SEO specialist Amstelveen

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Amstelveen?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Amstelveen en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Amstelveen!

Je verkoopt een dienst, runt een lokale winkel in Amstelveen of beheert een webshop. Ook al gaan de zaken goed, meer klanten zijn altijd welkom. SEO vrienden kan je helpen op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat je het maximale uit je website of webshop haalt.

Jij hebt kennis van je eigen product of dienst, SEO vrienden heeft expertise over SEO. Samen gaan we de optimale SEO strategie bepalen! We stippelen gezamenlijk een stappenplan uit, zodat we je website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

SEO vrienden houdt website optimalisatie graag begrijpelijk en inzichtelijk. Wij gebruiken geen onnodig moeilijke termen, wij willen graag dat je begrijpt wat we doen. Wanneer je SEO uitbesteedt aan SEO vrienden, hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Je ontvangt regelmatig een overzicht van de verrichte werkzaamheden.

wapen amstelveen

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

Bij SEO draait het om het optimaliseren van je website voor de zoekmachine, zodat je hoger in de zoekresultaten van zoekmachines als Google eindigt. SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, ook bekend als zoekmachine optimalisatie. In tegenstelling tot de betaalde advertenties binnen Google, betaal je geen geld voor bezoekers die je hiermee binnenhaalt. Aan de hand van SEO genereer je organische bezoekers.

Bij SEO probeer je dus eigenlijk zoveel mogelijk onbetaalde bezoeker via zoekresultaten in zoekmachines te verkrijgen. Het is erg lastig om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen, om dit te bereiken moet er veel tijd worden geïnvesteerd in website optimalisatie. SEO moet zowel inhoudelijk (content), als technisch goed staan. Pagina’s dienen geoptimaliseerd te zijn voor relevante zoekwoorden en technisch op orde te zijn. SEO kun je uitbesteden bij SEO vrienden. Wij houden van een persoonlijke aanpak en zullen regelmatig contact met je opnemen om SEO duidelijk en inzichtelijk te houden.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO bestaat uit drie belangrijke onderdelen; content, techniek en autoriteit. Alles valt terug op het vindbaar maken van jouw website of webshop in de zoekmachines. Een hogere ranking in de zoekmachine staat gelijk aan een verhoogd aantal bezoekers en conversies. Door goede onderzoeken uit te voeren en jouw online concurrenten te analyseren, zorgt SEO vrienden ervoor dat je een hogere plaats in de zoekmachine inneemt.

Zoekmachines worden regelmatig vernieuwd en er vinden veel veranderingen plaats. Het gaat hierbij om nieuwe technieken, regels, functionaliteiten en algoritmes. Door de vele veranderingen leren we bij SEO vrienden veel en snel bij! Op deze manier zorgen we dat we altijd op de hoogte zijn van specifieke en effectieve SEO technieken. We zijn erg verzekerd dat we ook jouw website of webshop een hogere positie kunnen geven.

 

Website optimalisatie

SEO is nou eenmaal een belangrijk onderdeel binnen online marketing. Je website of webshop optimaliseren voor de zoekmachine is essentieel geworden, zowel technisch als inhoudelijk. Er wordt in beide gevallen rekening gehouden met de gebruikersvriendelijkheid van een website. Een website die veel en lang bezocht wordt zal hoger ranken. Kan de bezoeker vinden wat hij of zij zoekt? Zijn contactgegevens goed zichtbaar? Werken alle functies? Om ervoor te zorgen dat een bezoek leidt tot een conversie, wordt bij het optimaliseren van een website ook hier rekening mee gehouden.

 

Content creatie

Als je goed gevonden wil worden op relevante zoektermen, is content creatie van groot belang. Het schrijven van blogartikelen, het aanmaken van landingspagina’s of het plaatsen van nieuws, zorgt ervoor dat jouw website als relevant wordt beschouwd. SEO vrienden beheert graag content voor je, we schrijven en zetten nieuwe pagina’s voor je op en voeren aanpassingen aan waar nodig. Ook met internationale websites en webshops hebben we ervaring en kunnen we je van dienst zijn. Onze native speakers in diverse talen helpen je graag voor een succes in het buitenland!

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons vak!

Jij als ondernemer wil je onderneming laten groeien! Online marketing kan je hierbij helpen. Heb je zelf niet de juiste kennis of heb je simpelweg geen tijd voor online marketing? Dan is SEO vrienden wellicht de ideale oplossing voor jou. We worden jouw nieuwe SEO vriend! Onze hobby (SEO) is ons werk geworden.

Wanneer je geen tijd of expertise hebt om je eigen website of webshop te optimaliseren, wordt het tijd om contact met ons op te nemen. Wij nemen deze werkzaamheden over zodat jij meer tijd overhoudt om te ondernemen. Samen bedenken we een strategie en maken we een SEO stappenplan. Wij gaan dan tot uitvoering over waarbij je uiteraard regelmatig op de hoogte gehouden wordt over de voortgang!

SEO vrienden is dé SEO expert van Amstelveen en omgeving. Hulp nodig met SEO? We helpen met alles. Linkbuilding, content creatie en strategieën, om er zo voor te zorgen dat jij boven je concurrenten uitstijgt. Daarbij assisteren we je ook graag met SEA (online advertenties) en social media. Ook het ontwerpen en maken van websites valt binnen onze expertise. Bij ons ben je aan het goede adres voor een online succes!

Ben je gevestigd in Amstelveen of omgeving en op zoek naar een SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een professioneel online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden amstelveen – seo amstelveen – seo specialist amstelveen – seo-specialisten amstelveen – seo specialisten amstelveen – zoekmachine optimalisatie amstelveen – seo bureau amstelveen –  zoekmachine optimalisatie bureau amstelveen – zoekmachine marketing amstelveen – seo optimalisatie amstelveen

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT