City Karting Zaanstad

Het snelste evenement van Zaanstad is na bijna 10 jaar terug
EN JIJ KUNT MEERACEN!

Een evenement dat perfect aansluit bij het populaire vermaak dat Nederland sinds de komst van Max Verstappen op zijn kop zet. Het stadscentrum van Zaandam wordt voor één dag opnieuw omgetoverd tot een waar stratencircuit. Op 12 juni zullen diversen (bedrijven) teams het tegen elkaar gaan opnemen tijdens City Karting Zaanstad.

Vanaf de Burcht zal urenlang niets anders te horen zijn dan het geluid van brullende motoren en piepende banden.

De coureurs gaan op het stratencircuit de confrontatie aan met zichzelf en hun tegenstanders.

Ze mogen geen moment verslappen, moeten hun hersens gebruiken en zorgen voor volledige beheersing van lichaam, geest en uiteraard hun racehart.

Junior Kamer organiseert dit alles voor een goed doel. Dit jaar is dat de Stichting Jarige Job.

Meer informatie

Stichting Jarige Job

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek.

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Zij geven geen geld, maar een verjaardag box vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Bekijk stichting Jarige Job

Laat een reactie achter