Regio College

logo Regio College

Voor het Regio College in Zaandam heeft SEO vrienden in samenwerking met Westhaghe Training Advies een technische opdracht uitgevoerd voor de beroepsoriëntatie week voor de opleiding Toerisme.

Geleverde diensten

Resultaten

Een gestroomlijnd Microsoft Teams live event van A tot Z

Sprekers van o.a. VVV Alkmaar en Roompot aan het woord

Een digitale Q&A tussen leerlingen en gastsprekers

… en de rest komt nog!

Een 3 daags online event

In juli 2021 is Hans-Peter bij SEO vrienden gestart. In het verleden hielp hij bedrijven en instanties met het organiseren van online Microsoft Teams events. In dit geval een driedaagse online beroepsoriëntatie voor de studenten van het Regio College.

Microsoft Teams Live logo

“ERG BLIJ MET DE SERVICE, KENNIS EN ONDERSTEUNING VAN HANS-PETER. OP VRIENDELIJKE EN DESKUNDIGE WIJZE HEEFT HIJ ONS DOOR EEN DIGITALE BIJEENKOMST GELOODST. HIJ HEEFT VOORAF MENSEN WEGWIJS GEMAAKT IN DE OPTIES HOE JE EEN PRESENTATIE ONLINE DEELT. EN DIT ALLES MET VEEL GEDULD, FLEXIBILITEITE EN EXPERTISE. ERG BLIJ MET ZIJN DIENSTEN!”

Sandra Kuggeleijn – Docent Toerisme Regio College

Regio College beroepsoriëntatie week opleiding toerisme

Diverse sprekers en netwerken

Tijdens deze beroepsoriëntatie heeft het Regio College nationale en regionale bedrijven uitgenodigd om (online) te presenteren over het werk binnen hun organisatie. Sprekers van onder andere Landal GreenParksVVV AlkmaarRoompot , Zaans MuseumVan der Valk Business en Inntel Hotels waren aan het woord. Na elke spreker, was er een digitale Q&A met de leerlingen en de spreker.

Daarnaast was het voor ons als online marketing bureau een uitgelezen kans om te netwerken met bedrijven uit de regio.

Regio College gebouw voorkant uitgebreid

Een extra aanvulling op ons portfolio

Uiteraard ben je bij ons aan het juiste adres voor zoekmachineoptimalisatie maar ook deze tak van sport beheerst SEO vrienden tot in de details.

In de toekomst gaan wij deze tak van sport verder uitoefenen en ook toepassen voor een eventuele SEO academie!

Wordt vervolgd?

De tevredenheid heeft gezorgd dat de organisatie van zowel het Regio College en Westhaghe Training Advies de samenwerking wilt uitbreiden. De komende tijd zal onze collega Hans-Peter ook veelvuldig worden ingezet als “vliegende keep” voor de Gemeente Amsterdam en de Eedafname, daarover binnenkort meer….

Wil jij dit ook?

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen
vrienden dat.

Naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!