Nieuwe WordPress website gemaakt door SEO vrienden

Panthera

Panthera Personal Trainer is een snel groeiend team van jonge en ambitieuze mensen, met ieder een liefde voor sport.

Panthera biedt zowel personal training als groepstrainingen aan iedereen die fit wil worden of blijven. SEO vrienden heeft in samenwerking met Panthera Personal Trainer een geheel nieuwe WordPress website opgeleverd.

Nieuwe WordPress website Panthera
WordPress website opgeleverd door SEO vrienden
Ontwikkeling Design Website door SEO vrienden

Wij maken websites in WordPress, het meest complete en gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). In samenwerking met onze designers start ons avontuur om een speels en moderne website uitstraling te verwezenlijken.

Uiteraard doen wij dit allemaal in samenspraak met de klant om zo tot een unieke WordPress website te komen. Wij regelen van A tot Z. Van test fase tot de livegang van de nieuwe website. Al onze websites worden modulair opgebouwd waardoor de klant zelf ook aanpassingen in de toekomst kan maken.

Koppeling rittenkaart

Koppeling naar eigen App waar de rittenkaarten beschikbaar zijn

Stijging in aanvragen

WordPress Design op maat

Voor de website van Panthera heeft SEO vrienden een uniek design op maat gemaakt in het gebruiksvriendelijke CSM pakket WordPress.

De vraag

Panthera was op zoek naar een nieuwe sprekende website. SEO vrienden heeft een nieuwe WordPress website gebouwd met ook op vindbaarheid en uniek design.  Hoofddoel van de website is het verkrijgen van aanvragen. Zowel telefonisch, via de mail als via een contactformulier.

Werkzaamheden

Ten eerste hebben we naast de live website een nieuwe website neergezet (test.panthera.nl). Op die manier bouwen we een website naast de live website en kunnen we in alle rust een goede website bouwen. Samen met de klant bepalen we een datum waarop de nieuwe website live gaat.

Op de nieuwe website is WordPress geïnstalleerd met daarbij een SEO vriendelijk thema (voorheen draaide de website van Bamboeparketshop op een ander platform). Na een eerste oplevering zijn er nog een aantal wijzigingen doorgevoerd, waarna de website live kon. Alle onderdelen van de website zijn direct SEO technisch goed neergezet.

op XX XXXX is de nieuwe website live gezet.

Direct meer bezoekers op de website:

Wil jij ook scoren met een nieuwe website?

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 28 beoordelingen
BEL DIRECT