Online marketing bureau Assendelft

Op zoek naar een online marketing bureau in de buurt van Assendelft?

Wil je meer bezoekers op je website of de omzet van je webshop vergroten?

Maak dan vrijblijvend kennis met SEO vrienden.

Wij zijn hét full service online marketing bureau van Assendelft en omgeving.

Neem nu contact op

Word SEO vriend in Assendelft!

Beheer je een webshop? Of verkoop je een dienst of product in Assendelft en omstreken? Hoe goed de zaken ook gaan, meer klanten en bezoekers zijn altijd welkom. SEO vrienden helpt je graag op het gebied van online marketing om je doel te bereiken. We worden graag je nieuwe (SEO) vriend. Samen halen we het meest uit je website of webshop.

Jij bezit de kennis over je bedrijf en product, wij bezitten de kennis voor online marketing. Ervaring en kennis op het gebied van online marketing is wat wij te bieden hebben. Wij richten ons voornamelijk op werkzaamheden als zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren (SEA) of social media. Hiermee hopen we jou te kunnen helpen en je website naar hoger niveau te tillen.

Communicatie en vriendschap staat bij ons centraal. We maken onze werkzaamheden graag inzichtelijk. We geven uitleg over de verrichte werkzaamheden en vermijden onnodig lastige termen. Omdat communicatie centraal staat, gaan we graag een persoonlijk gesprek met je aan, hierin brengen we je op de hoogte.

Wapen Assendelft

Waarom SEO vrienden

Wij zijn SEO vrienden, online marketing specialisten sinds 2001. Wij hebben ruime ervaring in e-commerce en internet marketing. Wij runnen al jaren onze eigen internationale webshops waarmee we inmiddels in meer dan 55 landen hebben geleverd! Heeft jouw bedrijf hulp nodig op gebied van SEO, SEA of social media? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Word ook een vriend

Ervaring sinds 2001

Eigen webshops in beheer

Ervaring met internationale webshops

Persoonlijk contact staat voorop

Je ontvangt regelmatig updates

SEO vrienden brengt online marketing naar een hoger niveau

Met online marketing kan je veel bereiken. Ook wij leren dagelijks van en over online marketing. Wij leren over nieuwe technologieën, trends, nieuwe ontwikkelingen op de markt, Google updates of nieuwe functionaliteiten. SEO vrienden is dé specialist van Assendelft en omstreken als het aankomt op online marketing. We houden rekening met trends en spelen hier op in. Als je hulp zoekt met zoekmachine optimalisatie of online adverteren, kun je altijd contact met ons op nemen. Verder houden wij ons actief bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe websites. Ook bestaande websites houden we graag up-to-date. We zijn je graag van dienst!

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO betekent in het Nederlands ‘zoekmachine optimalisatie’. Binnen SEO wordt een website of webshop geoptimaliseerd voor de zoekmachine. Het doel is om met je website eerder gevonden te worden in een zoekmachine als Google. Het optimaliseren van je website is een essentieel onderdeel binnen online marketing. Content beheren en bijhouden is belangrijk, maar ook de technische kant van een website is bepalend. SEO vrienden is SEO en online marketing specialist. We hebben veel kennis opgedaan door eerdere projecten. Deze ervaring en kennis willen we graag met je delen! Samen optimaliseren we jouw website. Ook op de internationale markt gaan wij graag de uitdaging met je aan. Onze collega’s afkomstig uit diverse landen helpen graag.

 

Online adverteren (SEA)

SEA is evenals SEO een manier om bovenaan de zoekmachine te komen. SEA vergt echter minder tijd, maar kost geld. SEA kan omschreven worden als het online adverteren in de zoekmachine, veelal gebeurt dit via Google Ads. SEO vrienden leidt diverse campagnes voor meerdere bedrijven. Denk hierbij aan campagnes als Google Ads campagnes, Google Shopping campagnes en remarketing campagnes. Op het gebied van SEA zijn we erg gedreven. Samen met jou wordt er een strategisch plan gemaakt. Er wordt gekeken naar wat de mogelijkheden zijn, wat je bedrijf nodig heeft en hoe groot de campagne zal zijn.

Daarnaast helpen we je ook graag met social media. Is je doelgroep actief op social media? Samen maken we een plan om je doelgroep te bereiken. Door middel van een persoonlijk gesprek hopen wij je verder te kunnen inlichten over onze werkzaamheden en wat we allemaal voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Ons vriendenteam:

Waarom online marketing uitbesteden bij een specialist?

Iedereen heeft zijn eigen ding. SEO, SEA en online marketing is ons ding!

Online marketing is niet iets wat je zomaar kunt; het vergt tijd en kennis. Misschien bezit je niet de benodigde kennis en heb je simpelweg geen tijd om je te verdiepen in online marketing. Geen zorgen! SEO vrienden kan je namelijk helpen. Aan de hand van online marketing kun je veel groei kennen met je bedrijf. We hopen jouw ideale online marketing partner te worden.

Als je klaar bent om je online aanwezigheid te vergroten, neem dan contact met ons op. We geven graag je website de boost die het nodig heeft! Dit doen we doormiddel van het optimaliseren en onderhouden van je website. Samen staan we sterk.

Ben je gevestigd in Assendelft of omgeving en op zoek naar een professioneel online marketing bedrijf? Ben je gevestigd in Assendelft of omgeving en wil jij het beheer van je Google Ads account uitbesteden? SEO vrienden is officieel Google Partner!  Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je campagnes, conversie optimalisatie en het maximaliseren van opbrengsten uit je marketingbudget.

Deze bedrijven gingen je voor:

Online marketing bij jou in de buurt:

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

online marketing assendelft – online marketing bureau assendelft – online marketing agency assendelft – online marketing service assendelft – online marketing kantoor assendelft – internet marketing assendelft – online marketing bedrijf assendelft – digital marketing assendelft – online marketing uitbesteden assendelft – online marketing specialist assendelft

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 28 beoordelingen
BEL DIRECT