Online marketing bureau Haarlem

Op zoek naar een online marketing bureau in de buurt van Haarlem?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service online marketing bureau van Haarlem en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Haarlem!

SEO vrienden kan je helpen op het gebied van online marketing. Of je nou een webshop beheert, een lokale buurtwinkel in Haarlem runt of dat je een dienst verkoopt. SEO vrienden helpt, zodat je het maximale uit je website of webshop haalt.

Jij bezit de benodigde kennis van je product, dienst of merk, SEO vrienden bezit de benodigde kennis voor online marketing. We gaan in samenwerking met jou de optimale strategie bepalen! Dit gaan uitvoeren door middel van het online adverteren (SEA), de inzet van social media of het optimaliseren van je website voor de zoekmachine (SEO). We bedenken een stappenplan en gaan over tot uitvoering. Uiteindelijk brengen we je website samen naar hoger niveau.

Regelmatig ontvang je van ons een overzicht met de verrichte werkzaamheden. Dit doen wij omdat wij willen dat je begrijpt wat we doen. We proberen online marketing zowel begrijpelijk als inzichtelijk voor jou te maken. We hechten dan ook veel waarde aan persoonlijk contact.

Wapen Haarlem

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, online marketing specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in e-commerce en internet marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt online marketing naar een hoger niveau

Online marketing is een immer veranderend en breed begrip. Daardoor leren we ook bij SEO vrienden nog iedere dag bij. Nieuwe updates van zoekmachines, technieken, regelgeving, en functionaliteiten. SEO vrienden is dé online marketing specialist van Haarlem en omgeving. Wij helpen je graag bij alles op gebied van online marketing, zoals SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (online adverteren) en social media. Ook kunnen we je assisteren als je een nieuwe website wilt aangezien we websites bouwen en ontwerpen.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het optimaliseren van je website of webshop is een essentieel aspect van SEO, zowel technisch als inhoudelijk (content). Hiermee wordt ervoor gezorgd dat jouw product of dienst vindbaar is voor je potentiële klant. Wij zijn online marketing specialisten met veel expertise op het gebied van SEO. Ook internationale websites en webshops  vallen onder onze kennis, met onze native speakers in diverse talen helpen we je om succesvol te worden in het buitenland!

 

Online adverteren (SEA)

Een ander onderdeel van online marketing is SEA, waarbij het gaat om online adverteren. SEO vrienden beheert voor tientallen bedrijven Google Ads campagnes, Google shopping campagnes en remarketing campagnes. Wij kunnen nieuwe campagnes opzetten, bestaande campagnes herstructureren én optimaliseren van kleine campagnes tot grote uitgebreide campagnes.

Tegenwoordig wordt social media steeds vaker gebruikt om diensten en producten te delen. Is jouw doelgroep op social media actief?  Dan wordt het interessant om op die platformen een een social media campagne te starten. We kunnen nog zoveel meer voor je betekenen naast alles dat hiervoor genoemd is. We bespreken graag in een persoonlijk gesprek met je wat voor jou de beste opties zijn, afhankelijk van het type businessmodel.

Bel mij terug!

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen vrienden dat.
Naam:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ons vriendenteam:

Waarom online marketing uitbesteden bij een specialist?

Ieder zijn of haar vak. Online marketing, ook wel internet marketing of digital marketing, dat is ons vak!

Ondernemen en je bedrijf laten groeien staan natuurlijk op plek 1. Een manier om dit voor elkaar te krijgen is via online marketing. Heb je zelf niet de benodigde kennis van online marketing, of heb je er simpelweg geen tijd voor? Dan is SEO vrienden jouw ideale online marketing partner. Wij hebben van onze hobby (internet marketing) ons werk gemaakt!

Wanneer je geen tijd of expertise hebt om je eigen website of webshop te optimaliseren, wordt het tijd om contact met ons op te nemen. Wij ontzorgen ondernemers, zodat er voor hen tijd overblijft om te ondernemen. We bedenken samen een strategie, maken samen een online marketing stappenplan en gaan tot uitvoering over. Natuurlijk houden we je met regelmaat op de hoogte over de voortgang!

Ben je op zoek naar een online marketing bedrijf in Haarlem of omgeving? Wil jij het beheer van je Google Ads account uitbesteden? SEO vrienden is officieel Google Partner! Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je campagnes, het verbeteren van conversie optimalisatie en het maximaliseren van opbrengsten uit je marketingbudget.

Deze bedrijven gingen je voor:

Online marketing bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

online marketing haarlem – online marketing bureau haarlem – online marketing agency haarlem – online marketing service haarlem – online marketing kantoor haarlem – internet marketing haarlem – online marketing bedrijf haarlem – digital marketing haarlem – online marketing uitbesteden haarlem – online marketing specialist haarlem

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 28 beoordelingen
BEL DIRECT