Online marketing bureau Oostzaan

Heb je een bedrijf in Oostzaan en ben je op zoek naar een online marketing bureau? Dan ben je bij SEO vrienden aan het juiste adres! Wij zorgen er voor dat je meer bezoekers op je website krijgt, meer online aanvragen ontvangt of meer verkoopt via je webshop.

Wapen Oostzaan

Word SEO vriend in Oostzaan!

SEO vrienden is een online marketing bureau, gevestigd in Wormer (15 minuten rijden vanaf Oostzaan). Wij zorgen voor meer omzet voor je webshop, dat er meer contactformulieren ingevuld worden en je website beter gevonden wordt op Google. Het doel is om potentiële klanten bij jou terecht te laten komen!

Heb je als ondernemer weinig kennis of te weinig tijd voor SEO, SEA of online marketing in het algemeen? En ben je gevestigd in Oostzaan? SEO vrienden is onder andere gespecialiseerd in online adverteren met Google Ads (wij zijn Google Partner, yes!), het optimaliseren van je website (technisch en tekstueel) en conversie optimalisatie. Ofwel, wij zijn hét online marketing bureau van Oostzaan en omstreken!

Online vindbaarheid verbeteren in Oostzaan !

Online marketing voor je dienst

Bied jij een dienst aan in Oostzaan en krijg je te weinig online aanvragen via je website? Of krijg je maar geen telefoontjes? Een extern online marketing bureau biedt dan uitkomst. SEO vrienden zorgt ervoor dat potentiële klanten welke online op zoek zijn naar jouw (lokale) dienst bij jou terecht komen in plaats van bij je concurrent.

Veel mensen zijn online op zoek naar lokale diensten. Voorbeelden hiervan zijn mensen die op zoek zijn naar een dakdekker, loodgieter, advocaat of hypotheekadviseur. Het is belangrijk dat jouw website bovenaan de zoekresultaten van Google staat, anders zul je weinig tot geen bezoekers op je website krijgen. SEO vrienden zorgt ervoor dat jouw website zichtbaar wordt wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar jouw dienst. Zie je website als een fysieke winkel in de winkelstraat. Een prominente plek zorgt voor meer bezoekers!

Heb je wel bezoekers, maar krijg je weinig online of telefonische aanvragen? Je conversie moet omhoog! Simpel gezegd, mensen moeten getriggerd worden om een contactformulier in te vullen. Ook daar kunnen wij je bij helpen. SEO vrienden is dé online marketing partner van ondernemend Oostzaan!

Online marketing bij jou in de buurt:

Online marketing voor je webshop

Heb je een webshop welke je beheert vanuit Oostzaan en wil je meer bezoekers of meer verkopen? SEO vrienden heeft sinds 2001 ervaring met het verkopen van producten via internet. Onze kennis en ervaring delen wij graag met jou!

Wij kunnen je onder andere helpen bij het optimaliseren van je productpagina’s, categoriepagina’s en betaalpagina, zodat je beter gevonden wordt. Daarnaast kunnen wij je adviseren op gebied van conversie optimalisatie. Hoe zorg je ervoor dat bezoekers ook daadwerkelijk iets bestellen in plaats van dat ze de webshop verlaten? Samen kijken we wat je kunt verbeteren aan jouw webshop.

Daarnaast kunnen wij je helpen bij het opzetten en beheren van Google Ads campagnes. Met Google Ads kun je heel gericht online adverteren op zoektermen waarnaar jouw potentiële klanten op zoek zijn. Zo weet je dat jouw marketingbudget goed besteed wordt!

En ohja, we werken sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! 🙂

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT