SEO specialist Almere

Op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Almere?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service SEO bureau van Almere en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Almere!

Je verkoopt een dienst, runt een lokale winkel in Almere of beheert een webshop. Ook al gaan de zaken goed, meer klanten zijn altijd welkom. SEO vrienden kan je helpen op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat je het maximale uit je website of webshop haalt.

Jij hebt kennis van je eigen product of dienst, SEO vrienden heeft expertise over SEO. Samen gaan we de optimale SEO strategie bepalen! We stippelen gezamenlijk een stappenplan uit, zodat we je website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

SEO vrienden houdt website optimalisatie graag begrijpelijk en inzichtelijk. Wij gebruiken geen onnodig moeilijke termen, wij willen graag dat je begrijpt wat we doen. Wanneer je SEO uitbesteedt aan SEO vrienden, hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Je ontvangt regelmatig een overzicht van de verrichte werkzaamheden.

wapen almere
De huidige webshop kon wel een nieuw design gebruiken. SEO vrienden heeft ons geholpen met design en realisatie van een nieuwe Woocommerce webshop.
hallo D.
hallo D.
09:48 23 Nov 21
Leveren mooie website in WordPress
Herman B.
Herman B.
13:16 18 Oct 21
Fijn Online Marketing bureau, werken hard en tegen een eerlijk prijs.
Frits
Frits
14:04 28 Sep 21
Fijn marketing bureau. Hebben oog voor detail en komen met eigen ideeen.
Alex S.
Alex S.
09:38 27 Sep 21
Zorgen voor onze maandelijkse zoekmachine marketing. Komt met goede ideeën op eigen initiatief
Barbara van D.
Barbara van D.
09:27 24 Sep 21
Uitstekende service en grote kennis van online marketing
Hessel de G.
Hessel de G.
09:12 24 Sep 21
"Onderhouden maandelijkse onze Google Ads campagne. Erg tevreden over de werkwijze en communicatie"
Erik Van C.
Erik Van C.
07:37 23 Sep 21
Het grootste pluspunt is de snelle en nauwkeurige terug koppeling.Ze denken mee en tonen enorm eigen initiatief. Dat was vóór onze samenwerking met Seo vrienden wel even anders. Wij stonden zelfs erg wantrouwend om met een nieuw bureau in zee te gaan omdat je niet weet hoe serieus zij jouw opdracht vinden. Wij zijn heel erg blij dat we toch de stap hebben genomen. We hebben met Seo vrienden er een betrouwbare en professionele partner bij!
Suntex
Suntex
08:16 13 Sep 21
Aanrader! Heel kundig in wat zij doen en kunnen bedrijven écht helpen bij het verbeteren van online marketing, iets dat heel waardevol is voor een bedrijf. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Romke K.
Romke K.
10:41 19 Aug 21
Onze nieuwe website hebben wij door SEO vrienden laten ontwikkelen en we zijn hier onwijs blij mee. De website past precies bij wie wij zijn en wat wij willen uitstralen en daar zijn wij SEO vrienden heel dankbaar voor. Het contact met Jesse en collega's is heel prettig: zij reageren snel, denken goed mee en luisteren écht naar wat de klant wilt! Hele fijne samenwerking dus.
Panthera Personal T.
Panthera Personal T.
10:37 19 Aug 21
Hans-Peter H.
Hans-Peter H.
06:39 06 Jul 21
Top service! Maken internet marketing super inzichtelijk en zijn erg duidelijk in wat ze allemaal voor je doen en kunnen betekenen. Wordt bijgestaan door Jesse, echt een toffe behulpzame gast!
Max Vd L.
Max Vd L.
12:18 12 Mar 21
