SEO specialist Amsterdam

SEO uitbesteden in Amsterdam? Bij SEO vrienden ben je aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop gevonden wordt door je doelgroep. Wil jij meer bezoekers en ben je op zoek naar een SEO partner in de regio van Amsterdam? Besteed dan je SEO uit aan SEO vrienden!

wapen amsterdam

Word SEO vriend in Amsterdam!

SEO vrienden is een SEO specialist, gevestigd in Wormer. Al jaren houden wij ons bezig met het runnen van verschillende internationale webshops. Met de kennis die is opgedaan, willen wij nu andere ondernemers ondersteunen bij het vindbaar worden in de zoekresultaten van Google.

Door het optimaliseren van jouw website kunnen we je helpen om beter gevonden te worden door je doelgroep. Hier zijn verschillende werkzaamheden voor nodig, zoals een zoekwoordenonderzoek, het plaatsen van de juiste content en technische optimalisatie van je website.

Online vindbaarheid verbeteren in Amsterdam !

Wat houdt SEO in?

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Daarbij gaat het om het zodanig optimaliseren van je website, zodat je een hogere positie in Google scoort. Je betaalt geen geld voor de bezoekers die je hiermee binnenhaalt, in tegenstelling tot de betaalde advertenties binnen Google. Met behulp van Google Ads zorg je ervoor dat je altijd bovenaan staat in Google, maar hierbij betaal je wel per klik.

Bij SEO gaat het dus om het verkrijgen van organische bezoekers via de zoekresultaten in Google. Om dit te realiseren, zul je een hoop tijd en moeite in online marketing moeten steken. Je pagina moet geoptimaliseerd worden voor betaalde zoektermen en je website moet technisch goed staan. SEO uitbesteden kan nu ook bij SEO vrienden. Wij houden online marketing graag laagdrempelig en houden van persoonlijk contact.

SEO uitbesteden bij jou in de buurt:

Hoe gaat SEO vrienden te werk?

Ben jij van plan om je SEO uit te besteden bij SEO vrienden? Dan starten we met een vrijblijvend intakegesprek waarin jouw online doelstellingen in kaart worden gebracht. We bespreken je doelgroep en je product of dienst. Vervolgens voeren we een zoekwoordenonderzoek uit, zodat we weten welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jou.

Na het zoekwoordenonderzoek kunnen we écht aan de slag. We optimaliseren je website, zowel technisch als taalkundig, en maken samen een plan voor de komende tijd. SEO is namelijk niet een kwestie van één handeling, je kunt het zien als een woning. Je woning is nooit af…

En ohja, we werken sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! ?

Comments are closed.

Scroll Up BEL DIRECT