KT3 logo

Een tandarts, iedereen heeft er een. Maar wat als je verhuist naar Zaanstad? Of je tandarts stopt er mee? Dan ga je natuurlijk op zoek naar een nieuwe. KT3 Tandartsen – dé tandartspraktijk van Zaandam – is inmiddels online goed vindbaar!

Geleverde diensten

Google Ads zoekmachine adverteren uitbesteden
zoekmachine optimalisatie voor Wordpress website

We hebben

Regionale Google Ads campagnes opgezet

300% meer organische bezoekers behaald

19 specifieke landingspagina’s

En héél veel content gecreëerd..

Regionaal goed vindbaar

KT3 Tandartsen is gevestigd in hartje Zaandam. Het is dus belangrijk dat iedereen die binnen Zaanstad op zoek is naar een tandarts, bij KT3 Tandartsen uitkomt. Dit hebben we op twee manieren gedaan. Organisch (gratis resultaten) en betaald (middels Google Ads).

SEO vrienden heeft er voor gezorgd dat KT3 Tandartsen zowel organisch als betaald goed vindbaar is geworden binnen Zaanstad (Zaandam en omliggende steden).

PETER WERKT AL LANGE TIJD SAMEN MET SEO VRIENDEN. HET BEGIN WAS STROEF VANWEGE DE SLECHTE ERVARINGEN WELKE PETER HAD MET ANDERE ONLINE MARKETING BUREAUS. TOCH HEEFT HIJ ONS HET VERTOURWEN GEGEVEN EN DAT BETAALT ZICH NU TERUG ALS JE KIJKT NAAR DE BEZOEKERSAANTALLEN EN INKOMENDE INSCHRIJFFORMULIEREN.

Jesse – SEO & SEA specialist

300% meer gratis bezoekers? Hoe dan?

Jaaa, dat is een geheim.. 😉 Nee hoor, dat valt wel mee. Er zit vooral veel werk in. Specifieke landingspagina’s creëren, interne linkstructuur verbeteren, het toevoegen van een woordenboek, op de juiste manier toepassen van bloggen, creëren van backlinks, enzovoorts…

Het verkrijgen van meer gratis bezoekers kost tijd. Binnen een jaar stegen de organische bezoekersaantallen met 300%. En dan resulteert in meer inschrijfformulieren. Kortom, doel behaald!

Omdat SEO redelijk veel tijd kost, zijn we gestart met het optimaliseren van de Google Ads campagnes. Deze campagnes kosten immers direct geld, maar leveren ook direct resultaat op. Kortom, SEO op lange termijn, Google Ads op korte termijn.

Resultaat in cijfers

Peter werkte voorheen samen met een ander online marketing bureau, maar die samenwerking viel behoorlijk tegen. Facturen werden wel gestuurd, maar hij had geen idee wat ze nou eigenlijk deden. Toch gaf Peter het nog één kans en kwam via internet bij SEO vrienden uit.

Vanaf het eerste moment hebben we samen goede afspraken gemaakt, zodat Peter weet waar hij aan toe is. Door de vervelende eerdere ervaringen, hebben we afgesproken dat we de maandelijkse werkzaamheden voor KT3 Tandartsen in de eerste twee weken van de maand uitvoeren. Geeft Peter een goed gevoel en wij denken graag mee.

Het belangrijkste doel was om de website goed vindbaar te maken op het zoekwoord ‘tandarts zaandam’. Dat lukte en binnen mum van tijd stond KT3 Tandartsen op plaats 2 in de zoekmachines.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de rest van de regio. In iedere stad rond Zaandam, staat KT3 Tandartsen nu in de top 5. Denk aan ‘tandarts westzaan’, ‘tandarts oostzaan’ en ‘tandarts zaandijk’.

Hieronder is te zien dat het bezoekersaantal behoorlijk gestegen is sinds we met de SEO werkzaamheden begonnen zijn. En zo’n lijn zien we graag! 😀

 

En nu?

Doel behaald, werk gedaan zou je zeggen… deels klopt dat. Vergeet alleen niet dat online goed vindbaar zijn een continue proces is. De concurrentie zit immers ook niet stil. En dat niet alleen, het analyseren van de opgebouwde data is misschien wel het aller belangrijkst.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat KT3 Tandartsen nóg meer bezoekers krijgt en inschrijfformulieren ontvangt? Door continue te monitoren en te optimaliseren, wordt de website nóg beter vindbaar. Daarnaast houdt SEO vrienden zich bezig met conversie optimalisatie. Waar haken bezoekers af en hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze bezoekers niet afhaken?

Wil jij dit ook?

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? SEO vrienden denkt graag met je mee! Vul hier je telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur terug. Zo doen
vrienden dat.

Naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!