Hele fijn en professioneel internet marketing bedrijf. Samenwerking tussen onze organisaties verloopt zeer goed!
Jordy J.
Jordy J.
16:34 17 Dec 20
Ik ben op gesprek geweest en ervaarde ik het heel professioneel.Goede uitleg en geen moielijke worden.
murat T.
murat T.
12:10 17 Dec 20
Mark E.
Mark E.
16:14 24 Nov 20
Aanrader, goede ervaring met SEO website en vermeldingen. Klantvriendelijk, kennis en service is erg hoog. Ik kan dit iedereen aanraden!
Michel S.
Michel S.
16:28 21 Sep 20
Fijn om met jullie samengewerkt te hebben! Wie weet tot de volgende keer!
Daan van M.
Daan van M.
20:17 02 Mar 20
Blij met het eindresultaat. Van begin tot eind goed geholpen en er werd voortdurend naar mijn wensen geluisterd. Zeker aan te bevelen!
Markus D.
Markus D.
15:22 02 Mar 20
Duidelijk informatie en geweldig geholpen. Jesse weet waar hij het over heeft en kan ik iedereen aanraden!
Laurens J.
Laurens J.
18:56 01 Mar 20
Prima Online Marketing bureau, persoonlijk en kundig. Goede uitleg wat en hoe ze de campagne opzetten. Een Online Marketing bedrijf wat echt meedenkt!
Reinier M.
Reinier M.
10:14 19 Feb 20
Jesse van SEO Vrienden was uiterst behulpzaam en proffesioneel. SEO Vrienden is aan te raden voor elke webshop om meer traffic te genereren en dus hogere potentiële omzet!
Stephan J.
Stephan J.
12:13 21 Nov 19
SEO vrienden heeft mijn website en addwords campagne aangepakt. Vrijwel direct werd mijn bedrijf Lipdubfilm beter gevonden en kwamen er meer aanvragen. Een hele zinvolle investering, die zichzelf terugbetaald.Jesse neemt de tijd om zich te verdiepen mijn doelgroep en de concurrentie. De eerste lidpubs voor bedrijfsuitjes staan alweer in de agenda en hopelijk volgen er nog veel meer.
Anouska C.
Anouska C.
15:33 15 Nov 19
Ben blij verrast met de praktische tips, de kennis èn de positieve en frisse benadering. Nèt dat stapje extra willen zetten om mijn bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Top. Dank Jesse!
Amber H.
Amber H.
08:28 31 Oct 19
Toppers zijn het. Bedankt voor jullie hulp.
RJ D.
RJ D.
05:11 25 Oct 19
Fijne mensen om mee te werken. Je merkt aan alles dat ze bij SEO vrienden veel ervaring hebben met online marketing.
Tim B.
Tim B.
14:42 23 Oct 19
SEO vrienden was erg behulpzaam en wist razendsnel onze website om te toveren om beter vindbaar te zijn. Ook achter de schermen functioneert deze nu veel beter. Een echte aanrader voor bedrijven die beter gevonden willen worden!
Startup S.
Startup S.
17:20 21 Oct 19
Bij Seovrienden kun je terecht voor een goed SEO en SEA advies. Het concept vrienden past perfect bij de persoonlijke werkwijze! Succes jongens.
Michel H.
Michel H.
14:02 09 Oct 19
Al enkele jaren worden onze websites onderhouden door dit bedrijf. Wij zijn erg tevreden.
Vakantiehuis K.
Vakantiehuis K.
09:37 12 Sep 19
Goede ervaring met deze SEO jongens. Hebben verstand van zaken. No nonsens. Begrijpbare taal in hun plan van aanpak. Dankzij hun hulp wordt onze website beter bezocht en is het aantal aanvragen behoorlijk gestegen.
ZVI-OOZ
ZVI-OOZ
09:24 12 Sep 19
js_loader

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, SEO specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, staat voor ‘Search Engine Optimization’. Het draait allemaal om het optimaliseren van je website, waardoor je hoger in de zoekresultaten van zoekmachines als Google scoort. Je betaalt geen geld voor bezoekers die binnen komen via het SEO proces, in tegenstelling tot SEA (online adverteren), waar wel geld te pas komt.

