Online marketing bureau Koog aan de Zaan

Op zoek naar een online marketing bureau in de buurt van Koog aan de Zaan?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service online marketing bureau van Koog aan de Zaan en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Koog aan de Zaan!

Of je nou de eigenaar bent van een winkel in Koog aan de Zaan of een webshop beheert. Hoe goed je winkel of webshop ook presteert, meer klanten zijn altijd welkom. SEO vrienden zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit je website of webshop. Dit doen we door je te helpen met online marketing, oftewel internet marketing.

SEO vrienden heeft veel kennis op het gebied van online marketing, jij hebt veel kennis op het gebied van je bedrijf. Hierdoor kunnen we samen de ideale online marketing strategie voor jou bedrijf bepalen! We gaan deze strategie realiseren doormiddel van zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren via Google (Google Ads) of de inzet van social media kanalen. We bedenken een plan, zodat we samen je website of webshop naar een nieuw niveau kunnen tillen.

Door jou regelmatig een overzicht van de verrichte werkzaamheden te sturen, zorgt SEO vrienden ervoor dat het begrijpelijk en inzichtelijk is wat we doen. We houden online marketing duidelijk, als gevolg hiervan gebruiken we bijvoorbeeld geen lastige vaktermen. We willen dat je begrijpt wat we doen. Ook hechten we veel waarde aan persoonlijke ontmoetingen en contact.

online marketing bureau koog aan de zaan

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, online marketing specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in e-commerce en internet marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt online marketing naar een hoger niveau

Met online marketing kun je enorm veel. SEO vrienden leert nog dagelijks nieuwe dingen bij over online marketing. Er vinden snel veranderingen plaats. Deze veranderingen uiten zich in nieuwe SEO of SEA technieken, nieuwe updates van Google of WordPress, maar ook nieuwe functies binnen de zoekmachines. SEO vrienden speelt hier goed op in en is dé online marketing specialist van Koog aan de Zaan en omgeving. We voorzien je graag van advies op het gebied van online marketing. Daarbij adviseren en helpen we je met zaken als SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (online adverteren) en social media. Of ben je opzoek naar een vernieuwde website? Ook daar kunnen we je goed mee helpen!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Eén van de belangrijkste onderdelen binnen online marketing is SEO. Hierbij optimaliseer je je website of webshop voor de zoekmachine. Dit wordt gedaan op zowel het technische front van een website, als het inhoudelijk (content) front. We zijn specialist als het aankomt op SEO. Zoekmachine optimalisatie is één van de disciplines die we graag uitoefenen. Ook met internationale websites weten we wel raad. Binnen ons bedrijf vind je collega’s afkomstig uit diverse landen. We helpen je dus ook graag voor een succes in het buitenland!

Online adverteren (SEA)

Een ander onderdeel van online marketing valt terug op het online adverteren (SEA). Hierbij gaat het veelal om campagnes als Google shopping, Google Ads en remarketing campagnes. SEO vrienden beheert voor meerdere bedrijven zulk soort campagnes. We kunnen nieuwe campagnes opzetten of bestaande campagnes verbeteren.

Social media is niet weg te denken in het huidige tijdperk. Ook voor bedrijven is het steeds populairder aan het worden. Is jouw doelgroep actief op social media? Dan is het zeker het overwegen waard om een social media campagne op te zetten. We helpen en adviseren je hier graag bij. Naast al de hiervoor genoemde werkzaamheden, kunnen wij nog veel meer voor jou en je bedrijf betekenen, afhankelijk van het type bedrijf en branche. We gaan graag een persoonlijk gesprek met je aan om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom online marketing uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. Online marketing, ook wel internet marketing of digital marketing, dat is ons vak!

Elke ondernemer wil zijn bedrijf een boost geven. SEO vrienden kan je hiermee helpen door je online aanwezigheid te vergroten en verbeteren. Misschien heb je namelijk zelf geen tijd of niet de benodigde kennis voor online marketing. We helpen je graag!

Wanneer je zelf niet de tijd en kennis bezit voor het optimaliseren van je website, het opzetten van campagnes of online adverteren, is het tijd om contact met ons op te nemen. We nemen de lat van online marketing voor je weg, zodat jij je kan concentreren op andere bedrijfsprocessen. We stellen je regelmatig op de hoogte van hoe wij de online marketing voor jou afhandelen.

Ben je gevestigd in Koog aan de Zaan of omgeving en op zoek naar een professioneel online marketing bedrijf? Ben je gevestigd in Koog aan de Zaan of omgeving en wil jij het beheer van je Google Ads account uitbesteden? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je campagnes, conversie optimalisatie en het maximaliseren van opbrengsten uit je marketingbudget.

Deze bedrijven gingen je voor:

Online marketing bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

online marketing koog aan de zaan – online marketing bureau koog aan de zaan – online marketing agency koog aan de zaan – online marketing service koog aan de zaan – online marketing kantoor koog aan de zaan – internet marketing koog aan de zaan – online marketing bedrijf koog aan de zaan – digital marketing koog aan de zaan – online marketing uitbesteden koog aan de zaan – online marketing specialist koog aan de zaan

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 28 beoordelingen
BEL DIRECT