SEO specialist Alkmaar

Op zoek naar een SEO specialist in Alkmaar? Bij SEO vrienden ben je aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop gevonden wordt door je doelgroep. Wil jij organisch stijgen en ben je op zoek naar een SEO partner in de regio van Alkmaar? Besteed dan je SEO uit aan SEO vrienden!

online marketing alkmaar

Word SEO vriend in Alkmaar!

SEO vrienden is een SEO specialist, gevestigd in Wormer. Al jaren runnen wij verschillende internationale succesvolle webshops. Door in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring op te hebben gedaan, willen wij nu andere ondernemers helpen bij het vindbaar worden in de zoekresultaten van Google.

Door het optimaliseren van je website kunnen wij ervoor zorgen dat je goed gevonden wordt door je doelgroep. Deze optimalisatie bestaat uit onder andere technische optimalisatie, zoekwoordenonderzoek en de juiste content plaatsen.

Online vindbaarheid verbeteren in Alkmaar !

Wat houdt SEO in?

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, ofwel zoekmachine optimalisatie. Hierbij gaat het om het optimaliseren van je website, waardoor je hoger in de zoekresultaten van Google komt. In tegenstelling tot de betaalde advertenties binnen Google, betaal je geen geld voor de bezoekers die je hiermee binnenhaalt. Met behulp van betaalde advertenties (Google Ads) kun je er voor zorgen dat je altijd bovenaan staat in Google, je betaalt echter per klik.

Het doel van SEO is dus het verkrijgen van onbetaalde bezoekers via de zoekresultaten in Google. Dit heb je niet zo voor elkaar, er zal een hoop tijd in online marketing moeten gestoken worden. Zo moet je zorgen dat je website technisch goed staat en de pagina geoptimaliseerd is voor betaalde zoektermen. SEO uitbesteden kan nu ook bij SEO vrienden. Wij houden van persoonlijk contact en houden online marketing graag laagdrempelig.

SEO uitbesteden bij jou in de buurt:

Hoe gaat SEO vrienden te werk?

Wil jij je SEO uitbesteden bij SEO vrienden? Het eerste dat we doen is beginnen met een vrijblijvend intakegesprek, waarbij we het hebben over jouw online doelstellingen. We bespreken je product of dienst en je doelgroep. Daarna volgt een zoekwoordenonderzoek, zodat we weten welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jou.

Na het zoekwoordenonderzoek kunnen we écht aan de slag. Zowel technisch als taalkundig zullen we je website optimaliseren. Voor de komende tijd maken we samen een plan. SEO is namelijk niet een kwestie van één handeling, je kunt het zien als een woning. Je woning is nooit af…

Daarnaast werken we sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! ?

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT