Online marketing bureau Amsterdam

Is je bedrijf gevestigd in Amsterdam en ben je op zoek naar een online marketing bureau? Wil je bijvoorbeeld de omzet van de webshop vergroten of meer bezoekers krijgen naar je website? Of heb je het gevoel dat je je website niet optimaal benut? SEO vrienden is hét online marketing bureau van Amsterdam en omstreken.

wapen amsterdam

Word SEO vriend in Amsterdam!

Jij hebt de kennis over jouw product of dienst, wij hebben kennis over online marketing. Samen maken we van jouw online project een succes! Dit kunnen we realiseren door zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO), de inzet van Google Ads, of het toepassen van contentmanagement.

SEO vrienden wil dat online marketing voor iedereen te begrijpen is. Wij willen dat je weet wat we doen, zodat je er zelf ook van leert. Bij ons word je niet lastig gevallen met moeilijke technische termen. Besteed jij je online marketing uit aan SEO vrienden? Dan hebben we regelmatig persoonlijk contact, we houden je constant op de hoogte.

Online vindbaarheid verbeteren in Amsterdam !

Online marketing voor je dienst

Bied jij een dienst lokaal aan in Amsterdam en wil je vaker gebeld worden? Of ontvang je te weinig aanvragen via je website? Dan biedt een extern online marketing bureau uitkomst. SEO vrienden zorgt ervoor dat potentiële klanten ook daadwerkelijk bij jou terecht komen wanneer ze op zoek zijn naar jouw dienst. Al met al gaat het er bij online marketing om dat potentiële klanten op jouw website terecht komen en niet op die van je concurrent!

Wanneer jij je dienst lokaal aanbiedt, is het belangrijk dat je zichtbaar bent in Google. SEO vrienden heeft ervaring met het optimaliseren van de lokale online vindbaarheid. Wil je weten hoe we dat ook bij jou kunnen inzetten? Neem dan gerust contact met ons op.

Online marketing bij jou in de buurt:

Online marketing voor je webshop

Heb je als ondernemer weinig tijd voor de online marketing van je webshop en ben je gevestigd in Amsterdam? Wij zijn onder andere gespecialiseerd in online adverteren met Google Ads (wij zijn Google Partner, yes!) en conversie optimalisatie. Wanneer je start met Google Ads, kun je dezelfde dag nog bezoekers krijgen in je webshop. Heb je eenmaal bezoekers, dan wil je dat deze uiteraard ook iets bij je kopen. Wij zorgen ervoor dat bezoekers klanten worden!

SEO vrienden beheert al jaren zelf een aantal succesvolle (internationale) webshops. Alle fouten hebben wij al eens gemaakt en we weten wat wél en niet werkt! Door deze ervaring kunnen wij je helpen om ook van jouw webshop een groot succes te maken!

Belangrijk bij het beheren van een webshop, is de content op de site. Denk daarbij aan teksten op onder andere productpagina’s en categoriepagina’s. Word jij al gevonden op de belangrijkste zoektermen? Samen zorgen we voor meer bezoekers op je webshop, en dus meer potentiële klanten.

Maar enkel bezoekers hebben is niet genoeg. Het belangrijkste is de conversie optimalisatie. Hoe zorg je ervoor dat de bezoekers op je webshop ook daadwerkelijk een product bij je kopen? SEO vrienden kan je hier bij helpen!

En ohja, we werken sinds kort samen met e-commerce platform Shoptrader! 🙂

Comments are closed.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Scroll Up BEL DIRECT