SEO specialist Amstelveen

Op zoek naar een SEO specialist in Amstelveen? Bij SEO vrienden zit je goed! Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep bij jouw website of webshop terechtkomt. Wil jij hoger in de zoekresultaten van Google komen en ben je op zoek naar een SEO partner in de regio van Amstelveen? Besteed dan je SEO uit aan SEO vrienden!

wapen amstelveen

Word SEO vriend in Amstelveen!

In Wormer vind je SEO vrienden, gespecialiseerd in SEO. Er zijn verschillende succesvolle webshops die wij al jaren runnen. In deze tijd hebben wij veel kennis opgedaan en wij willen nu graag andere ondernemers helpen bij het vindbaar worden in de zoekresultaten van Google.

SEO vrienden helpt je bij het optimaliseren van je website, zodat je beter gevonden wordt door je doelgroep. Dit doen we door onder andere zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie van je website en het plaatsen van de juiste content.

Online vindbaarheid verbeteren in Amstelveen !

Wat houdt SEO in?

SEO is de afkorting van ‘Search Engine Optimization’, ofwel zoekmachine optimalisatie. Bij SEO draait het om de optimalisatie van je website, zodat je een hogere positie inneemt in de zoekresultaten van Google. Voor organische bezoekers betaal je geen geld aan Google, in tegenstelling tot de betaalde advertenties binnen Google. Met behulp van Google Ads kun je er voor zorgen dat je altijd bovenaan staat in Google, je betaalt echter per klik.

SEO gaat dus om het verkrijgen van onbetaalde bezoekers via de zoekresultaten in Google. Er gaat een hoop tijd en moeite in zitten om dit voor elkaar te krijgen. Zo moet je zorgen dat je pagina is geoptimaliseerd voor betaalde zoektermen en moet je zorgen dat je website SEO-technisch goed staat. SEO uitbesteden kan nu ook bij SEO vrienden. Wij houden online marketing graag laagdrempelig en houden van persoonlijk contact.

SEO uitbesteden bij jou in de buurt:

Hoe gaat SEO vrienden te werk?

Ben jij van plan om je SEO uit te besteden bij SEO vrienden? We beginnen dan eerst met een vrijblijvend intakegesprek waarbij we jouw online doelstellingen in kaart brengen. Je doelgroep en je product of dienst komen dan aan bod. Vervolgens voeren we een zoekwoordenonderzoek uit, zodat de belangrijke zoekwoorden voor ons bekend zijn.

Na het zoekwoordenonderzoek kunnen we écht aan de slag. Je website wordt geoptimaliseerd, zowel technisch als taalkundig, en samen ontwikkelen we een plan voor de komende tijd. SEO is namelijk niet een kwestie van één handeling, je kunt het zien als een woning. Je woning is nooit af…

En ohja, we werken sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! ?

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT