Waar kan SEO vrienden bij helpen?

zoekmachine optimalisatie voor Wordpress website
SEO website technieken laten uitvoeren SEO vrienden
Google Ads zoekmachine adverteren uitbesteden
Conversieoptimalisatie laten uitvoeren door SEO vrienden
Website laten maken
Hosting, e-mail en domeinregistratie
Internationale marketing campagnes uitbesteden bij SEO vrienden
Social Media uitbesteden bij SEO vrienden

Onze diensten

SEO vrienden is gespecialiseerd in online marketing. Wij kunnen je helpen en adviseren bij het verkrijgen van ‘organische bezoekers’ en ‘betaalde bezoekers’.

Organische bezoekers zijn de bezoekers die zonder tussenkomst van een advertentie op je website terecht komen. Hoe hoger jouw website of pagina in de organische zoekresultaten van Google gepositioneerd staat, des te groter de kans dat mensen jouw website bezoeken.

Het organisch stijgen in Google en het verkrijgen van organische bezoekers vereist kennis, kost tijd en is een continu proces. Wij helpen je hier graag mee.

Betaalde bezoekers zijn de bezoekers die via een advertentie op je website belanden. Met behulp van Google Ads sta je direct bovenaan in de zoekresultaten van Google. Je betaalt voor iedere klik op jouw advertentie, maar je weet zeker dat deze bezoekers gericht op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Ondernemers zien graag direct resultaat. Wij helpen je graag bij het opzetten van goede en effectieve Google Ads campagnes. Als de advertentie campagnes eenmaal staan blijven we deze periodiek monitoren.

Meer weten over één van onze diensten?

Comments are closed.