Het krijgen van onbetaalde bezoekers via de zoekresultaten is dus het doel van SEO. SEO is wel een langdurig traject. Er zal een hoop tijd in website optimalisatie gestoken moeten worden. Een website staat niet zomaar bovenaan in de zoekmachines… Zo moet je zorgen dat je website technisch goed staat en de pagina’s geoptimaliseerd zijn voor relevante zoektermen. SEO kun je uitbesteden bij SEO vrienden. Wij houden van persoonlijk contact en houden zoekmachine optimalisatie graag laagdrempelig, zodat iedereen het begrijpt.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De drie belangrijke onderdelen van SEO zijn content, techniek en autoriteit. De vindbaarheid van je website of webshop in de zoekmachines is waar het om draait. Een hoge ranking in de zoekmachine zorgt voor een hoger bezoekersaantal en meer conversies. SEO vrienden zorgt ervoor dat jij stijgt in de ranglijsten door onder andere goede zoekwoordenonderzoeken uit te voeren en je online concurrenten goed te analyseren.

Regelmatig worden zoekmachines bijgewerkt en vinden er aanpassingen plaats. SEO vrienden speelt in op deze verandering door constant nieuwe dingen te leren. Denk hierbij aan nieuwe algoritmes, technieken en functionaliteiten. Op deze manier zorgen we ervoor dat we altijd weten welk SEO techniek effectief is en welke van belang zijn om jou te verzekeren dat je website of webshop naar hoger niveau wordt gebracht!

 

Website optimalisatie

SEO is immers een belangrijk onderdeel van online marketing. Het optimaliseren van je website of webshop is in het huidige tijdperk essentieel geworden, zowel technisch als inhoudelijk. Ook steeds belangrijker, is het oog op gebruikersvriendelijkheid. Is jouw website makkelijk te navigeren? Zijn je contactgegevens eenvoudig te vinden? Is de laadtijd van je pagina’s laag? Werken de verschillende betaalmethodes? Dit soort zaken is waar we naar kijken en wat ervoor zorgt dat een bezoek aan je website leidt tot een conversie.

 

Content creatie

Gevonden worden op relevante zoekwoorden, dat is wat je wil. Content creatie speelt een grote rol in het vindbaar zijn voor relevante termen. Jouw website moet relevant en up-to-date zijn, het gebruik van landingspagina’s of het schrijven van blogartikelen is een goede manier om relevant te blijven. SEO vrienden kan deze pagina’s voor je opzetten, schrijven en optimaliseren. Ook maken we aanpassingen aan pagina’s die bijvoorbeeld niet geïndexeerd worden. Ook zetten we ons graag in voor websites en webshops die hun producten en diensten aanbieden op de internationale markt. Onze native speakers uit diverse landen staan klaar om je te helpen voor een succes in het buitenland!

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom SEO uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie, dat is ons vak!

Geen zin in online marketing? Geen tijd voor online marketing? Of bezit je simpelweg niet de benodigde kennis voor online marketing? Geen zorgen! SEO vrienden helpt en wordt jouw nieuwe ideale online marketing partner. We optimaliseren je website voor de zoekmachine. Onze hobby (SEO) is inmiddels ons werk geworden!

Wij nemen deze werkzaamheden over zodat jij meer tijd overhoudt om te ondernemen. Samen bedenken we een strategie en maken we een SEO stappenplan. Wij gaan dan tot uitvoering over waarbij je uiteraard regelmatig op de hoogte gehouden wordt over de voortgang!

SEO vrienden is dé SEO specialist van Almere en omgeving. Wij helpen je graag bij alles op gebied van SEO, zoals linkbuilding, content creatie, metadata verwerken en strategieën, zodat je boven jouw concurrenten uit stijgt. Daarbij kunnen we je ook hulp aanbieden met SEA (online adverteren) en eventuele social media campagnes. Het ontwerpen en maken van websites valt ook binnen onze expertise. Je bent bij ons aan het juiste adres voor al je online marketing wensen!

Ben je gevestigd in Almere of omgeving en op zoek naar een ervaren SEO specialist? Wil je SEO uitbesteden of een samenwerking aangaan met een professioneel online marketing bedrijf? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website en het maximaliseren van de conversies.

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO specialist bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

seo uitbesteden almere – seo almere – seo specialist almere – seo-specialisten almere – seo specialisten almere – zoekmachine optimalisatie almere – seo bureau almere –  zoekmachine optimalisatie bureau almere – zoekmachine marketing almere – seo optimalisatie almere

Comments are closed.

BEL DIRECT
× Whatsapp ons