SEO specialist Almere

SEO uitbesteden in Almere? Bij SEO vrienden kan dat! Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop gevonden wordt door je doelgroep. Ben je op zoek naar een SEO partner in de regio van Almere die jou helpt bij het organisch stijgen in de zoekresultaten van Google? Besteed dan je SEO uit aan SEO vrienden!

wapen almere

Word SEO vriend in Almere!

SEO vrienden is een SEO specialist, gevestigd in Wormer. Verschillende internationale webshops worden al jaren succesvol door ons gerund. Met alle kennis die in deze jaren is opgedaan, willen wij nu andere ondernemers helpen bij het vindbaar worden in de zoekresultaten van Google.

We kunnen je te hulp staan bij de optimalisatie van je website, zodat je goed gevonden wordt door je doelgroep. Dit realiseren wij door middel van technische optimalisatie, het plaatsen van de juiste content en zoekwoordenonderzoek.

Online vindbaarheid verbeteren in Almere !

Wat houdt SEO in?

SEO betekent zoekmachineoptimalisatie. Het gaat erom je website zo te optimaliseren dat je een hogere plaats inneemt in de zoekresultaten van Google. In tegenstelling tot betaalde advertenties op Google, betaal je niet voor deze organische bezoekers. Met betaalde advertenties (Google Ads) staat u altijd bovenaan Google, maar u betaalt hierbij wel per klik.

SEO gaat er dus om om onbetaalde bezoekers te krijgen via de zoekresultaten van Google. Om dit te doen, moet je veel tijd besteden aan online marketing. Je moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat je website is geoptimaliseerd voor zoektermen en je moet ervoor zorgen dat uw site technisch correct is. SEO uitbesteden is nu ook mogelijk bij SEO-vrienden. We willen dat online marketing beschikbaar is en we houden van persoonlijk contact.

SEO uitbesteden bij jou in de buurt:

Hoe gaat SEO vrienden te werk?

Wil jij je SEO uitbesteden aan SEO vrienden? Dan starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw online doelstellingen  vaststellen. We bespreken je doelgroep en je product of dienst. Vervolgens voeren we een zoekwoordonderzoek uit, zodat we weten welke zoekwoorden voor jouw bedrijf belangrijk zijn.

Na het zoekwoordenonderzoek kunnen we écht aan de slag. We optimaliseren je website, zowel taalkundig als technisch, en we ontwikkelen samen een plan voor de komende periode. SEO is namelijk niet een kwestie van één handeling, je kunt het zien als een woning. Je woning is nooit af…

En ohja, we werken sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! ?

Comments are closed.

Scroll Up BEL DIRECT