Bamboe vloeren

Bamboeparketshop

Bamboeparketshop levert bamboevloeren, eiken vloeren en PVC vloeren aan particulieren en professionals. Ze hebben een showroom in Amsterdam en zijn van plan om via een webshop door heel Nederland te leveren. Naast de vloeren worden plinten en bijproducten als oliën verkocht. Ook traprenovatie, vloerenonderhoud en legservice behoren tot de diensten.

Wij maken websites in WordPress, het meest complete en gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). In samenwerking met onze designers start ons avontuur om een speels en moderne website uitstraling te verwezenlijken.

Uiteraard doen wij dit allemaal in samenspraak met de klant om zo tot een unieke WordPress website te komen. Wij regelen van A tot Z. Van test fase tot de livegang van de nieuwe website. Al onze websites worden modulair opgebouwd waardoor de klant zelf ook aanpassingen in de toekomst kan maken.

17 Nieuwe landingspagina's

Maar liefst 17 landingspagina’s opgeleverd met een duidelijke call-to-action

Stijging Google ranking

Voor Bamboeparketshop is de organische Google ranking gestegen met 70% (!) en het aantal zoekwoorden verhoogd met ruim 750.

Migratie naar WordPress

De website van Bamboeparketshop heeft SEO vrienden professioneel gemigreerd naar het gebruiksvriendelijke CSM pakket WordPress.

De vraag

De vraag was duidelijk. Er moest een nieuwe website gebouwd worden welke goed vindbaar zou zijn in de zoekmachines. Hoofddoel van de website is het verkrijgen van aanvragen. Zowel telefonisch, via de mail als via een contactformulier.

Na verloop van tijd moet de webshop functie geactiveerd worden, waardoor mensen direct hun favoriete vloer kunnen bestellen en kunnen afrekenen met onder andere iDeal. Daarbij moeten bezoekers een aantal vierkante meters kunnen invoeren, waarna de webshop uitrekent hoeveel pakketten vloer de bezoeker nodig heeft.

Werkzaamheden

Ten eerste hebben we naast de live website een nieuwe website neergezet (test.bamboeparketshop.nl). Op die manier bouwen we een website naast de live website en kunnen we in alle rust een goede website bouwen. Samen met de klant bepalen we een datum waarop de nieuwe website live gaat.

Op de nieuwe website is WordPress geïnstalleerd met daarbij een SEO vriendelijk thema (voorheen draaide de website van Bamboeparketshop op een ander platform). Na een eerste oplevering zijn er nog een aantal wijzigingen doorgevoerd, waarna de website live kon. Alle onderdelen van de website zijn direct SEO technisch goed neergezet.

op 31 maart 2021 is de nieuwe website live gezet.

Direct meer bezoekers op de website:

Wil jij ook scoren met een nieuwe website?

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 28 beoordelingen
BEL DIRECT