actualiteit. Het schrijven van blogartikelen en aanmaken van landingspagina’s, zorgen ervoor dat je website autoriteit heeft. Wij kunnen deze pagina’s voor je opzetten en schrijven, maar ook aanpassingen maken in huidige landingspagina’s die niet goed geïndexeerd worden. Ook voor internationale campagnes bieden we graag onze SEO diensten aan. Onze native speakers helpen graag voor een succes in het buitenland!

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons vak!

Onderneming laten groeien? Dat is wat menig ondernemer probeert te bereiken. Online marketing is een goede stap om je bedrijf te laten groeien. Bezit je niet de benodigde kennis of heb je geen tijd voor zoekmachine optimalisatie? Dan is wellicht SEO vrienden jouw ideale oplossing. We worden graag je nieuwe SEO vriend.

Wanneer je geen tijd of expertise hebt om je eigen website of webshop te optimaliseren, wordt het tijd om contact met ons op te nemen. Met liefde nemen wij SEO werkzaamheden van je over, zodat jij meer tijd hebt voor andere delen van je onderneming. Samen bedenken we een plan een strategie. Wij voeren al het SEO werk uit en houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang!

SEO vrienden is dé SEO specialist van Amsterdam en omgeving. SEO kan veel omvatten en we helpen je graag met zaken als linkbuilding, content creëren en landingspagina’s om zo boven jouw concurrenten uit te stijgen. Naast SEO, helpen we je ook graag met SEA (online adverteren) en social media campagnes. Naast de hiervoor genoemde werkzaamheden zijn we ook heel actief op het gebied van websites bouwen en ontwerpen. Opzoek naar een nieuwe website? Bij ons zit je voor al je online marketing wensen aan het juiste adres.

Ben je gevestigd in Amsterdam of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden amsterdam – seo amsterdam – seo specialist amsterdam – seo-specialisten amsterdam – seo specialisten amsterdam – zoekmachine optimalisatie amsterdam – seo bureau amsterdam –  zoekmachine optimalisatie bureau amsterdam – zoekmachine marketing amsterdam – seo optimalisatie amsterdam

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 28 beoordelingen
BEL DIRECT