WordPress website Next Classics gebouwd door SEO vrienden

Next Classics

NEXT Classics verkoopt sinds 2004 de laatste generatie klassiekers. Dat zijn bijzondere auto’s, youngtimers en klassiekers welke gebouwd zijn tussen 1980 en 2010. Ze hebben een showroom in Limmen en zijn van plan om via een webshop door heel Nederland, Duitsland, België en omstreken auto aan liefhebbers te verkopen.

NextClassics nieuwe WordPress website door SEO vrienden
NextClassics WooCommerce autooverzicht door SEO vrienden
Uitgebreide WooCommerce configuratie door SEO vrienden
WooCommerce webshop

Wij maken websites in WordPress, het meest complete en gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). In samenwerking met onze designers start ons avontuur om een speels en moderne website uitstraling te verwezenlijken.

Bij Next Classics is gebruik gemaakt van een webshop functie genaamd WooCommerce. De oude website is gemigreerd en de auto voorraad omgezet naar WooCommerce producten. Wij hebben alles van A tot Z geregeld. Van test fase tot de livegang van de nieuwe website. Al onze websites worden modulair opgebouwd waardoor de klant zelf ook aanpassingen in de toekomst kan maken.

175+ oldtimers

Meer dan 175+ youngtimers en klassiekers naar WooCommerce gemigreerd.

Unieke WooCommerce configuratie

Migratie naar WordPress

De website van Next Classic heeft SEO vrienden professioneel gemigreerd naar het gebruiksvriendelijke CSM pakket WordPress met behoudt van zoekmachine vindbaarheid.

De vraag

Vanuit 500e kwam een duidelijke vraag. Een nieuwe website welke goed online vindbaar is met de gemakken om zelf aan de achterkant auto’s online aan te bieden. De huidige website van 500e kwam te vervallen. Echter om SEO technische redenen heeft SEO vrienden er voor gekozen om de URL-structuur te migreren naar de nieuwe website.

Een nieuwe naam “Next Classics” met een fris design. Hoofddoel van de nieuwe website is het aanmoedigen om een next-classic auto te kopen.

Er is gekozen voor een WooCommerce oplossing met een aanvraag module. Zowel telefonisch, via de mail als via een contactformulier.

Werkzaamheden

In dit geval geen test website naast de live versie. Het ging ten slotte om een nieuw domein. Daarentegen hebben onze specialisten wel het huidige auto-portfolio handmatig overgezet.

Op de nieuwe website is WordPress geïnstalleerd met daarbij een SEO vriendelijk thema. Vervolgens WooCommerce op maat ingericht met unieke Eigenschappen. Na een eerste oplevering zijn er nog een aantal wijzigingen doorgevoerd, waarna de website live kon. Alle onderdelen van de website zijn direct SEO technisch goed neergezet.

op 20 juli 2021 is de nieuwe website live gezet.

Direct meer bezoekers op de website:

Wil jij ook scoren met een nieuwe website?

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 28 beoordelingen
BEL DIRECT